Şimdi Ara

2299 TL Bim dijitsu 32 inc android tv (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
9
Favori
34.076
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Alcarinquue A kullanıcısına yanıt
    Trt 4k dan başka 4k kanal yokki zaten

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmetcank kullanıcısına yanıt

    Hocam bizde annem izliyor diye aldım ben. TV ile koltuklar arası biraz mesafe var. Bundan dolayı büyük tercih ettim. Çok dikkatli olmadığı için görüntü kalitesini anlamıyor, çok iyi diyor. Ama siz pc ye bağlayıp 4k izlerseniz bu fiyata alınır, normal tv olarakta fena değil alınır. Ses sistemi çok kötü. Bundan önce iyi bir sistem vardı ondan dolayı bana kötü gelmiş olabilir. Bas hiç yok. Sormak istediğiniz varsa siz sorun ben cevaplayım.

  • Alcarinquue A kullanıcısına yanıt
    Bakayım hocam o zaman yarın bulabilirsem alayım. Bende annemlere hediye edicem. 43 mü 40 inch mi ne var onlarda gözleri iyi görmüyor artık. Daha iyi olur büyük ekran diye düşünüyorum. Arada bir de kardeşim tv den youtube, netflix filan açıyor ihtiyaç bu kadar. Wifi varmıydı hocam bunda? Birde ölü pixel testini nasıl yapmıştın?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • b0Ni kullanıcısına yanıt

    Hocam diseq kullanıyorsanız uydu ayarından onu yapmanız gerekebilir. Diseq dediğim de 2 çanak birden tek uydu cihazında kullanmak için bir birleştirici. Genelde tüm uyducular turksatı diseq a ya da 1 diye konumlandırma yaparlar. Diseq kapalı ise ondan kanallar gelmiyor olabilir. Kanal değil de uydu ayarına girin. Diseq ayarı varsa oradan evdeki diğer tvnin ayarına bakarak yapmaya çalışın. Kapalıysa açarsınız, diğer tvde 1 ise yeni tvde de 1'e alın. 2 ise 2 . Olmazsa bir uydu alıcı bağlayıp deneyin. Uydu alıcıdan görüntü alırsanız artık tvde sorun olduğu garantidir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamSs -- 29 Ocak 2023; 22:28:2 >
  • DreamSs kullanıcısına yanıt

    diseqc 1.0'da olan bütün lnbleri denemiştim ama sinyal alamadım, kanal listesini alttaki videodan almıştım bu da bahsediyor aynı şeyden



    2299 TL Bim dijitsu 32 inc android tvenestronikyoutube
    Herkese Merhaba, Bu videomuzda Dijitsu 43DS8500 Model televizyona flash bellek üzerinden hazır kanal listesi yükleme ayrıca videonun devamında flash bellek olmadan kanal ayarlama işlemi nasıl yapılıyor bunlardan bahsettim DS model aynı arayüze sahip bütün cihazlarınıza bu kanalları yükleyebilirsiniz sıralı kanal listesi açıklama kısmının en alt kısmındadır iyi seyirler.. 👍 DİJİTSU 43DS8500 KANAL AYARLAMA (HAZIR KANAL LİSTESİ) DS SERİSİ 🔸 İzleyebileceğiniz diğer videolarım. ▶10 liraya mini elektrikli süpürge nasıl yapılır :https://youtu.be/cJO10RdltmM ▶ İphone Telefon ekran yansıtma : https://youtu.be/EDwJxQUOe40 ▶ Onvo 65'' WebOS Tv İncelemesi : https://youtu.be/pbuSHd--7d0 ▶ 500W Gücünde Scooter incelemesi : https://youtu.be/PgQ9vKE6wjY ▶ Bimde Satılan Devasa Dijitsu Tv İncelemesi : https://youtu.be/ZtUSV3i703s --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ➡ Kanala Abone olmak için : http://gg.gg/e0uia​ ➡ instagram : https://www.instagram.com/enestronik ➡TikTok : https://www.tiktok.com/@enestronikyoutube ➡ Telegram Kanalı : https://t.me/joinchat/UB-5CuOvXfJjNlJh ➡ İş Teklifleri (Business) : enestronik@icloud.com Sıralı Kanal Listesini aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz. https://drive.google.com/file/d/1OUnnoyh-HxQBXACZtOgKSD_BafbE9WT3/view?usp=sharing
    https://www.youtube.com/watch?t=368&v=xpYNdUyHEoY&feature=youtu.be
  • b0Ni kullanıcısına yanıt

    Harici uydu alicisi ile denedinzmi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • b0Ni kullanıcısına yanıt

    Hocam bende başka odaya taktım sinyal aslında geliyor salonda olmuştu ama mutfakta olmamıştı bunu bir denicem çunki bendede sinyal yok kanal bulamamıştı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • crashserkan kullanıcısına yanıt

    harici uydu ile denemedim yarın denerim, öyle çalışır büyük ihtimal.


    ben 2 odada denedim 2sinde de olmadı, birini çalışan tvden çıkarıp buna taktım direkt hatta (diğer odadakini de kullanıyorduk zaten ama yıldırım düşünce tv bozuldu o yüzden bunu almıştık)


    benzer şikayetler var zaten büyük ihtimal girişinde sıkıntı var;


    https://www.sikayetvar.com/dijitsu/dijitsu-tv-problemleri-ve-bim-duyarsizligi


    https://www.sikayetvar.com/dijitsu/dijitsu-sinyal-yok-uyarisi-1


    https://www.sikayetvar.com/dijitsu/dijitsu-tv-sikintisi-garanti-karsilamiyor




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 29 Ocak 2023; 23:25:26 >




  • 43ds9800 olan modeli iade etmiş bulunaktayip.. sebepleri


    1 tkgs yok (kanalları bahsettiğim şekilde editlemek vesaire gerekiyor)

    2 google play sertifika ve lisans yok ( harici apk indirip sertifikasız kullanıyorsunuz )

    3 netflix lisansı yok ( çakma apk ile max 720p izliyorsunuz)

    4 satış sonrası hizmet yeterli değil


    ksıacası tv mi aldım dert mi aldım belli olmadığı için iade etmiş bulunuyorum

  • mehmetcank kullanıcısına yanıt

    Hocam annenize alıcaksanız alın. Onlar için büyük ekran önemli oluyor. Kardeşiniz içinde yt netflix var. Wifi var, telefondan ayarlara girip yansıt a girerseniz direkt ekrana yansıtıyor.

    piksel testi için komple beyaz ekran açıp baktım ben. Tabii bunu orada yaptırmıyorlar. Evde yapmanız gerekiyor. Evde sorun çıktı diyelim, geri almıyorlar, bnde almadılar. Dediler ki servis gelip kurcakmış yoksa hiçbir hakkım olmazmış vb. Küfretmemek için zor tuttum kendimi, servis gelip fişi mi takacak, kurulum dedikleri fişi tak çalıştır. Ayakların vidasını sıkcan birde. Ben duvara astım.

  • DiyagnostikMan D kullanıcısına yanıt

    Hocam zaten burdaki olay iş görsün yeter ileri seviye cihaz almanız gerekiyor eğer beklentiniz yüksek ise


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • crashserkan kullanıcısına yanıt

    Hocam mevzu o değil ki kutunun üstüne her platform u koyup insanları dolandırıyorlar bir nevi, o var bu var yazıyor ama işin içine girince hiçbiri yok gibi bir şey.. Kendi sitelerinde bu ürünlerin açıklama kısmında, kutu üzerinde ki hiçbir uygulamaya dair ibare yok, oradan bile belli bir ali cengiz olduğu.. İkincisi bu tv 4000 bin, hb de 4200 e android ve netflix lisansı yani kumanda üzerinden sesli kontrol ve netflix tuşları olan tv var..


    Yani dijitsu uygun falan da değil resmen dolandırılmış hissettim kendimi apar topar iade ye götürdüm aldığım gün iki gün oldu iki günde bu kadar uğraştıran tv ye güven duymam zor..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiyagnostikMan -- 30 Ocak 2023; 0:53:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DiyagnostikMan D kullanıcısına yanıt

    Hangisi hocam Netflix lisansı olan HB'deki?

  • Annemler bundan değil de BİM'e gelen Woon marka üründen almıştı 55 inç. 6 ay kadar oluyor. Google Play sertifika sıkıntısı falan yaşatmadı. IP TV kurabildik. Prime Video, Disney Plus ve Netflix 4K çalışıyor onda. Woon olan bazen sağda solda kalıyor bakıp onu alabilirsiniz bulan olursa. DIJITSU tam saçmalık gibiymiş okuduklarıma bakılırsa.

  • Johny Constantine kullanıcısına yanıt

    Ben direk bu şekilde link bırakayım istediğiniz şekilde inceleyin birden çok ürün var, en azından verdiğiniz fiyatın ve ürün üstünde yazan bilgilerde ali cengiz oyunları yok


    https://www.hepsiburada.com/ara?q=next+tv




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiyagnostikMan -- 30 Ocak 2023; 2:1:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • b0Ni kullanıcısına yanıt

    Hocam sinyal yok diyor ama cihazla deneyemedim daha sizde durumlar nasıl


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba cihazı aldım iptv kurmak için ama şöyle bir sorun var kutudan çıkartmadım ve yetkili servis numarasını arayıp ulaşamıyorum aradığım gibi kapanıyor 08502196969 numarasına ulaşabilen var mı? Garanti dışı kalmasın diye işlem yapmıyorum mağaza servisin açması gerekiyor dedi garanti dışı kalmasın diye. Kendim video kaydı alıp kurulum yaparsam ilerisi için sorun olur mu bilmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bimden almak ile hepsiburadadan almanın farkı olmaması gerek aslında.
    2299 TL Bim dijitsu 32 inc android tv

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • crashserkan kullanıcısına yanıt
    Harici uydu ile çalıştı ama öyle kullanmanında mantığı yok Teknosa'da da 2700 TL zaten uydu masrafiyla o fiyalara gelecek, iade ettik bugün.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk aldığımda bende ulaşamadım ... kendim video çekip açtım kurdum ama bahsettiğim google play sertfikasız olması netfilix lisansı olmaması türksat tkgs olmaması gibi sorunlar sebebiyle iade ettim açıkçası aynı fiyata lisansı bir tv almanızı öneririm bu tv cidden başa bela bir tv..


    sipariş verdiğim tv ye bakabilirsiniz tamamen google ve netfilix lisanslı , dolby var ve panel sharp . Bluetooth var ve wifi 5 ( var deniyor gelince bakacağım )


    https://www.epey.com/televizyon/next-ye-42020gg4.html


    @Johny Constantine




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiyagnostikMan -- 30 Ocak 2023; 12:52:38 >




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.