Şimdi Ara

bilgisayar programcılığı yardımm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Puanım 4 yıllık işletme iktisat gibi bölümlere yetiyor fakat onlara ilgim yok bilgisayar programcılığı 2 yıllık tercih etsem aptallık etmiş olur muyum.Ayrıca meslek liselilerin sınavsız geçişlerinden bana yer kalır mı zor mu?



  • İstediginiz bolume gidin bence. İstemediginiz bolumu okuyup mutsuz olacaginiza istediginiz yapin derim. :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zeynepg.

    Puanım 4 yıllık işletme iktisat gibi bölümlere yetiyor fakat onlara ilgim yok bilgisayar programcılığı 2 yıllık tercih etsem aptallık etmiş olur muyum.Ayrıca meslek liselilerin sınavsız geçişlerinden bana yer kalır mı zor mu?

    Aynı benim durumum...İktisat isletme tutuyor ama bir yandan Pc programlama istiyorum
  • meslek liseliler de dolduruyor maalesefki onları :)
  • O bölümlerin içeriği hakkında hiçbir şey bilmiyorum yalnız dışarıdan bakınca yüzden fazla yerde buluduğu için ve girenlerin meslek lisesinden düşük puanlarla doğrudan girmesi nedeniyle boş bir yer gibi görünüyor. 2 yıllık olması ile de işe girerken çok büyük sıkıntı olur, sektörde en kötü işlere girersin (bulabilirsen) sanırım. Türkiye'de bilg. müh. eğitimde bile sayılı üniversiteler hariç kalite kötü-vasat iken bu bölümlerin sana iyi şeyler vereceğini beklemek boşa. Bilgisayara ilgili olduğun için seçiyorsan 4 yıl iibf + internetten kendini geliştirmen bile çok daha fayda sağlar bence. Geniş düşünürsen 4 yıllık diploması kendini geliştirirsen(klişe) geniş bir iş alanı var. 2 yıllık programcılık ise kendi sektöründe bile işe yaramaz.

    Nerede işletme, iktisat tutuyor bu da önemli? Malum en çok bulunan birkaç bölümden biri Türkiye'de.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: OnuR

    O bölümlerin içeriği hakkında hiçbir şey bilmiyorum yalnız dışarıdan bakınca yüzden fazla yerde buluduğu için ve girenlerin meslek lisesinden düşük puanlarla doğrudan girmesi nedeniyle boş bir yer gibi görünüyor. 2 yıllık olması ile de işe girerken çok büyük sıkıntı olur, sektörde en kötü işlere girersin (bulabilirsen) sanırım. Türkiye'de bilg. müh. eğitimde bile sayılı üniversiteler hariç kalite kötü-vasat iken bu bölümlerin sana iyi şeyler vereceğini beklemek boşa. Bilgisayara ilgili olduğun için seçiyorsan 4 yıl iibf + internetten kendini geliştirmen bile çok daha fayda sağlar bence. Geniş düşünürsen 4 yıllık diploması kendini geliştirirsen(klişe) geniş bir iş alanı var. 2 yıllık programcılık ise kendi sektöründe bile işe yaramaz.

    Nerede işletme, iktisat tutuyor bu da önemli? Malum en çok bulunan birkaç bölümden biri Türkiye'de.


    Uludağ üniversitesi tutuyor.Haklısın 2 yıllıkların bi önemi olmuyor ama en azından istediğim bi bölüm okuyayım diye düşünmüştüm.Tarım ekonomisi hakkında bi bilginiz var mı.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.