Şimdi Ara

2299 TL Bim dijitsu 32 inc android tv (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
9
Favori
34.075
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • os_lnx kullanıcısına yanıt

    Bunu size nasıl gösterebilirim fotoğraf video dan anlaşılır mı? Açıkçası panel sharp kullanılmış ben gayet memnun kaldım tv den


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "https://ty.gl/exrz1teedr"
    4 bin TL ye düşmüş tv... Acaba ileriye dönük yedek amaçlı alsam mı :(

    edit-20 tl kargo ücreti aldı..4020 e geldi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiyagnostikMan -- 5 Şubat 2023; 12:45:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DiyagnostikMan D kullanıcısına yanıt

    Hocam sharp panel değilmiş, firma da kullandığımız üretici bilgileri gizli diye söylemiyormuş. SDP Sharp'ı aldı. SDP panel herhalde bu, yazılana pek bakmayın. Size güzel geldiyse güle güle kullanın.


    https://www.youtube.com/watch?v=c4OAcjd97hw


    Alıntı

    metni:
    Paylaşamazlar çünkü öyle bir panel yok. Öncelikle Sharp panel üretim fabrikası SDP tarafından satın alındı, sınırlı sayıda Sharp teknolojisi ile üretim yapılıyor olsa da bu panelleri Arçelik Vestel bile satın alıp kullanamıyor maliyet sorunları nedeniyle, bu segmentteki üretime bu üretici nasıl kullansın? Yazsınlar oraya adam gibi ''SDP panel'' diye olsun bitsin mesela.




  • Johny Constantine kullanıcısına yanıt

    üstat kendi sitesinde dahi sharp panel yazıyor ?


    hocam şimdi video yu izledim şunu anladım sdp sharp kalitesinde üretim yapan bir firmaymış 13 pin muhabbeti resmi evraklarda da sharp geçiyor yani şöyle düşünebiliriz altus arçelik regal vestel gibi ama vestel üretimi.. marka bilinirliği açısından ve resmi evrakda sharp olduğu için sharp yazmışlar.. panelin yeni ismi sdp olsa da kalitesi sharp olduğunu anladım... ve aşırı memnun kaldığım bir tv olması sebebi ile yedek tv mi de bu tv den almış bulunuyorum ( andorid tv olarak ( android olan her tv,android tv diye geçmiyor örnek dijitsu cakma android olayı) 40+ üstü 4 bin tl ye başka tv yok )


    https://www.next.com.tr/ye-42020gg4-42-106-ekran-full-hd-google-android-tv




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiyagnostikMan -- 5 Şubat 2023; 13:23:30 >




  • DiyagnostikMan D kullanıcısına yanıt

    Dediğim gibi hocam, videoyu izlerseniz daha iyi anlarsınız. SDP Sharp'ı satın aldığı için bilinen de Sharp olduğu için onu yazıyor olabilirler. (Bilinenler her zaman daha fazla satar)


    Kasım 2022'de firmaya sorulan sorulara üretim bilgileri gizli diye saçma sapan bir cevap vermeleri de şüpheye düşürüyor. Zaten Sharp satın alındığı için A da deseler ismine X de deseler çok da fark etmeyecektir.

  • DiyagnostikMan D kullanıcısına yanıt

    karanlık sahne performansı çok kötü. dalga dalga elli oluyor. videonun kalitesinden değil sanırım. Her yerden izledim. uzay belgeseli izleyemiyorum. o derece kötü. next in ki nasıl ? Bi fotoğraf var mı gösterseniz karanlık sahne için. benim televizyon mu bozuk yoksa bu model böyle mi yada bu paneller hep mi böyle ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servis kurulumu yaparken playstore giriş yapılmamıştı ben hallederim demiştim burdaki arkadaşların paylaştığı linklerden. Sonrasında denedim olmadı ne yaptı isem arkadaşlar sağolsun özel mesaj yolu ile iletişime geçtim olmadı yine. Servisi aradım güncelleme veya herhangi birşey var mı diye sordum model kodu istedi söyledim gelip kurulum yaptı evde değildim fakat sanırım usbden kurulum yapıldı kısa sürdü çünkü hesap bilgilerimi istemesi ve kurulum yapma arasındaki süre. Sonrasında sorunsuz giriş yapıldı şuan sorun yok. Garanti kapsamında ücret ödemedim. Şuanlık tek sıkıntım servise duvara kurdurtmadım 200tl istediler aparat dahil. 50tlye halletmiştim ben aparatı fakat arkasındaki vida yerleri bayağı ufak o yüzden olmadı2299 TL Bim dijitsu 32 inc android tv 

  • Ben de alıcam Next.
    Var mı bir gelişme ya da tavsiyeniz?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gravaze kullanıcısına yanıt

    Hocam Selam ,

    aynı durumdan bende muzdaripim,şöyle bir cihaz var Eğer ugulamaları lisanslı ise TEKNOSA güvencesi ile alınabilir gibi duruyor ;


    2299 TL Bim dijitsu 32 inc android tv
  • os_lnx kullanıcısına yanıt

    öncelikle herkese geçmiş olsun.. tv'nin panel performansından memnunum.. siyah performansı da bana göre iyi.. ben sadece iade ettiğim diijitsu olsun, eski tv' ve yeni aldığım next tv de arka plan aydınlığını%50 lerde kullanırım hem göz sağlığı hem de siyahların gri görünmemesi için bunu tavsiye ederim

  • vural_kral kullanıcısına yanıt

    vallahi gelişme, memnuniyetimden kaynaklı 2. sini de aldım kapalı kutu duruyor :D ama zaman bulayım tv yi kısa bir video çekeceğim merak edenler için

  • hknkuL kullanıcısına yanıt

    Hocam sizin aldığınız 81 ekranmiydi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • crashserkan kullanıcısına yanıt

    Evet 32'' (81ekran) modelini aldım.

  • Böyle dandik televizyonlardan görsel olarak mucize bekleyenlere şaşıyorum.Görsel olarak kalitesizdirler,wireless bağlanmaya çalışırken sıkıntı çıkarırılar .Bu tür Televizyonlar ne kadar ekmek o kadar köfte ürünlerdir.En ucuza mucize beklemeyin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anzubesti -- 16 Şubat 2023; 15:31:31 >
  • anzubesti kullanıcısına yanıt

    Mucize beklemiyorum kardeşim. Aynı fiyat bandında epey tv var. Hepsinin kalitesi aynı değil. Dolayısıyla birisinde verdiğin paraya değerden birisinde değmiyor. Ne kadar ekmek o kadar köfte olmuyor hep. En azından görüntü verme işini düzgün yapsın. Şahsen akıllı olmayan ama görüntü kalitesi daha iyi olanı tercih ederim mesela.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alcarinquue A kullanıcısına yanıt

    tekrar gelcekmiş bu aynı ürün mü hhocam? Kaça almıştınız siz?

    birde şu geliyormuş;


    2299 TL Bim dijitsu 32 inc android tv



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetcank -- 20 Şubat 2023; 23:27:16 >




  • mehmetcank kullanıcısına yanıt

    Hocam ben 6 bin TL'ye aldım. 5.990 TL'di sanırım tam. Çok iyi birşey beklemeyin. TV ile koltuk arasında mesafe olduğu için uzaktan çok kötü gözükmüyor 4K'da FHD izlemek.

  • alternatif arayanlar varsa 2464 tl



    2299 TL Bim dijitsu 32 inc android tvwww.vatanbilgisayar.com
    Axen AX32DAB13 hd ready android smart televizyon fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Axen AX32DAB13 kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.
    https://www.vatanbilgisayar.com/axen-32-82-cm-ax32dab13-hd-ready-android-smart-tv-dahili-uydu-alici.html
  • anzubesti kullanıcısına yanıt

    Hocam konuyu açtığım günden beri kullanıyorum hiçbir bağlantı sorunu görüntü aktarma sorunu gibi bu tarz şeyler yaşamadım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ses kalitesi nasıl


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.