Şimdi Ara

BİLGİSAYAR OYUNU oynamak eskisi gibi zevk vermiyor! (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
931
Cevap
25
Favori
100.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
441 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • geçen aya kadar banada öyle geliyordu ama xbox alıp rahat koltuğumdan veya uzanıp sırtımı yasladığım herhangi bir yerde oynamaya başladığımdan beri sorunun oyundan artık zevk almama değil pc başında saatlerce oturmaktan zevk almama olduğunu anladım.

  • sarıKırmızı kullanıcısına yanıt

    Aynı durumdayım tek fark kız değil oğlan var bende :)

  • Sorun oyunlar değil sorun yaşadığımız zaman heriey dert ekonomi dert insanlar dert o da içten içe stres yaptırıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende zaman bulamayanlardanım yaş 30 ve çocuk olduktan sonra dahada zor zaman bulmaya başladım aslında oyun oynamayı seviyorum ama işten eve gel çocuk ve hanım derken kalan 1-2 saat uyusammı ertesi güne iş için dinç kalkmayı mı seçsem kafa dağıtmak için oyun oynamayı mı seçsem karar veremiyorum sanırım oğlanın biraz büyümesi lazım kendıme zaman ayırmam için.

  • Bende bıktım mobil legendsa başladım😅

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Plus kütüphanesi çıktığından beri bir sürü oyun indirdim. Hevesimi alıp yarım bırakıyorum. En son Ghost of Tsushima'yı üfleyip püfleyip bitirdim. Eskiden her oyunu bitirmeye çalışırdım.

  • Askerden sonra deli gibi özlediğimi anladım resmen yok bizde bu oyun sevdası bitmez. Bir sürü oyun geliyor hangisini oynayacağıma şaşırıyorum bu aralar içim kıpır kıpır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaş oldu 36. 2 tane kocaman çocuk ellerinizden öper. Ne zaman PC başına oyun için otursam kendimi kvp izlerken buluyorum. Birde gençlere teslim olduk artık 😂

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Geçen sene bi heves pc topladım, toplamda 3-4 saat oynamışımdır. Yaş 30. Bizden geçmiş artık demek ki sadece bende değilmiş sıkıntı

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İşte sorun da bu! BİLGİSAYAR olması. Halbuki konsol olsa görürüm seni ;)

    Konsol forever!

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aç show haber izle Youtube da ülkedeki yaşamı öğren ona göre aksiyon al yarın bigun eve geldiğinde bilgisayaarin çalınmış olabilir


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaş 30. Eskisi gibi Lotr veya cod için arkadaşlar ile toplanıp oynayalım hevesleri kalmadı. Aslında bugun toplansak oynarız ama herkes dağılmış durumda.


    Eşim ile beraber hikayesi bizi saran oyunları oynar olduk. Evde turnuva yaparız Mortal kombotta dişli bir rakip ve genelde yendiğinden hırs oldu bu oyun.

    Dead space bitirdik, asassin creed sardı ama ayda 5-6saat anca oyun oynuyoruzdur. Zaman kalmıyor oyun oynamaya.


    Evde tv ve gamepad olduktan sonra. Hangi platformda oyun oynadığınızın anlamı kalmıyor. Keyif veriyor mu yetiyor adama. İşimiz dolayısı ile çok güçlü Pcler var elimizde.

    Ekran kartları 3070 ve 1060 olan. Genelde 1060 olan pc de oynuyoruz sebeb sesten dolayı. Altı üstü oyun min 1080p max 2k görüntüyü versin yeter bize. Önemli olan görüntüden ziyade eğlence keyif ve hikaye

  • 30 yaşına yaklaştım bende de artık bir soğuma oldu, en fazla bir iki saat bakıp kapatıyorum oda bazen.Genelde dizi film izleyip haberlere bakıp siyaset takip edip içim karardıktan sonra pcyi kapatıyorum.Zaten haberlere ve yaşadığımız ortama baktıkça insanın ne neşesi kalıyor ne hevesi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun yeni nesil oyunlarda çünkü oyuncuyu zorlama, düşündürme diye bir şey yok utanmasa benim yerime oynayacak oyunu ben izleyeceğim. Playstation 2 emülatörü kurdum pc ye fallout brotherhood of steel oynuyorum, uzun zamandır bir oyunda bir bölümü geçmek için yarım saat uğraştığımı hatırlıyorum. 20 yıllık oyun olmasına rağmen çatır çatır oynuyorum ve şu an çıkan çoğu yeni nesil oyundan daha kaliteli

  • Ultima online oynuyordum yaşım ozaman 17idi okadar zevk vermiyor artık oyunlar telefondada dahil hiç bir olayı kalmadı artık yaşlanıyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastian Insane -- 24 Ekim 2022; 11:53:22 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hem yaşla alakali hemde hayattan insanin aldigi zevk azalinca buda azaliyor.Ama geçen rdr2 girdim zevk aldim uzun zaman sonra.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyHill -- 24 Ekim 2022; 12:9:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 40 a merdiven dayadım, eski nesil bilir içinde bir oyun olan el konsolları vardı (el atarisi derdik) sonra sonra televizyona bağlanan çakma nintendolar (televizyonlu atari) segalar, playstation 1, pc, playstation 4, pc, sanal gerçeklik diye fosil sayılabilecek bir oyun hayatım oldu. Eskiden bir oyunu son zerresine kadar sömürürdüm. Özellikle son 4-5 yıldır oyun oynamaktan eski kadar zevk almadığımın farkındayım, oynadığım oyunların nerdeyse tamamının sonuna gelemiyorum. Satın aldıklarımın %90 nını açmadım bile. Oyuncu koltuğum eski, masam eski, kulaklığımın ergonomisi iyi değil, monitor wide screen olmalı, ses sistemi iyi değil gibi bahaneler üretiyorum fakat bu saydıklarımın hepsinide yeniledim. Değişen birşey olmadı, sanal gerçeklikten oynayayım dedim 1 hafta falan gaza getirdi onuda bir kenara attım. Steam kütüphanemde 500 den fazla oyun var. Oynamadığım halde sürekli oyun almaya devam ediyorum. Evlerinde çöp biriktiren insanlar gibi bende sürekli oyun biriktiyorum hissine kapılmaya başladım. Steam doları kuru artışına gitti diye yine satın alım yaptım. İnsan yemeyeceği yemeği yada giymeyeceği kıyafeti alır mı diye sorsalar vereceğim cevap belli aklından sorunu yoksa tabiki almaz ama gel gör ki oynayacağım oyunları almaya devam ediyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Suçu oyunlara bulmaya gerek yok yas 30 oldu sayılır.ps5 kutusuna kaldırıldı bilmem kaç binlik pc sadece ıvır zıvır işlerde kullanılıyor.cocukta olunca zaten iyice uzaklaştık.arada kurup biraz oynayayım diyorum sonra iç ses amaaan bosver diyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • krem07 kullanıcısına yanıt

    Hesabı çocugunuza veya sevdiğiniz bir yakınınıza verirsiniz ileride arşiv olmuş sizinki:D

  • krem07 kullanıcısına yanıt
    Aynen bende senin gibiyim, senin yaptıklarının aynısı sırayla yaptım koltuk dşreksiyon 4k monitör derken iyice abarttım şuan vr kısmındayım o da tat vermiyor, steamden fiyatı artar diye sürüsüne vr oyun aldım. Ama neden bırakamıyorum. Sanırım oynamak değilde bunlarla uğraşmak alışkınlık olmuş bende.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.