Şimdi Ara

🦅 Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] (2553. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
14 Misafir (2 Mobil) - 12 Masaüstü2 Mobil
5 sn
53.234
Cevap
196
Favori
1.252.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
18. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 25512552255325542555
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • norton772 kullanıcısına yanıt

    Bunların hepsine katılıyorum ama Sergen hoca maalesef kötü gidişe çare bulamadı ve gitmek zorunda kaldı, aynı Şenol hoca gibi.


    Tekrar geldiğinde yine içinden çıkılamayacak bir durumla karşılaşırsa yine bırakıp gidecek mi takımı düzeltemeden? O zaman yine olan bizim kaybolan yıllara olacak.

  • Ciganito kullanıcısına yanıt

    6 ay öncesi bu kadar uzun bir süre mi de unutuluyor? Rosier ve Abuş’tan nasıl verim alacaksın? Adamlar dalga geçiyordu. Abuş en son Ağustos sonunda oynadı Kasım sonuna ne kadar ne yaptı? Bir tek pozisyon söyleyin asist gol söyleyin.


    @Ciganito zaten seçim zamanı burada Adalı isteyen 2 kişi vardı sen ve sertancan sanırım. O yüzden Hasan Arat eleştirmeni anlarım nasıl olsa istemiyordun ama Rosier ile Abuş’tan verim alınırdı demen komik. Adam 2.5 ay yattı zaten Hasan Arat ile alakası yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sergen Yalçın'la şampiyonluğu hep birlikte yaşadık ama sanırım sonraki sezonu sadece bir kısmımız yaşadı.

  • Aybaba bu kulüpte durdukça iyi topçu geleceğini gelse de verimli olabileceğini düşünmüyorum. Zira Talisca döneminde falan kulüpte olsa onu da çatır çutur yer kadro dışı bırakırdı. Adamın yıldız oyuncuya alerjisi var. Svensson gibi ses çıkarmayan vasat adamlara bayılır ama kendisi.


    ANÇ bile arada derbilerde prim dağıtırdı da derbi galibiyeti görürdük. Bunlar gelir gelmez Aboubakar'ı Fener maçında yedek soyundurttu sonra kadro dışı bırakıp taraftarın önüne attı. Bu süreç iyi mi yönetildi şimdi?


    Benim için isimlerin önemi yok ben başarı istiyorum. Bize gelirken vaat edilen bunlar değildi. Yerli hoca için Sergen düşünülüyordu sözde ama 3-5 tane fenomenin tepkisine göre kulüp yönetiyorlar. Santos planlı mı geldi son gün menajer getirdi işte. Sıfır planlamaya bir de 20 küsür milyon harcandı. Bu şekilde kulüp yönetilmez. Defalarca yalan söylendi taraftara ama hala eleştirirsek ANÇ bize müstehak oluyor.


    Fenerleşme sürecine girdik kendimize hayali bir evren yarattık ha gayret herkes bize düşman Hasan Arat'ı yemeye çalışıyorlar yedirmeyiz de diyelim tam olsun. Şu gaflet uykusundan tahmini ne zaman uyanırsınız? Adamlar 25. şampiyonluğa gidiyor 10 senedir şampiyon olamayan Fener bile 3 şampiyonluk önümüzde. Yönetim bu şekilde saçma sapan işler peşinde gezeceğine Beşiktaş'a kafa yorsun teknik direktörünü getirip seneye şampiyon olmanın planlarını kursun diyoruz suçlu oluyoruz.


    Bazıları da sürekli bir FM hikayesi yazıyor sistem takımı kurmak lazımmış. Gerçeklikten kopmaya gerek yok. Kur eli yüzü düzgün hücum oyuncularından oluşan bir takım başına da büyük takımı idare edebilecek kalibrede hoca her türlü yarışa giriyorsun. Beşiktaş Abdullah Avcı sezonundan sonra ANÇ gibi bir adamın kurduğu kadroyla şampiyon oldu Sergen sayesinde. Burası Türkiye yarınının garantisi yok. Başarılı olduğun sürece varsın.





  • Hala Aboubakar neden kadro dışı yazılıyor. 20 maçta 4 golü var adamın en son golü Ekim’de. En son deparını Ağustos ayında attı.


    40 yaşındaki Quaresma’yı getirmedi diye Aybaba’ya yıldız düşmanı da denildi. Adalı seçilseydi ne güzel Q7 izleyecektik.


    Bu tartışmaların sonucu birbirimizin kalbini kırmaya gider. Bence bu tartışmaları sezon sonuna saklayalım. Şu lanet sezon bitsin en azından kafamız ufak da olsa rahatlasın. Kupayı alırsak çok güzel bir kapanış olur ama bu kadroyu dağıtmadan Avrupa’da başarı gelmez. Konferans bile gruptan çıkamadık

    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciganito kullanıcısına yanıt

    herif takımı ikinciye satmış hala abubakar diyorsun pes&#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] herifte haysiyet gurur olsa oynatıldığı maçlarda yırtardı kendini alın ben buyum derdi &#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] diğer sözlerine yazacak şeyim yok baya saçma çünkü

  • https://forum.donanimhaber.com/besiktas-2023-2024-sezonu-ana-konu--156016341-1517#157471664


    Buradan bakabilirsin. Seçim dönemi ben Arat savunuyordum ehvenişer olarak ama. Gün geçtikçe o dönemler savunduğuma pişman oldum. Adalı'yı o dönem istemedim çünkü ANÇ yönetiminin devamı gibi gözüküyordu. Yoksa Hasan Arat'ın vaatleri de çok uçuktu zaten öyle ayılıp bayılmadım kendisine.


    En azından yönetim olarak ağırlığını koymasını akıl koymasını bekliyorum kritik süreçlerde ama hep falso. Bir de şu saçma sapan şakşaklayan tayfası hiç çekilmiyor. En ufak eleştirenin ANÇ müridi zannedilmesi bayıyor. Sabah akşam burada birlikte ANÇ gömdük ama geçmişte kaldı artık uyansak mı?


    Haziran ayında az çok belli olur neyin ne olacağı ama çıkan isimler ve süreç hep sıkıntılı. Ben ışık göremiyorum.


    Diğer konuyu açayım sanki diğer oyuncular çok verim verdi de Rosier Aboubakar kadro dışı bırakıldı demek istediğim bu. Sene başı Aboubakar gayet iyi başlamıştı. Rosier de tek ayakta kalan isimdi çoğu maç. Şuan topa tutulan Gedson bile iyiydi. Bu adamların sorunu neyse çözersin direkt vazgeçilecek isimler değiller. Kadro dışı bırakıp Cenk oynatmak ya da yerine Svensson almak çözüm değil. ANÇ'den yüzünden oluşan otorite boşluğunu dolduramadılar Samet Aybaba kaynaklı bu da biraz.


    Yerlilere dokunulmaması da büyük sorundu o kadro dışı muhabbetinde. Şimdi de Salih ile sözleşme uzatacaklar muhtemelen. Süreç iyi yönetilmedi dememin sebebi bu. Teknik direktör konusu da öyle. Rıza'nın gönderilme süreci de kötü yönetildi yönetim gelir gelmez hocasını getirecekti ki bir planın olduğunu görecektik. Transfer dönemi de plansızlıklarla devam etti faydalı diyebileceğimiz tek transfer Muçi. Aynı süreci Serdal Adalı'nın seçilip yönettiğini düşün. Neler söylenirdi hakkında sence?


    Lafları çarpıtmayalım 40 yaşındaki Quaresma için Samet Aybaba'ya laf söyleyen yok. Adam kariyeri boyunca yıldız oyuncularla sorun yaşadı ve yaşamaya devam ediyor. Adana Demirspor'dan neden ayrıldı mesela? Bu tarz oyuncuları yönetmek zor iş ve Aybaba bunu yapamıyor maalesef.


    Adalı'nın Quaresma getireceği nereden çıktı? O toplara gireceksek Hasan Arat'a kalsa dünyanın en iyi kulüplerinden 2 oyuncu ile anlaştım dedi kim geldi mesela? Absürd vaatlerin çoğunu Hasan Arat proje diye önümüze koydu say say bitmez. Ben yönetim şeklini eleştiriyorum yine de o konulara girmiyorum çok.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciganito -- 27 Nisan 2024; 2:46:38 >




  • Seneye Aboubakar ile devam edelim diyen yok zaten okuduğunu anlasan demek istediğimi anlardın. Sürecin saçmalığını anlatmaya çalışıyorum ben. Adamı kadro dışı bırakıp devre arası gönderemeyip geri aldılar kadroya. Neyi çözdü bu? Şuan yapılmaya çalışılan da ayrı komedi yani bunca şeyin üstüne dakika 80'de oyuna sokarak adamdan performans bekliyorlar.

  • Geliyoruz 🦅🦅🦅

    https://twitter.com/Besiktas/status/1783964289499292068?t=-0rTU-Gwz7qfYNdYmYXxhw&s=19

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ciganito kullanıcısına yanıt

    Sende topçudan anlasan adamın bilerek oynamadığını anlayıp neden kadro dışı kaldı anlardın. Kısaca adam oynamadığı için kadro dışı kaldı&#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] Ayrıca neyi gönderiyorsun adamın sözleşmesi var ve sözleşmeyi yapan anç yönetimi sözleşmede kazık madde olmasa yeni yönetimde senin kadar zekidir diye düşünüyorum göndermeyi düşünmüştür yani&#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU]  tek farkı senin gibi oturduğun yerden iş yapmıyorlar işin içindeler&#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 27 Nisan 2024; 9:22:33 >
  • En yakın arkadaşlarım bjkli. hatta kurumdan samimi öğretmen arkadaşım bjkli. Bugun Kadıköy'e gidiyor bileti var deplasmana. Bismillah kartalımmm&#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] &#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU]  Allah utandırmasın.



    &#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taha yasin arıcı -- 27 Nisan 2024; 9:33:6 >




  • Jürgen Klopp yakında boşa çıkıyormuş..bir kaç hafta sonra, selfie çektirmek isteyenleri Liverpool da ağırlayabilir &#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] 

  • Taraftarı geçtim, takımdaki ruhsuzlar ordusunun bile kendine inancı yoktur, Gs'li arkadaşlar nasıl bu kadar ümitli bu maçı bekliyor şaşırıyorum :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yahu averajla şampiyonluğu beğenmemezlik falan yok siz bu kadar yazılanlardan bunumu anladınız biz o sene 4 hafta önceden şampiyonluğu ilan etmemiz lazımdı puan lar eridi eridi 1 golle şampiyon olduk biz buna itiraz ediyoruz siz şimdi ama abo karaktersizi sattı diyeceksiniz farzedelim öldü abu 8 maç kala o zaman ne diyecektiniz şerefsiz ölecek zamanımı buldu diyecektiniz o zaman abu yaptı şampiyon bizi,larine 20 gol attıran övüne övüne nasıl çalıştırdığını anlatan sergen abunun yokluğuna çare bulamadımı biz de bunu söylüyoruz adam kriz yönetemiyor sonraki sene bunu net şekilde gördük düşman değiliz,Beşiktaşla avrupada puanı yok daha sergen hocanın elendiği takımlar paok,rio ave bir sonraki sene şampiyonlar ligi dordmund,lizbon,ajax puan alamadı puan daha ne anlatayım size bilemedimki.bir tutturmuşsunuz çebi aramadı çebi aramadı adam kendi söyledi son maç şampiyon olalım veya olmayalım yeterki bitsin istedim dedi bir an önce tatile çıkmak istedim diye kendisi söyledi adamlar fatih terimle 8 kere şampiyon olmuş 1 uefa almış sizin sergeni kutsadığınız kadar kutsamıyorlar fatihi yazık valla bunu diyenlerde takımda adamcılığa karşı yersen.

    Yeni trend çıktı birde sen isim söyle o zaman diyor arkadasım siz söyleyin sergenle,şenoldan başka bir isimde onu tartışalım





  • Abu yu , Sergen Yalçın döneminde yaptığı ahlaksızlığa rağmen 3.kez bu takıma getiren de


    Takım içerisinde mikserlik bölücülük yaparken çağırıp sert bir şekilde uyarmayan, ceza vermeyen de


    Sabredip ,ara transfer döneminde satıp para kazanmak varken, doğrudan kadro dışı bırakıp değerini düşüren de


    Kadro dışı bıraktığı halde daha sonra tükürdüğünü yalayıp kadroya geri alan da


    Abu nun da dahil olduğu tüm ekibin yüzüne bunlar çürük diyerek , değerini bir kez daha düşürüp, motivasyonunu daha da bozan da


    Bu ahlaksızın takıma aidiyetinin her zaman sıfır olduğunu unutup, KİN duyduğunu mahsus oynamayacağını bilerek kurtarıcı gibi oyuna alan da



    ADLARI KİM OLURSA OLSUN, YÖNETİCİ DEĞİLDİR, HOCA DEĞİLDİR, İKİ ÇİFT KAZI GÜTMEKTEN ACİZ,ZAAFİYET İÇİNDEKİ BECERİKSİZ İNSANLARDIR&#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] 





  • BlacKartal78 kullanıcısına yanıt

    Ufak bir hatırlatma yapsam..O sezon acaba ara transferde Sergen Yalçın neden Hulk u istedi ısrarla..Abu ya alternatif olsun diye olabilir mi acaba?? Değil Hulk ara transferde bir tane bile adam almayıp ,Sergen e ayar vereyim derken takımı sabote eden Trabzonlu bir başkan vardı çapsızın teki adı neydi?? Hah ANÇ denilen şahıs..Bu kriz ortamını yönetip Abu nun yerine pideci dükkanını kapatıp gelmiş Gökhan Töre yi elinin hamuru ile santrafor oynatıp şampiyon olan kimdi?? SERGEN YALÇIN değil mi?? Avrupa ,Amerika bahsediyorsunuz da ,biz önce Avrupa ya gidebilme başarısını gösterelim de sonrasını düşünelim olur mu?? Bu kafa ile ,Samet Aybaba aklı ile belki de uzun yıllar gidemeyeceğimizi de unutmayalım.. Biz susalım şimdi de matematik konuşsun;


    13 kişilik takımla SERGEN YALÇIN averajla şampiyon (ANÇ ye rağmen)


    24 kişilik takımla 5+1 hoca ile 4.lük ( o da garanti değil hala) liderle puan farkı 40 (şimdilik) hem de koskoca HASAN ARAT başkanken


    Gözünü sevdiğimin AVERAJI neredesin??? 40 lara mı karıştın?? &#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] 





  • Önündeki adama pas atmaktan acizlerin çok olduğu, ayağına top gelince 5 saniye düşünüp karar veren futbolculardan galibiyet yada iyi oyun beklentim sıfır. Fark yemezsek iyidir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tartekin kullanıcısına yanıt

    güzel abim bir sonraki senesinden neden hiç bahsetmezsin liderden 18 puan fark yerken kadrosu 13 kişimiydi ben anladım sen sergeni çok seviyorsun buna okeyim bense Beşiktaş için yeterlimi yetersizmi bu acıdan bakmaya çalışıyorum ve bana yetersiz geliyor Beşiktaşı sergenden daha fazla seviyorum onun için istemiyorum bu kadar net sergen düşmanı değilim çok zor şartlarda şampiyon yaptı sağolsun ama ben kendimce kıstas yapıyorum eksileri daha fazla neden saygı duyulmuyor buna veya eleşirenlere kendimizce sebep te sunuyoruz ama bir türlü anlatamıyoruz.

  • 
Sayfa: önceki 25512552255325542555
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.