Şimdi Ara

2299 TL Bim dijitsu 32 inc android tv (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
160
Cevap
9
Favori
34.076
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşa önerdim. Gitmiş almış. Yalnız servis ayaklarının üstüne koymaya 260 lira para istemiş. Bunu vermek mecbur mu? Biz açıp kursak garanti geçerli olmuyor mu? Ne saçma şey.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alcarinquue A kullanıcısına yanıt

    Hocam ambalajini aynı şekilde bantla dikkat cekmicek şekilde başka bir bimde git iade et aldığımda zaten çift bantiyli dersin bide böle dene istersen


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu teknolojiye para vermeyin yazık.10-15 sene kullanacaksınız birkaç ay sonra daha iyisini almadım diye pişman olacaksınız.

  • DiyagnostikMan D kullanıcısına yanıt

    Hocam aslında 55 inç olduğu için biraz uzaktan bakmak gerekiyor, uzaktan hiç belli değil ama salak yerine koydukları için vaktim olsaydı kesinlikle uğraşırdım. Alırken, evde bakın bir sorun olursa getirin dedi, 1-2 saat sonra dijitsu teknik servisi ile çözceniz ayrıca yetkili servisin gelip kurulum yapması gerekiyordu artık geçmiş, olmaz dedi.

  • crashserkan kullanıcısına yanıt

    Hocam rahatsız edicek birşey değil aslında, yakında gözüküyor. 3 bölgede toplam 10 15 tane var ama kusur yani. Vaktim olsa sırf salak yerine koydukları için uğraşırdım asla bırakmazdım.

  • Alcarinquue A kullanıcısına yanıt

    Üstat hiç uğraşma.. Fatura Eki.. Sorunun videosu fotoğrafları ile e devletten thh ye direk başvuru yap hiçbir yere gitmene de gerek kalmaz 6 ay içinde çıkaran ürünler zaten kusurlu ürün kapsamına giriyor.. Bu şekilde evden de bu sorunu şikayet edebilirsin.. Ama bim den ürünü satana kadar sorun olursa getir diyip, sorun çıkınca da alamayız diyen....... Her kimse ona sana attığım siteyi ve ürünü alırken söylediği sözleri hatırlat almak zorunda


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alcarinquue A kullanıcısına yanıt

    Bim'e şikayette bulunun hani koşulsuz iade politikanız vardı diye çözersiniz THH vs. ile uğraşmak istemiyorsanız.

  • DiyagnostikMan D kullanıcısına yanıt

    Hocam ordan başvursam, süreç nasıl işleyecek ve sonuç nasıl olacak? THH kararı iade çıktı diyelim Bim para iadesi mi yapacak?

  • Uğraşmak istiyorum aslında ama vaktim yok hocam. Üzerinden 2 hafta kadar geçti. Birde çok sinir oldum, gidersem tekrar haklıyken haksız duruma düşmekten korkuyorum.

  • Alcarinquue A kullanıcısına yanıt

    5 dakikada yazarsınız oturduğunuz yerden hocam. THH'ye de belgeyle başvurmak e devlet üzerinden 10 dakikanızı alır.

  • Alcarinquue A kullanıcısına yanıt

    evet thh lehine karar veriyor ve ürünü geri verip para iadesi alıyorsun satıcı bim olduğu için bime geri veriyorsun... üstat kusura bakma ama sen haklısın kendini niye haksız duruma sokmuş olasın.. tv kusurlu sana bir şey olursa iade alacağız demişler ki kendi sitelerinde de yazıyor... ben şuan tv yi öğrenmeye çalışıyorum kanal sorunu tkgs yi hallettik google play i hallettik amazon blu tv vesaire hallettik .. şuan en bütyük sıkıntı goole play de sertifalı değil diyor google play sürümü netflix de video izletmiyor mobil app de 720p izliyorsun yani pazartesiyi bekliyorum müşteri hizmetlerini arayip sertika yoksa kocaman ablem netflix var niye yazıyorsunuz diye soracağım çözemezler ise iade edeceğim.... istiyorlarsa alamayız desinler...


    sertifika sorununu https://www.google.com/android/uncertified buradan cihazın gsf sini ekleyrek yapıyoruz ama ona da önceden kayıtlı diyor yani aynı id i birden çok cihaz a vermiş olabilirler... kurumsal firma kurumsal firma da satış yapıyor ama resmen ali cengiz oyunları donuyor... sertifika alınmayan uygulamarı ürün kutusu üstüne nasıl basmışlar anlamış değilim böyle olacağını tahmin dahi etmedim...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiyagnostikMan -- 29 Ocak 2023; 14:19:57 >




  • Hocam para iadesi istemiyordum aslında yenisi ile değiştirsinler istiyordum. Dijitsu servisi ile halletceniz dediler. Yorumlarda okudum, 1 günlük cihaza tamir demişler, tamirden çizik içinde gelmiş.


    Siz hiç THH'ye yazdınız mı cevap ne kadar süre sonra geliyor?


    @DiyagnostikMan @Johny Constantine

  • iptv uygulamasi kurulurmu bu tv ye?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Alcarinquue A kullanıcısına yanıt

    ben telefon ve bir kaç elektronik üründe thh ye başvurdum satıcının thh ye cevap verme süresine bağlı thh savunma isitiyor 6 ay veriyor satıcı 1 ayda dönüs yaparsa 1+1+1 max 3 ayda karar çıkıyor bana telefon için 1.5 ayda karar çıkmıştı mesela sizin ürün kusurlu ürün olduğu için seçim hakkınız var para iadesi değişim gibi.. siz verin thh ye değişim amaçlı karar çıkana kadar zaten televizyonu kullanıyorsunuz .. siz değil bırakın bim uğraşşın

  • fagala kullanıcısına yanıt

    google play tv de bir çok uygulaması var ama işe yarıyor mu yaramıyor mu bilmiyorum

  • bu 55 inc olanı nasıl arkadaşlar ?

  • mehmetcank kullanıcısına yanıt

    Ben 2 hafta önce aldım bundan. Ufak kusurlu çıktı bim geri almadı, uğraşmak istemedim. İçinde dahili uydu alıcı var. TRT 4k dan başka 4k yayın yapan kanal bulamadım ben, pekte uğraşmadım. Diğer tüm kanallar FHD. 4k da FHD yayın izleyince, üstelik bu kadar büyük ekranda izleyince görüntü çamur gibi oluyor. Paneli çok iyi değil. Fiyatına göre yani hocam. Bende siyah renkte piksel çıktı 3 bölgede toplamda 15 tane kadar.

  • Alcarinquue A kullanıcısına yanıt
    Önermiyorsun gibi hocam?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam vakit ayırıp ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. Bu üründe kullanmasam bile öğrenmiş oldum benim için çok önemli.


    @DiyagnostikMan @Johny Constantine

  • bugün bir tane aldık ama heralde uydu kablosu girişi bozuk, hiçbir şekilde sinyal almıyor. şikayetvarda'da benzer şikayetler var aynı model için. (1 hafta/1 ay sonra falan olmuş) fabrika ayarlarına döndürüp kanal listesi yükledim yine de sinyal gözükmüyor




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 29 Ocak 2023; 19:41:15 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.