Şimdi Ara

Bir avmde 4 kişilik yemek 150TL (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
332
Cevap
3
Favori
17.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Avm de yemek yemek kadar mantiksiz bir sey yok, hem ucuz degil, hem islak mendil , hem de yeterince pecete vermezler, isteyince zoraki lutfen verirler.



    Hizmet sifir, urunlerin kalitesi odenen fiyatin cok altinda, fiyatlar da ucuz değildir.150 TL ile kaliteli sayilabilecek bir restorandan 4 kisi rahatlikla cikar, ikramlarini alir, cayini icer.



    AVM lerde yemek yemek zaten son derece mantiksiz bir durum cocuklarin ozel durumlari ve israrciligi yoksa.
  • mc donalds 1 liralık kahve deyince etraftakiler dar gelirli muamelesi yapıyor, kolay kolay hiçbiryerde bulamayacağın demleme kahve, kesinlikle tavsiye ederim. Arabaya servis aldıgında bakıyorum çalışanın hazırladıgı sadece paket 1 liradan fazla, sanırım tanıtım amaçlı böyle yapıyorlar.
  • Avmde ne işin var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RaceDriver

    Asgari ücretle çalışıyorsan çocuk yapmayacaksın bu kadar basit. Hele 2 tane yapıyorsan sana herşey müstehaktır. Asgari ücret değil 1400 lira 2000 TL olsa bile 2 tane çocuğa doğru düzgün bakmaya yetmez bu devirde zaten. Sürekli birilerine suç atmayı bırakında, biraz kafanızı çalıştırın hayat standartlarınıza ve maddi gücünüze göre evlenin ve o orantıda çocuk sahibi olun.

    Bu mesajın +120 oy alması her şeyi özetliyor gibi. İnsanlarımız olayları çok yanlış yorumluyor.
  • Kesinlikle 150 tl tutmaz. Benimde 1kızım bir oğlum var

    İskenderun yiyoruz tabağı 12 tl 3 kişilik söylüyoruz 4 ümüze yetiyor

    Toplam 36 tl dondurma yol parası falan fistan 50 tl yi buluyor
  • Merhaba Cho-Marr menünüzü sadece 75 kurus farkla king boy makarnalı istermisiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PSN_vs_XBOXLive -- 15 Ocak 2017; 11:8:19 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gold5555

    Sallıyor kişi başı 37 TL avm yerlerinde yok.Tahminimce avmde pahalı bir iskenderciye gitmişlerdir.

    Izgaraciya gitmiş ve tatlı yemişse olabilir. Ama csb
  • Doğru düzgün bi lokantaya gidin sizde . Geçen sene Kadıköy de 2 kişi 1,5 İskender + ıvır zıvır şeyler 54tl ödemiştim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM -- 15 Ocak 2017; 11:22:54 >
  • Bak üstad bir devletin görevi halkına refah ve huzur sağlamaktır. Ekonomik verilerin kötü olması ülkenin durumunun kötüye gidiyor olması ülkesine vergi verip alnının teri ile ekmek kazananın suçu değil. Bir çocuğun vat mı bilmiyorum ama evlat bambaşka hayat ve yaşama nedeni hatta sana şunü diyeyim görme, yaşama demek için mi oy istediler. Saçmalıyorsunuz yaşamak haktır. Evlat sahibi olmakta.
  • Avm de yemek yemek niye birisinin amacı olur ki, mide 10 liraya da doyar, kafa boş olduktan sonra onun da bir önemi yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: daikataNa~


    quote:

    Orijinalden alıntı: huseyinadukeeee

    Niye asgari ücret az diye ağliyorsunuz inanın hiç anlamiyorum.

    Haydar Baş 5000 TL veriyordu kardeş ona verseydin oyunu şuna bak ya.Yok veremez bilmem ne diye ağlayacaksan hiç ağlama bana asgari ücret az diye.Bak verilemiyormuş işte hükümet ne yapsın

    Hükümet te istiyordur belki ancak işveren sendikasının elinde istihdam kozu var. Devlet dese ki asgari ücret 2000 tl. İşveren sendikası zorla kabul etse. Bu sefer tüm şirketlerde işçi çıkacak, istihdam düşecek. Oradaki sendika da yer alan Şerefsiz şirketler o paraları çok rahat verirler ancak durduk yere neden kârları düşsün ki? Bu adamlar her sene yeni arabalar, evler, makineler alıp kendi servetine katmak varken işçiye versinler ki? Büyük ağa babaları bile vermek istemezken 10 kişinin altında işçi çalıştıran küçük esnafa asıl sıkıntı bu paralar.

    4 sene önceydi sanırım. Algida Konya da dondurma fabrikası açtı. O zamanlar işçi alımı olacak asgari ücret 950 tl civarında. Bu adamlar gitti 1500 tl ye eleman alımı için ilan verdiler. O zamanki askon ve müsiad, selsiad başkanları ve ekibi baskı yaptılar. Konyanın piyasasının çok üstünde maaş veriyorsunuz, bu fiyatlara eleman alırsanız millet çalıştıracak eleman bulamaz diye yaygara çıkardılar. Bunu diyen adamlar her sene son model arabalara biniyor, trilyonluk makinelerin sahipleri adamlar. Sonuç ne oldu dersen, baskıya boyun eğdi Algida.

    Yanlış olmasın o zaman 1000 veya 1100 tl gibi bir rakama işçi alımı yapıldı. Şuanda asgari ücretin az üstünde eleman alımı yapıyorlar gene.
    Bi laf vardır bilirsiniz. Dünya da yemek olmadığı için değil, zenginler kendilerini doyuramadıkları için fakirler vardır diye.



    Haydar Baş bunu kendisi açıkladı zaten.Mesela esnaf şimdi 1500 TL verdiği adama yine 1500 verecek.Kalanını devlet karşılayacak.

    O dediğin konu çözülemeyecek iş değil bence. devletten büyük kimse yok, sonuçta devlet bir kaldırdı mı elini o şirketleri rahatça kapatır,ama nerdee?




  • Adana için konusuyorum avmde bay doner var 17 falandi iskender istanbulda çok cok 3 tl oynasin arkadas abartmis,iskender yemessin bkden yersiniz 40tlye doyarsiniz,asgari ucret az para katılıyorum,1 çocuk bile olsa kıt kanaat gecinir isan
  • Dindar ve dusunemeyen nesil istiyoruz.
  • Avm ye hafta sonu park edecek yer yok öyle basit araçlarda değil bmw Audi wolkswagen dicen ki 37.50 onlar için çerez parası ama onlarda avm den yemezler sağlıksız Bi kere avm dışında çok daha güzel yerlerde o fiyatlardan daha ucuza karınlarını doyuruyorlar zaten...
  • Avm de yemek yenir mi diyenler koyde yada taşra sehirlerde yasiyordur.



    Avm lerin yemek kati full dolu oluyor madem yenmez bu kadar insan mal da siz mi akillisiniz ?





    Ve hocam çocuklarinin akil sagligi ve egitimi icin nolur 3. cocugu yapmayin. Babam 2400 civari bir maas aliyor araba yok ev kredi yilda 1-2 defa belki disari cikip yemek yeriz.



    Gördüğünüz uzere benimde psikolojim bozuk 18 yasindayim sosyallik 0



    4 kisilik bir aile icin min. gelir 3.5k olmali bana gore.
  • pidem'e git, pide 10 lira. 4 tane alsan 40, pidelerin çıkması 10 dk sürer, o 10 dkde git içeceğini de marketten al, carfur ya da migros, 5 lira da onlar tutar, eder 45 lira
  • Asgari ücret 7000 TL olursa sorunun çözüleceğini sananlar var. Böyle bir ortamda o yemeğin 750 TL olacağını bilmek için ekonomist olmak gerekmiyor.
  • Daha kendine bakamiyorsun cocuk doguruyorsun. Suriyeli misin. Hadi dedik suriyeliler egitimsiz paso cocuk doguruyor. Size noluyorda cocuk doguruyonuz. Once kendine bak. Tabi cocugu cikar sal disari. Ne egitimiyle ilgilen. Ne birseyi ile. Cocugun gelecegini dusunme. Sonra neden herkes asgari ucret ile calisiyor.issizlik artiyor. Egitimiyle bile ilgilenmiyorsunuzki cocuk iyi bir yer bitirip iyi is bulsun
  • Konuyu açan arkadaş yemeği Nusr-et de yiyor herhalde
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Red_Devil33

    Kesinlikle 150 tl tutmaz. Benimde 1kızım bir oğlum var

    İskenderun yiyoruz tabağı 12 tl 3 kişilik söylüyoruz 4 ümüze yetiyor

    Toplam 36 tl dondurma yol parası falan fistan 50 tl yi buluyor

    Aynen katılıyorum bence abartıyor arkada by dönerden bile yese 2 x 1.5 porsiyon + 2 porsiyon 66 tl 4 te kola içseler 16 tl 80 yapıyor ne yemişler merak ettim.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.