Şimdi Ara

BİLGİSAYAR OYUNU oynamak eskisi gibi zevk vermiyor! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
931
Cevap
25
Favori
100.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
441 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Artik keyifli gelmiyor bana da.

    Sanirim bir duygum daha koreldi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • smart0201 kullanıcısına yanıt
    evet smarttıcığım 2000 sonrası bilmez bunu wow cuların şimdiki mekanı bu
  • Beni içine alacak bir oyun olsa oynuyorum abi.. sidik yarışı olan online oyunlar benim ruhumu sarmıyor.. (word of tanks hariç) Fall out 3 gibi oyun olsa keşke..
  • birazda arkadaş çevresiyle alakalı heralde, uygun ortam dağıldığı zaman insanın canı istemiyor birşey bu aralar bende öyleyim pc'yi satayım diyorum bakalım..
  • Bende aynı eskisi gibi oyun isteği kalmadı. Ondan sistem toplanıyorum oynayacağımı bilsem alacam da boşa gidecek para. İ5 4460 tabanlı sistem var onunla takılıyorum öyle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İş, güç, yaş vs derken kafa kaldırmıyor eskisi kadar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyüdük. Sizi bilmem ama ben 38 yaşındayım. ilk oyunumu atari salonunda 90'ların başında oynamıştım. Golden Axe. Hala oyun oynarım ama eskisi gibi büyük bir şevkle oynayamıyorum. Ancak hikayesi oynanışı fevkalade olacak.

    Oynamadığım zamanlar oyunu özlüyorum, her beyaz yaka gibi günümün 3de1i çalışmak ile geçiyor. akşam aile, dinlenme, sosyal ortam vs fazla vakit bulamıyorum, keşke tatil olsa da pc'ye gömülsem diye beklerim ama o gün gelir çatar yukarıda bahsettiğim gibi farklı bir oyun yoksa ne işim var bunun başında diye sormaya başlar kendimi atarım dışarı.

    Arkadaşlar oyunlar çok zevkli vs ama inananın insana öyle kattığı bir şey yok. Süper zevkli zaman öldürücü. Kitap okuyun, gezin tozun, kız peşinde koşun. Sigara gibi bir şey. Zevkli ama yararı yok. Sizden çaldığı zamanı ileride anlıyorsunuz. 10'lu 20'li yaşlar bu dediklerimi anlamayacak, hatta kararında oynuyoruz deseniz bile ileride anlaşılıyor o kararında dediğiniz zamanı başka bir şeylere ayırabileceğinizi.




  • Şöyle bir göz gezdirdim de.. bir çoğunuzdan yaşlıyım.

    Yaşında etkisi var böyle durumlarda, doymuş'ta ola bilirsin.. Belki hayat, belki değişen alışkanlıklar birçok etken var.
    Ben hep bir konsol oyuncusu olmuşumdur taki yerimde otur otur sağlığımın gittiğini farkedinceye kadar. Sonra birşey oldu, kendime sorar oldum cidden değer mi?

    Hayatını buna harcamaya değer mi önce kendine bunu sormalısın. Ben kendimi buldum diyebilirim baya bildiğin dağa,taşa orman'a vurdum, topladım ekipmanı taktım sırtıma gerekirse tek başıma gidip mini günlük kamp kurup yemeğime kadar pişirdim, yeri geldi sabah 5'te kalktım sadece kahvaltı yapmak için tekrar dağlara taşlara vurdum kendimi yeri geldi milli tabiat parklarına girdim daha kapılarını açmamalarına rağmen.. Çıkardım kartuşlarımı (pişirmek için) yumurtama kadar pişirdim yeri geldi tavada yumurtalı sucuk yaptım yedim açık hava eşliğinde..

    Sessizlik, kuş sesleri, temiz hava, bitki örtüsü, yeşil renk'lere doydum. Sonra bir bakmışsın cevrende yeni yüzler var konuşur olmuşsun, sosyalleşiyorsun daha da önemlisi güzel bir aktivite eşliğinde spor yapmış oluyorsun ve eski günlere dönmenin mutluluğu ile yorgun ama bir o kadar mutlu bir şekil de eve dönüyorum. Sende kendi etkinliğini bulabilir ve yapabilirsin.

    Şimdi tüm bunlardan sonra soruyorum sana, hala kendini oyun oynamak için teşvik etmeye mi çalışacaksın.. Dakikalarca ekrana bakacağına, kapını kapat fakat bunu yaparken kapının dış mandalını kullandğına emin ol, hayat dışarıda..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LogiaType -- 19 Ocak 2020; 18:0:53 >





  • < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: e5Makascısı

    tek kasa satmam aga bosuna sevınme :D dsklmslfs
  • Hocam 94 senesinden beri oyunlarla içli dışlıyım.
    inanın 2010 senesinden beri çok az oyundan keyif alıyorum.hali hazirda ps4 ve pc var.uzun suredir ps4 dokunmuyorum.
    Pc de aynı! ayıla bayıla oynadiğim oyun kalmdı gibi birşey.
    Bunda en büyük etken oyunların kalitesindeki düsüş.oyunlar artık bizi içine çekemiyor.salt grafik ve online yönelik birbirinin taklidi oyunlar.mesela bf1 almıştım ps4 için ama sadece online için yapılmış,bense hikaye modu seven bir yapım var oylece kaldi elimde .öncelikli tercihim bu tarz hikayesi kuvvetli oyunlar ( the last of use, god of war, far cry3,rise of the tomb rider ,batman arkham knight ,gta 5,doom)mesela doom uzun suredir oynadığim en guzel oyunlardandı.ama malesef bu tarz keyif veren oyunlar çok az çikiyor.
    oyuncular yani bizelerin büyük coğunluğu grafiğe bakar oldu, fps yariştirir oldu,online mod hikaye modun önüne geçti.ve biribirinin benzeri aptal saptal oyunlar piyasayı kapattı.
    Mesela bende eski bir amd sistem var hala çalısır ve xp yüklü bu sistemde sürekli dos bazli oyunlar oynarım.dave sf2, wolfied prehistoric gibi.hala keyif veren oyunlar.inanilmaz!ama boyle.
    Hele bir 1998 yapımi claw varki hala fanları tarafından yeni bölümlerı çıkan bir oyun.benim cocuklar oynuyor ve çok beğeniyorlar.
    Quake 1 ve 2 serisini kaçkez bitırdim sayısıni ben bile bilmiyorum.redneck serisi filan efsanedir.
    Demem o ki herşey maddiyata döküldü kaliteli oyunda kalmadı! kaliteli oyun arayanda,benim gibi fosil olan bir kitle bu tarz oyun isteyen yeni nesil çok az onlar icin fortnite tarzi online oyunlar çok daha önde.kalite bir oyun hala beni saatlerce baglayabiliyor ekranin başina.
    Demem o ki devir değisti ve bizim tarzimızı yansıtan oyunlar yok bu sebeple oyunlar bizi sarmıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hepsinide alabilirim iki hafta icinde karar ver :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: e5Makascısı

    Hepsinide alabilirim iki hafta icinde karar ver :)
    haydaaa :Ddşkmfslkfds
  • TITAN kullanıcısına yanıt
    Yüreğimi dağladın +9çelik ve +9partizan yapmıştım sene 2007 düşün

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OK BOOMER
  • Para verip almaya değecek zevkli oyun yok. 30 u geçtik evet bunun etkisiyle oyun oynamakta sıkıcı gelmeye basladı.

    Ama en büyük etken güzel oyunların olmaması.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cerade

    Olayın hayat şartlarıyla felan ilgisi yok.Pc ile tanışan nesil için oyunlar devrim gibi bir şeydi.Dopamin nörotransmitteri hazla ilişkilidir.Dopamini kökleyen şey ise yeniliktir.Yüksek dopamin salgılatan şeylere zamanla tolerans gelişir ve alınan haz düşer.Bakın şu an pc nin icadı gibi devrimsel bir yenilik gelse aynı o zamanlardaki gibi zevk almaya başlarsınız.Zamanla ondan da sıkılırsınız taa ki yeni bir şey bulana dek.Şu an yeni nesil çatır çatır oyun oynuyor.Niye ??? Çünkü oyunlar onlar için hala "yeni" bir şey.Beyinleri dopamin salgılıyor.Bizde ise tolerans geliştiği için zevk alamıyoruz.Büyüyünce onlar da bizim gibi olacak.Hayatta her şey zevkini yitirmeye mahkumdur.Bu ister oyun olsun ister başka bir şey olsun.Zamanla aldığınız haz düşmek zorundadır.Bu hayatın kuralı gibi bir şey.
    Kısaca bal yiyen baldan usanır.




  • Seninkisinin aynısını toptancı arkadasımdan alacam yada sen satarsan fikrim degisir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 3 dk mesafendeesin zaten

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.