Şimdi Ara

🦅 Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] (2554. sayfa)

12 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 33 Misafir (7 Mobil) - 34 Masaüstü11 Mobil1 iOS
5 sn
54.648
Cevap
196
Favori
1.278.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 25522553255425552556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • BlacKartal78 kullanıcısına yanıt

    İyi de atladığınız konu şu. Sezon neredeyse başlayacakken hoca ile ancak anlaşıp transferler yine lig başladıktan sonra yapıldı ve yine takım olunamadı. Böyle bir ortamda hoca ne kadar suçlu yada hangi hoca ne kadar bir şey katabilir? Yani Sergen gelsin demiyorum ama o dönem suçlanması ne derece doğru? Kendi ile alakasız oyuncular alındı, birlikte çalışamadılar, kondisyon yüklenemedi. Yani bu sene gibiydi durum. Böyle bir ortamda her hangi bir hocanın başarı şansı olmaz zaten.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tartekin kullanıcısına yanıt
    Hasan Arat ve Aybaba nefretiyle yorumlar tam gaz devam ediyor. Bu takımı ANÇ-Şenol Güneş kurdu. Hala inatla Hasan Arat suçlanıyor. İnanılmaz gerçekten. Takım şampiyonluğa oynuyordu ya Hasan Arat ve Aybaba bozdu bütün kimyayı.

    İstatistik konuşsun aynen. Tarihi rezalet aşağıdadır.

    &#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theKing_90_03 -- 27 Nisan 2024; 11:30:23 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Umarım bjk zaten yeterince rezil geçilen sezonun sonunda taraftara biraz moral olsun diye şu maça asılır

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şenol hocanın kovulduğu maçta bile 2 tane atan adam sanki tüm yerliler süper oynarken Cenk falan uçup kaçıyorken kadro dışı bırakıldı. Takım komple leş atıyordu fatura 5-6 tane göstermelik kadro dışıyla bu oyunculara kesildi. Tayfur falan her gün taraftarla taştaş geçiyordu. Onur Tayfur Salih Cenk Umut hiçbirine dokunamadılar. Yerlilere kesilmeyen fatura bu adamlara kesildi. Elimize ne geçti tam olarak bu kararlarla? Yarısını da affettiler daha da komik bir hal aldı durum.


    Aynen baya işinin ehli hepsi. Salih ile sözleşme imzalamaya çalışıyorlar. Yine kadro dışı bırakılıp affedilen seneye olmayan Ghezzal falan her maç 11 çıkıyor. Yakında Aboubakar'a da mecbur seneye de bizle derler o zaman da Aboubakar falan översiniz. Hasan Arat ne yaparsa doğrudur Aybaba ne yaparsa doğrudur çünkü. Sarri Nuri hepsi birbirinden bağımsız farklı oyunlar oynatan hocalarla görüşüyorlar. Bu bile sıfır planlama olduğunun kanıtı. Göreceğiz bakalım 2 aya planlamanın ne olduğunu seneye için neyi hedeflediklerini.





  • Ciganito kullanıcısına yanıt

    Sadece şuna yorum yapayım. Hoca isimlerini basın sallıyor. Santos gelene kadar kaç isim çıktı? Kim Santos gelecek yazdı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlacKartal78 kullanıcısına yanıt

    Elbette herkes gibi artıları eksileri var ..Hatta ben illa gelsin de demiyorum ..Samet Aybaba hatta belki de Feyyaz Uçar varken de gelmez ve gelmemeli de. Gelse %100 başarılı olur da diyemem (zaten kimin için diyebiliriz ki?) Ancak eksilerini yazarken artılarını da yazmak gerekir diyorum..Bu insan futbolculuğundaki başarılarını bir yana koyuyorum, bizi yokluklar içinde şampiyon yapmış bir hoca..Neredeyse linç edilecek..Özel hayatında daha hatun eli tutmamış sivilceli ergen taraftarımız başkalarının gazı ile ''omo özel hayatıı buzukmuşşş'' diye ahkam kesiyor..Zenci ile kasedi mi varmış ki aşağılamaya kalkıyorsunuz??Sultanahmet camisine imam mı alıyoruz Beşiktaş 'a teknik direktör mü? Bekar adam işte hayatını yaşayacak elbette..7/24 hocalık yapmayacak ya ..Benim dediğim özetle şu;


    1-Beşiktaş'a bu ortamda ,bu kadro ile ve 100 Milyon euronun altında bir bütçe ile Conte,Flick ,Jürgen Klopp vs anlı şanlı hoca gelmez..Hatta bazıları çok para da versen bütçe de versen gelmez..Maalesef mahrumiyet bölgesi, kendisi için kariyer gerilemesi olarak görür

    2-Getirebileceğin Valerian ayarı hocalar büyük ihtimal senin yerli hocalardan daha iyi çıkmaz..Aksine 10 maç sonra taraftar gözünün yaşına bakmaz İSTİFA ettirtir, yönetim de Santos dan sonra 2.bir rezaleti kaldıramaz düşer gider..Yeniden KAOS doğar..

    3-Çağdaş Atan ve İ.Palut da getirilebilir ancak onların da kredisi ,taraftar nezdinde Sergen Yalçın dan fazla değildir ve yerli gelecekse en kuvvetli isim Sergen hocadır..Çünkü başka yerli hoca ile başarısızlık halinde biz istedik siz getirmediniz Sergen i diyecektir taraftarın önemli bir kısmı..

    4-Sergen Yalçın şahsiyetli bir futbol oynatır ve takımı şampiyonluk yarışının içinde tutabilir (renklilerin kadrosu ve bütçesini düşününce şampiyon olur diyemiyorum) ve Avrupa ya çıkartırsa Hasan Arat ın eli de güçlenir..Ona düşen Samet Aybaba yı yollayıp Sergen hocayı almak ve gerçekten de desteklemektir..Böylece önündeki kongreyi de alır yoluna devam eder ..WIN-WIN durumu yani..


    Bunları da daha ziyade yönetimin gözünden bakarak yazıyorum..Yoksa taraftar olarak ben de anlı sanlı yabancı bir hoca ve en az 100 milyon euroluk yeni transferler isterim..Ama hayal dünyası sadece. Önümüzdeki sene de şampiyonluk beklentisi aşırı iyimserlik olur..Mücadele eden, ezilmeyen, ruhu olan bir takımı yeniden yaratabilmek bile büyük başarı olacaktır.


    Bu oyun ve bu futbolcularla kupayı alabileceğimize inanamıyorum. S.Topraktepe ye ayıp olur ,motivasyonu düşer de inandırıcı değil..o da emanetçi olduğunu biliyor. Bu nedenle yönetim şimdiden seçimini, ön protokolünü yapıp ,ligin son düdüğü çaldığı saniye ,yeni hoca kimse onunla imzayı atmış olmalıdır..Beklemek ,seyretmek biz taraftarın işi ..yönetimlerin değil





  • Haber sızmıyor işlerini geçelim. Svensson 1 hafta önceden geldiği belli oldu. Santos gelmeden 1 gün önce Samet Aybaba Romanya'ya gidip Lucescu ile görüştü. Santos öyle ters köşe 1 ay önce planlanmış bir isim değildi son dakika hoca bulamadılar diye hızlıca o geldi o yüzden de medyaya düşmedi.


    Neyse dün geceden beri konu sakız gibi uzadı tadı kaçmaya başladı. Bu yönetim biçiminin fütursuzca övülüp eleştirenlerin kafasına vurulmasından sıkıldım. Süreci hep birlikte göreceğiz zaten. Yaz transfer döneminde devre arasında yapılan hatalar devam etmez umarım.

  • Ciganito kullanıcısına yanıt

    Svensson’un düşmesi garip bir şey değil. ADS birçok oyuncusunu saldı zaten. Muçi Musrati düşmedi mesela. Neyse senin de dediğin gibi öyle ya da böyle bu sezon bitecek. 1 ay kaldı Hazirana o zaman göreceğiz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • theKing_90_03 kullanıcısına yanıt

    Hasan Arat dan nefret etmiyorum, aksine o koltuğun gerektirdiği özelliklere sahip göremiyorum ve ekibi de çok çok zayıf...Düzgün ve aydınlık bir insan olduğu için destekledik ama hayal kırıklığı yaratmaya başladı..onun namına üzülüyorum..


    Samet Aybaba dan ise gerçekten nefret ediyorum ,doğrudur..Yaptığı bir tane doğru hamle takıma en ufak faydası yok ..Şu an bile gene hangi çamı devirecek diye bekliyorum. Gerçi artık taraftarın önüne çıkamıyor...Konuşması bile kaos yaratıyor..En iyi hamlesi İSTİFA olur..Yakında Hasan Arat da istifasını isteyebilir her an..


    Takımı ANÇ-Ş.Güneş kurdu da H.Arat ve S.Aybaba da tüy dikti..Svensson ve Worrall aldın daha Onur dan ,Necip ten sıra gelmiyor..Al-Musrati aldın kaç maç kulübede ve ne derecede faydalı olacağı meçhul ..Haziran a kadar zamanın vardı imzalamak için tuttun nedense hemen bastın imzayı 13,5 milyon euro ya ..Aldığın net adam sadece Muci..Onu ve Samih i de sürekli yanlış yerlerde oynatıp heder eden Santos denilen bunağı başımıza bela ettin..Planların vardı, uçağa atlayıp herkesi getiriyordun ,şeyhler ,oligarklar arkadaşındı ne oldu??? Sonuç Santos ve rezalet..Bir sürü adamı kadro dışı bıraktın sonra geri aldın ,2.ligdeki yönetici ve hocalar dahi bunu yapmazdı...Devre arası kamp bile yaptıramadın bu futbolcu müsvettelerine.. Hala Cenk ve Salih e sözleşme imzalatmaya kalkıyorsun..Masuaku kulübede oturuyor bize U.Meraş seyrettiriyorsun...Akıllanmadın bir türlü hala selfie peşindesin Avrupa da. Enkaz devralmaya talipsen bilerek geliyorsun demektir..Enkazın üzerine bir enkaz daha eklemeye geldiysen taraftar sana hoşgeldin demez..MİSAFİRLİK BİTTİ ARTIK !! ARTIK DOĞRU HAMLE ZAMANI !! BUNDAN SONRA ,ÖZÜR KABUL EDİLMEZ..HATA DEĞİL İHANET YAPILMIŞ OLUR !!


    Avrupa da oynayabilmek için önce fikstüre girmek veya T. Kupasını almak lazım..İstatistik de ,rezalet de işte aşağıdakidir !!


    PUAN DURUMU

    TAKIMLAR O Av P

    Galatasaray 34 59 93

    Fenerbahçe 33 57 86

    Trabzonspor 33 13 55

    Beşiktaş 33 6 51





  • Fener bizi farklı yenecek. Umarım hoca Umut,Cenk vb çöpleri koyup. Bu farka katkı yapacak hamleler yapmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tartekin kullanıcısına yanıt
    Necipten cenkten Salih’ten nefret ettiğimi söyledim kaç kere. Bunların oynama sebebi bizde kaliteli yerli olmaması. 3 yerli kuralı yüzünden biri ya da ikisi oynuyor sürekli. Kalede mert Semih üçüncü kim olacak? Varsa alternatif söyleyin de bilelim. Santos konusunda da kaç kere yazdım. O dönem prime hoca lafı edildi burada. Flick falan da gelmek istemedi. Öyle bi konuşuyorsunuz ki Sergen gelse takım şampiyon olacaktı. Bu puan durumunda ANÇ ve Şenol suçludur. Hasan Arat tek eleştirim seçim vaatlerinde fazla uçup kaçmasıdır. Onu da yazın ne yapabileceğini göreceğiz.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SEN BEŞİKTAŞ'SIN TOPARLAN KENDİNE GEL.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye kimse febe maçını konuşmuyor ?

    Başarılar diliyorum kalbimiz sizinle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoksi -- 27 Nisan 2024; 12:26:25 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • theKing_90_03 kullanıcısına yanıt

    Yazmadığım ,düşünmediğim şeyleri ,söylüyormuşum ,istiyormuşum gibi algılıyorsun..Sergen gelse şampiyon olacaktı demedim..Sergen için dediklerim düşündüklerim her neyse ..iki üç mesaj geride uzun uzun yazdım zaten..Hasan Arat ın en büyük yanlışı Sergeni getirmemek değildi, Santos u getirmek oldu, getirebileceği en dandik hocayı seçti yabancı takıntısı uğruna..Asıl şimdiki yanlışı, hem kendisi hem de Beşiktaş adına Sergen Yalçın ı getirmemek olacaktır..Çünkü deniz bitti artık hata yapacak lüksü kalmadı..Önündeki tek seçenek Sergen hoca..tabi ki çevresindekileri dinlemeyip akılcı bakabilirse..Artık hata yapmayacağını umuyorum Hasan Arat ın..

    Bu arada hiç birimiz FB maçı için yorum yapmak istemiyoruz gördüğüm kadarı ile.. Skoru aşağı yukarı tahmin edebiliyoruz çünkü..Ne acı değil mi?? FB yi bıraktım ,Anadolu takımları artık maç öncesi bizi nasıl yeneceklerini anlatır oldular..Kim gelirse gelsin bir an önce yeniden yapılanma başlasın, ben taraftar olarak güçlü, ne yaptığını bilen, minumum hata yapan bir yönetim ve başarıya aç hoca ve futbolcular görmek istiyorum artık





  • hoksi kullanıcısına yanıt

    akşam fark yiyeceğimiz için konuşulacak bir durum yok. çünkü bizde oynanan futbol yok...

  • caga17 C kullanıcısına yanıt

    O kadar ümitsiz olma hiç birşey yoksa kale önüne otobüs çektirir hocanız,bizim hocada o zeka yok kilidi açabilecek. Kimi çıkartıp kimi dahil edeceğini bilecek seviyede değil

  • Konunun adını değiştirip 2023/24 Sergen Yalçın ana konusu yapabilir miyiz acaba? Gerçekten sıkmaya başladı şu durum. Aybaba ve Sergen'den başka hiçbir şey konuşulamaz oldu konuda. Daha önümüzdeki sene ile ilgili hiçbir şey belli değilken hala asıp kesmeye devam ediyoruz. Allah rızası için şu önümüzdeki süreci bir görelim ya.

    Koskoca Beşiktaş sadece Sergen'den Şenol'dan ibaret degil. Zamanında deliler gibi sevindik, yaptıkları için helal olsun ama bitti gitti. Bu takıntılar yüzünden önümüzdeki sene hiçbir halt olmayacak yine. Düzgün kadro kurulacağına inandığım halde hiçbir hevesim kalmadı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sergen lobisi ne kadar istese de Beşiktaş'a Sergen gelmeyecek gitsin Antalya'da alem yapsın Sergen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 27 Nisan 2024; 13:30:39 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Millete konuşacak heves yok hocam kazanmamız çok güç bir ihtimal ligi konuda kimsenin umursadığını düşünmüyorum iğrenç bir sezon geldi geçiyor anç sağ olsun. konunun odağı haliyle yeni Teknik Direktör ve Türkiye Kupası maçları.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 27 Nisan 2024; 13:21:38 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 25522553255425552556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.