Şimdi Ara

Bilkent Hazırlık ve İktisat (Zaman içinde güncellenecek) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
15 Misafir (4 Mobil) - 11 Masaüstü4 Mobil
5 sn
56
Cevap
11
Favori
4.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Econbender kullanıcısına yanıt

    2020'de durum çok kötüydü hocam saçma sapan troller, kötülemeler, manupulasyonlar vs kaynıyordu. Son 1-2 senedir forum cidden çok iyi tercih rehberliği yapıyor hem konular olsun hem de üyeler olsun arada josetti giibi troller var ama onlar da forumun olmazsa olmaz eğlencisi Bilkent Hazırlık ve İktisat (Zaman içinde güncellenecek) 

  • Chem 111'i YEDİM    .

    Not: Ders kötü değil ama gıcık, hoca da sağ olsun tatlı adam filan ama her şeyi son dakika duyuruyor (Adam karambolde son derse quiz koydu)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Econbender -- 1 Aralık 2023; 21:46:0 >
  • Econbender kullanıcısına yanıt

    Hocam iktisat ile kimyanın ilgisi ne ki

  • Bilim seçmelisiyle aldım (MBG ve fizik programımla çakışıyordu)

  • Bu dönemki dersleri ekleyip önceki dönemde ufak değişimler yaptım. Muhtemelen benim adıma en gıcık dönem buydu. Boşa giden puanlarım ve tuhaf MT-Final sınavları yüzünden GPA'm biraz düşecek gibi. Neyse, önümüzdeki dönem bu günleri arayacağız zaten.

  • DÜŞMEDİ. Bu arada offeringsteki derslerin ortlara baktım, yine itina ile notu en düşük hocaları seçmişim opsiyonlar içinde (Fatma Zehra hoca hariç). Onun dışında değerlendirme formlarını dikkatli okuyun arkadaşlar. Orada bir hoca ile ilgili çokça tekrar edilen bir şey varsa ona dikkat edin. Birkaç ufak güncelleme daha attım bu arada yazıya.

  • Evet bu dönem banko yamuluyorum.
  • Çok güzel yazı olmuş hocam eline sağlık yeni gördüm. Ben de yazayım bari bir şeyler tercih dönemine yakın
  • Seneye inşallah oradayım
  • İktisat ve ekonomi bölümleri kimin için uygun sizce? Matematikle uğraşmayı seven ve halihazırda elektrik elektronik bilgisayar gibi mühendisliklere ilgisi olan biri için bu bölümler az buçuk yakışır mı? Ayrıca ismi gibi okuması da havalı hissettiriyor mu :D
  • minamina222 M kullanıcısına yanıt

    Matematik sevmeyen birisi için iktisat bölümü (hele bir de bilkent, odtü gibi üniversitelerde) çekilecek dert değil hocam. Onun haricinde mühendisliklerin içinde bence en çok endüstri mühendisliğine benziyor iktisat, çünkü genelde yapılan iş optimizasyon, ideal kaynak dağılımı vs. oluyor (zaten Matematik bu problemleri ifade etme ve çözme aşamasında (özellikle lagrange ve kısmi türev) kullanılıyor). Yine de esas ilginiz ceng, eee gibi alanlardaysa bu alanlarda lisans eğitimi almanız daha doğru olabilir. Çünkü mühendislik eğitimi esnasında zaten matematiğinizi iyi hale getirirsiniz. Seçmeli derslerinizi econ bölümunden alır ve boş zaman okumalarınızı da ekonomi üzerine yaparsanız zaten çoğu iktisat bölümü mezunundan daha kaliteli iktisatçı olursunuz. (Not: iktisat bölümü hocalarının lisans eğitimlerine bakın, kaç tanesinin iktisat, kaçının mühendislik mezunu olduğuna da bakın. Demek istediğimi daha iyi anlarsınız)

    Not2: thekillingroad hocam zamanında bir konu açmıştı bulamadım şimdi, o da eee deki iktisat ajanlarindan, onun da açtığı konulara bakabilirsiniz.

    Okuması kısmen havalı hissettiriyor ama hocanın biri gelip boru gibi sınav döseyince okkalı küfürler de ediyorsunuz.





  • Econbender kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler kafamda bir şeyler oturmasına yardımcı oldunuz. thekillingroad ın konularını da okudum hatta buraya ekleyeyim https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/153353521
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/154887701
  • Bilkent Hazırlık ve İktisat (Zaman içinde güncellenecek)

    Okulun İnterneti beni benden alıyor
  • Econbender kullanıcısına yanıt

    Hocam ben de bıktım bu durumdan. üstelik C binasında ve doğunun çoğu yerinde vodafone da çekmiyor. Bir de ismi bilim kentinin kısaltması olan okulda teknoloji ile ilgili bölüm okuyoruz ve stabil düzgün internet sağlayamıyorlar.

  • Econbender kullanıcısına yanıt

    Tek bizde yokmuş bu sorun vay be

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.