Şimdi Ara

Bilgisiyar Mühendisliği ve Dijital Oyun Tasarımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba ben üniversite sınavına hazırlanan ve game designer olmak istiyen bir öğrenciyim son zamanlarda kafama takılan bir soru var.Bilgisiyar Mühendisliği okuyup oyun tasarımcısı olabilirmiyim olursamda nasıl oyun tasarımı konularını nasıl öğreniceğim ? yoksa illa dijital oyun tasarımı mı okumam gerekiyor ?  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutluolmakistiyençocuk -- 28 Kasım 2021; 17:42:34 >



  • Sadece oyun alanında olmak istiyorsan dot seç

  • dot gereksiz bir bölüm oyun sektörü çok eski bir sektör değil çokta fazla kaynak yok oyun yapanlar adamlar bile kendi kendine geliştiriyor bu sektörü eğitimini verebilecek adam dahi yoktur muhtemelen bilgisayar tabiki oyun bir yazılımdır

  • richardfeymanınsaçı kullanıcısına yanıt
    game engineleri, model ve animasyon programlarını, ses dizaynını, hikayeyi, bölüm tasarımlarının inceliklerini ve yazılımı oyuna entegre etmeyi hazır yoldan az biraz öğrenmek isteyen kişi dijital oyun tasarımı okusa işi birazcık daha kolaylaşabilir. oyun tasarlarken öğrenmeniz gereken dil belli zaten. bilgisayar mühendisliğinin gereksiz ve ağır derslerine ihtiyaç olduğunu sanmıyorum. evet yine oyuna yönelebilir ceng okuyan biri ama yolu biraz daha uzatmış gibi olur bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.