Şimdi Ara

BİLGİSAYAR OYUNU oynamak eskisi gibi zevk vermiyor! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
931
Cevap
25
Favori
100.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
441 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

    Eskiden oynamalara doyamazdım geçen sene sıkkınlık vermeye başlamıştı pc kasımda da sattım şimdi araba n manita hayatı online pc de sadece yarım saat civarı takılıyorum o da sahibinden
    :) sana diyorki bu arkadaş TİTAN ; pavyona git.


    İnsanoğlu doyumsuzdur her şeyden sıkılır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VII_outLaw -- 19 Ocak 2020; 13:41:42 >
  • Sen yine iyisin bende PC- PS4 Pro- Switch üçlüsü var 10 gündür cihazları açmıyorum açsamda en fazla 1 saat dayanabiliyorum artık. Yaş 29 eski heves bitti iyice.
  • Uzun zaman oyun oynama özleyeceksindir, hala daha özleniyorsan da artık cidden zevk almıyorsundur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manchester is Red -- 19 Ocak 2020; 13:45:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LoL indir Random URF modunu oyna.
  • Küçükken ki o masumluk, araştırma motivasyonu, heyecan oynadıkça ve yaş büyüdükçe etkisini yitiriyor. Ben keşke zamanı geri alabilsekte ilk oyunlara başladığımız zamanlara geri dönebilsek diyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TITAN -- 19 Ocak 2020; 13:58:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maybe you should get a life instead?
  • Arkadaşın dostun var mı oyunları oynayıp tartışabileceğin? Bu çok fark ettiriyor gerçekten oynadığın oyunları tartışabileceğin konuşabileceğin arkadaşların varsa o zaman eski keyfi yakalayabilirsin. Onun dışında birde gelecek kaygısı, işsizlik sorunu, ülkenin içinde bulunduğu durumların da çok etkisi olduğunu düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 19 Ocak 2020; 14:4:12 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mânâlùx Râpérâ

    yaş ilerledi dostum, ayrıca güzel oyunda yok. aylardır bitirdiğim tek oyun cod mw o da bugün.
    Evet asıl neden bu. Hem yaş ilerledi, hem de oyunlar eskisi gibi değil artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef aynı durumdayım. Bunda büyümenin dışında gelecek kaygısının da etkisinin olduğunu düşünüyorum. Kafa hep biryerde. Okulu bitireyim diyorsun askerlik çıkıyor, onu bitiyorsun iş hayatı telaşı başlıyor. Ülkenin durumu da malum geleceğe dair olumlu anlamda umudun olmayınca hiçbir şeyden keyif alamıyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kara Komite

    Ortaokul 7-8. sınıflar ve Lise 1-2'de oyun canavarıydım. Her gün mutlaka 4-6 saat oynardım. Haftasonları 10 saati bulurdu. Her gün saatlerce LoL ve Csgo oynardım ikisinde de çok yüksek liglerdeydim. Steamde yeni oyunlar çıkınca hemen alırdım onları oynardım... Beni uyaran büyüklerimi dinlemezdim, oyun boş iş diyenlere aldırmazdım. İleride pişman olursun derlerdi, büyüsem de oyun oynamaya devam ederim diye düşünürdüm.
    Lise 3'ten sonra sıkılmaya başladım artık çok az oynamaya başladım. Şimdi de hiç oynamıyorum desem yeridir, anladım ki gerçekten oyun boş beleş adamın işi çoluk çocuğun işi. Şimdi haftada belki 2 saat falan oynarım kafa dağıtmak için arkadaşlarla.
    Üstteki bir arkadaş macbook pro almadığı için pişman olmuş, ben de benzer bir şey yaşadım; ekran kartım yandı birikmiş 4 bin liram vardı. Abim ben de bi 4-5 vereyim güzel bir bilgisayar alalım sana dedi. O parayı ver ya motor alayım ya da yurtdışına çıkayım bilgisayarı ne yapıcam abi kaç yaşına gelmişim diye yanıtladım.
    Eskiden derdim oyunda yükselmekti şu an derdim eğitimde ve kariyerde yükselmek. Eskiden zevk için oyun oynardım şimdi zevk için kitap okurum film izlerim. Eskiden boş vaktimde bilgisayara koşardım şimdi spora gidiyorum...
    Her erkeğin hayatında bir dönemini oyunlara kaptıracağını düşünüyorum. Bu dönem ne kadar çocukken gerçekleşirse o kadar iyi olur hayatınız için. 30'lu yaşlarında bir abi vardı oyunda tanıştığımız. Adam çocukken gençken oynayamamış, maaşa geçince kendine bilgisayar dizip bağımlısı olmuştu. Her gün teamspeakte karısıyla kavga ederdi sesi gelirdi en son hem karısı boşadı hem de işinden atıldı. O derece bağımlı olmuştu ki bu ikisini unutmuştu hayatından çıkarmıştı. Sonra o da anladı durumu şu an öyle değil tabi.
    Cs go dediğin oyun çıkalı ne zaman oldu da ortaokulda bu oyunu oynuyordun? Ya da ben mi yaşlandım anlamadım.

    Biz ortaokulda cs 1.6 oynardık. Gördüğümüz en baba oyun crysisdi, onu da oynamak için internet cafeye giderdik. Çünkü elimde fx5500lü p4 bir makine vardı. Crysisi görünce gerçekten ağzım açık kalmıştı.




  • 31 yaşıma gireceğim az kaldı, işim gücüm var, evli değilim. Eskisi kadar olmasa da (yukarıdaki birçok kişinin dediği gibi, ortaokul-lise-üniversite zamanlarında saatlerce oyun oynama durumu) yine de biraz biraz oyun oynuyorum. Eskiden bir seferde, gün içerisinde birden fazla oyunda ilerleme kaydederken, şimdi kendime bir oyunu seçiyorum, onu oynayıp bitiriyorum. Ya da online oyunlara takılıyorum. O şekilde gidiyor, ama etkisi azalıyor doğal olarak.
  • Bu ülkede yaşarken yarın kaygısı ve kalitesiz yaşam yüzünden insanın oyuna vs. hali kalmıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8.sınıf sbs geçtiğinde yaz tatilinde dota oynamaktan yürümeyi unutmuştum. Last of us, Gta 5 konsola cıktıgında bitirmeden kalkmamıştım. Şu an üni 2 deyim oyuna tıklamaya bile üşeniyorum.
  • Amanndert etmeyin oyle de boyle de zaman geçiyor. Benimde rtxli sistemim var oynadigim oyun mario :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15-20 yıl öncesi gibi değil oyun sektörü artık firmalar bütün yatırımlarını görüntüye yapıyor hikaye oynanış arka planda.55-60 yaşında youtuberler var oyun oynayan yanı olay yaş ile alakalı değil.
    2003 de çikan star wars jedi knight oynunu düşün bide son cikan star war oyununu düşün işin kılıcını bile jopa çevirmişler bide her kes çok beğenmiş oyunu...

    Bu arada video oyun sektoru 200milyar dolari geçmiş bu dünyadaki bütün silah sektorunun 2 katı
  • Tamamen kişiyle alakalı...

    40 yaşındayım. Bekarım...

    Steam'de Mortal Kombat 11 kurulu. Ayrıca nostalji ve managerlik sevdiğim için CM 01-02 kurulu, Bucaspor ile 2075-2076 sezonunu bitirdim az önce. 2100'ü görüp silerim büyük ihtimalle. 2018 ya 2019 ekim (tam hatırlamıyorum) kadro update ile başladım normal olarak 2001-2002 sezonuna .
  • 33 yaşına girdim. İşim gücüm var ve bekarım. Boş zamanım da var. Fakat 25 yaşından sonra oyundan aldığım zevk çok azaldı. Enerjim hemen bitiyor oyun oynarken. Bu aralar halı saha maçından zevk alıyorum. Haftada üç kez fitnesse gidiyorum. Kesinlikle televizyonu açmıyorum. Youtube de takılıp, pdf okuyorum. Bol bol forumlarda takılıyorum. Bazen akşamları arkadaşlarla çay kahve içiyorum dışarıda. Oyunlar artık bir yenilik verip de ilgimizi çekmiyor. İnsan değişiklik istiyor. Yeni keşiflere yelken açmak istiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun oynamanin insana kattigi bazi yeni yetenekler var. hizli karar verme, ihtimalleri degerlendirme, uyum saglama, strateji gelistirme, karsi sistemlerin zayif yonlerini tespit etme vs. vs.

    Bazi oyunlar icin turnuvalar da duzenleniyor dunya capinda. Ozellik FPS oyunlarla ileri devletlerin daha cok ilgilendigini dusunuyorum. Gelecekte robotlari sahaya surup merkezden FPS ile onlari yonetecek cok yetenekli insanlarin bazi mesleklere sahip olabilecegini simdiden ongorebiliriz. Buna hazir insan kaynagi olan devletler 1-0 onde olacaklar belki de.

    Yani biseyler var size katilan. Ama bi yerden sonrasi ise yeni bir deneyim sunmadigi icin artik tatmin etmeyecektir. Yani deneyimler sunan birseyler buldugunuzda ise yine ayni heyecanla onu algilamaya calisacaginiza eminim. Atiyorum 5 yil sonra sanal gerceklik vs. vs.

    Bunun disinda tavsiyem. Oyunlardan alacaginiz gidayi aldiysaniz, size yeni bisey de katmiyorsa.

    Proje gelistirip ona vakit ayirabilirsiniz.
    Veya Sosyal sorumluluk projelerine katilin, Fakirlere ihtiyac sahiplerine, hastalara yardim eden saglam ekiplerin bir parcasi olup olarla calismalarda bulunun. Oyun kadar zevk alip tatmin olacaginiza eminim.




  • TheJudgé kullanıcısına yanıt
    Hocam düzgün UO serveri hangisi var? 30+ yaş olarak 3-4 kişi gelebiliriz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.