Şimdi Ara

Bir Logitech Klasiği.. (Garanti) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
454
Cevap
12
Favori
45.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tugtim

    Ben de tecrübemi paylaşayım arkadaşlar. Logitech ile ilgili.

    Kuzenle G500 mouse almıştık bundan 3 yıl önce. O çok yoğun kullandı ve 1 sene içinde mouse tek tıklama yapmak istediğinde birden fazla tıklama yapıyordu ve kullanılmaz haldeydi. Ben daha az kullandım daha temiz kullandım ancak aynı sorun bende de 2.5 yıl sonra meydana geldi. Çok para verdik zamanında ve çok kaliteli diye aldık. Kuzen sineye çekti. Ben de Logitech Avrupa müşteri hizmetleri gibi bir birime olayı açıkladım bu kadar para verip 2 mouse un da aynı hatadan dolayı arızalanmasının kabul edilemez olduğunu söyledim. Kesinlike üretim hatası var bence hala da öyle düşünüyorum bunu kendilerine de izah ettim. Daha sonra bir Türk bana cevap yazdı. Kendisi tam olarak neydi hatırlamıyorum ama Türkiye sorumlusu olabilir. Bana yardımcı olacağını söyledi. Mouse un seri numarasını benim kimlik bilgilerimi vs vs şeyleri istedi benden. Hepsini tek tek verdim kendisine mail ile. Çok ilgili ve çok yardımcı biriydi sağolsun. Bana ürün değişimi kararı çıktı. Adresimi aldılar ve sorgusuz sualsiz bana Hollanda'dan G500S mouse gönderdiler. Eski mouse u gönderin vs demediler bile. Şu an G500s kullanıyorum çok memnunum. Bunu herkese anlatıyorum harika bir firma ve sıkıntınızı kesinlikle çözüyor. Kalite budur. Bundan sonra her zaman tercih edeceğim bir marka. A4 Tech X7 klavyem de sorun çıktı kime yazacağımı bulamıyorum nereye yazacağımı bulamıyorum. Kaliteli bir firma. Garantisi bitse dahi ürününün arkasında duran firmadır. Benim G500 ün garantisi bitmişti. Benden ne bir fatura ne bir garanti belgesi istendi. Harika bir alışveriş tecrübesi oldu benim için. Bence Logitech'ten şaşmayın kesinlikle.

    Geçmiş olsun size de, Kopyala yapıştır gibi bir çok kişi var demek ki benzer şeyleri yaşayan. Tabi bir de işi çamura çevirip her şeyden faydalanmaya çalışacak bir grup var, bunları ayırt etmesi de Logitech'e düşüyor yine.




  • Ben G7 yi alalı 7 sene oldu sağ tuş bozuk değişirler mi acaba?
  • Benim de klavyenin alıcısı kayboldu. Dün aradım, verdikleri referans numarası gözükücek şekilde klavyenin resmini göndermemi istediler, gönderdim.
    Değerlendirmeye alınmıştır diye bir mail geldi. Bakalım ne olacak..


    Logitech in garantisi iyi deniyor ama çok fazla şikayet var. Özellikle çift tıklama sorunu gibi. Bu markanın ürünlerini almakla hata mı ediyorum diye düşünmüyor değilim.
    Örneğin M515 almıştım 1 sene önce. Çok memnunum, hatta bir tane daha sipariş ettim ama 1 senede mouse un üzerindeki yazıları hafif silinmeye başladı. Bu bir sorundur bana göre.


    Edit: Alıcı talebim onaylanmış. 24 saat bile geçmedi görüşmemin üzerinden.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W.Amadeus -- 18 Mart 2014; 11:42:53 >
  • Sırf x7 nin makrosu daha kapsamlı diye satıp v-track f3 almayı düşünüyorum
  • Halihazırda G500 kullanıyorum çok alıştığımdan mıdır bilmem gözüm başka mouse görmüyor fakat;

    yaklaşık 1 yıl kadar önce sağ tuş basmama/basık tutamama/birden fazla seri basma şeklinde bir arıza ortaya çıktı garantisini sorgulamaya çalışırken gördüm ki bu kronik bir arızaymış ve yeni alınan bir mouseda da pekala meydana gelebiliyormuş Bunun fabrikasyon imalat hatası olduğunu düşünen birçok kullanıcı olduğunu da ufak bir araştırmayla öğrendim

    o sıralar mouse garanti kapsamında idi ve sanırım PENTA elektronik di ilgili firma telefonla görüşüp mouse u garantiye yolladım aradan 1-2 hafta geçti mouse tamir edildiği iddiası ile bana geri yollandı ama mouse üzerinde içinin açıldığına dair hiçbir iz mevcut değildi (disassemble videolarına baktıktan sonra bu kanıya vardım) Velhasıl aradan kısa bir süre geçti ve aynı arıza tekrarlandı açıkcası tekrardan bir 20 lira daha (gidiş dönüş ) kargo parası vermeye gözüm kesmedi garanti süresi de geçtğimiz günlerde doldu

    En büyük sıkıntım bu mouse u seviyor ve yeniden almak istiyor olmam fakat artık buna gerek okuduklarım gerekse serviste yaşadığım tecrübe sebebiyle cesaret edemiyorum

    G500 den 2 yıl önce aldığım ve yaklaşık 4 yıldır kullandığım A4tech X7 mouseun (g500ün 4/1 fiyatına almıştım) hala tıkır tıkır çalışıyor, logitechin ise çalışmıyor olması çok üzücü ...




  • normalde garanti iletimlerinde kargoyu karşılaması gereken firma Penta'dır. Onlar uyanıklık yapıp ses çıkartmazlar siz hakkınızı aramazsanız. Sonuçta bu arıza yaşanmışsa sizin günahınız değil, elbette ki hizmet eden firma karşılamak durumunda. Sizin de gayet iyi niyetli bir kullanıcı olduğunuz ortada, yaşadıklarınızı bence Logitech İngiltere merkeze güzelce bir maille anlatın. G500 3 yıl uluslararası garantiye sahip bir ürün, 3. senesini doldurmadıysa eğer her halukarda maduriyetiniz karşılanacaktır. Geçmiş olsun
  • çok kral mousetu o da zamanında
  • Logitech müşterisi genelde dikkat ediyorum, benim gibi kişiler oluyor böyle orasında bu var, şurasında şu var gibi çok titiz insanlar. Bence biraz bunla alakalı, %20 sinde böyle çift tıklama bilmemne oluyor onuda firma burada da okuduğunuz şekilde hiç bir firmanın geri dönmediği biçimlerde dönerek müşterisinin gönlünü mutlaka alıyor.

    Zamanında bin tl ye satılan z5500ünün bilmemnesi bozuldu diye, avrupadan z5500 gönderdikleri müşterilerini bilirim ben bu forumda :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Technics

    Logitech müşterisi genelde dikkat ediyorum, benim gibi kişiler oluyor böyle orasında bu var, şurasında şu var gibi çok titiz insanlar. Bence biraz bunla alakalı, %20 sinde böyle çift tıklama bilmemne oluyor onuda firma burada da okuduğunuz şekilde hiç bir firmanın geri dönmediği biçimlerde dönerek müşterisinin gönlünü mutlaka alıyor.

    Zamanında bin tl ye satılan z5500ünün bilmemnesi bozuldu diye, avrupadan z5500 gönderdikleri müşterilerini bilirim ben bu forumda :)

    Dün editlemeyi unutmusum.

    Alici talebim onaylandiktan sonra kargoya verilmis. Hollanda dan gonderilmis, 24 saatten kisa zamanda (dün) teslim aldim aliciyi.
    Dedikleri kadar var. Gereginden fazla deger veriyorlar musteriye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Technics

    normalde garanti iletimlerinde kargoyu karşılaması gereken firma Penta'dır. Onlar uyanıklık yapıp ses çıkartmazlar siz hakkınızı aramazsanız. Sonuçta bu arıza yaşanmışsa sizin günahınız değil, elbette ki hizmet eden firma karşılamak durumunda. Sizin de gayet iyi niyetli bir kullanıcı olduğunuz ortada, yaşadıklarınızı bence Logitech İngiltere merkeze güzelce bir maille anlatın. G500 3 yıl uluslararası garantiye sahip bir ürün, 3. senesini doldurmadıysa eğer her halukarda maduriyetiniz karşılanacaktır. Geçmiş olsun

    Tekrar merhaba

    Öncelikle verdiğin bilgiler ve tavsiyeler için teşekkür ederim Tavsiyene uyarak ingiLazcamla elimden geldiği kadar derdimi anlattım bakalım hayırlısı ...




  • Farkımız garantimiz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Logitéch

    Farkımız garantimiz.


    Merhaba

    mk220 wıreles combo klavye mause set var

    alalı 1.5 yıl oldu smart tv de kullanmak için aldım mausta hiçbi sorun yok ama klavyesi aldığım ilk gunden beri dengesiz çalışıyor

    tusa basınca algılamıyor bir harf yazıyorum kendi kendine devam ediyor harf silmek istiyorum silmiyor.

    aidığımdan beri klavyeyi kullanamıyorum mausta sorun yok.

    garantisi devam ediyor.

    yardımcı olurmusunuz ne yapmam gerekir.
  • ve g700 faremin son durumu... İÇLER ACISI BİR DİYALOG.... ( OKUMAYA ALT TARAFTAN BAŞLAYINIZ)

    quote:

    Customer Ahmet Sacid Özkan via CSS Web 07/04/2014 10.13 AM
    .....................
    Response Kadir via Email 07/04/2014 10.13 AM
    Merhaba Ahmet Sacid Bey

    Malesef buradan yapabilecegimiz veya ilgilenmemiz gerekn bir durum yok. Gerekli bilgi size tarafimizdan ve Distirbutorden garanti kurallarina gore verilmistir.

    Iyi Gunler dileriz.


    Logitech Müşteri Hizmetleri ile irtibata geçtiğiniz için tekrar teşekkür ederiz.

    Saygılarımla,

    Kadir
    Logitech Europe S.A.
    Teknik Destek - Avrupa, Orta Doğu ve Afrika
    Customer Ahmet Sacid Özkan via CSS Web 07/04/2014 10.07 AM
    "Anladigim kadariyla suan icin zaten bir sortun yok ve gerekli/gecerli bilgi size verilmis. Ayrica garanti isleminin eksik yada yapilmadigini dusunurseniz, Musteri haklari temsilcilikleri ve mahkemeleri siz musterilerimiz icin hizmet vermektedirler."
    BU CÜMLEDEN ANLADIĞIM KADARIYLA BİZ SİZİNLE FARKLI DİLLERİ KONUŞUYORUZ YA DA SİZİNLE FARKLI BİR ŞEKİLDE İLETİŞİME GEÇMEM GEREKİYOR.SİZİNLE BOŞUNA ZAMAN HARCAMIŞIM.
    Response Kadir via Email 07/04/2014 10.02 AM
    Merhaba Ahmet Sacid Bey

    Distirbutorde sorun yasadiginizda bizimle irtibata gecebilirsiniz. Bizde boyle durumlarda musteriden urunun tamamini, Distirbutorun verdigi servisi notunu, Urunun garanti belgesi ve Faturasi musteriden talep edip yetkili Distributorler irtibata geciyoruz.

    Anladigim kadariyla suan icin zaten bir sortun yok ve gerekli/gecerli bilgi size verilmis. Ayrica garanti isleminin eksik yada yapilmadigini dusunurseniz, Musteri haklari temsilcilikleri ve mahkemeleri siz musterilerimiz icin hizmet vermektedirler.



    Logitech Müşteri Hizmetleri ile irtibata geçtiğiniz için tekrar teşekkür ederiz.

    Saygılarımla,

    Kadir
    Logitech Europe S.A.
    Teknik Destek - Avrupa, Orta Doğu ve Afrika
    Customer Ahmet Sacid Özkan via CSS Web 07/04/2014 09.55 AM
    PEKİ DİSTRİBÜTÖRLE BİR PROBLEM YAŞARSAK KİMİNLE İLETİŞİM KURACAĞIZ?
    SONUÇTA DİSTRİBÜTÖR DE LOGİTECH İN MÜŞTERİSİ
    Response Kadir via Email 07/04/2014 09.46 AM
    Merhaba Ahmet Sacid Bey

    Aynen sizin yazdiginiz sekilde, donanimsal sorunlarda siz musterilemizi yetkili Distributore yonlendirmekle sorumluyuz. Garanti belgeside gene dediginiz gibi siz musterilerimizin arizali urunlerini gondermeleri gereken Distirbutor bilgilerini icermektedir. Biz buradan yazilimsal konularla direk olarak ilgileniyoruz. Donanimsal sorunlarin bakim , onarim, degisimleri Distirbutor veya satis noktalari tarafindan yapiliyor. Ayrica cozulemeyn bir yazilimsal sorun olursa ayni sekilde biz degisim icin Distirbutore yonlendiriyoruz.

    Logitech Müşteri Hizmetleri ile irtibata geçtiğiniz için tekrar teşekkür ederiz.

    Saygılarımla,

    Kadir
    Logitech Europe S.A.
    Teknik Destek - Avrupa, Orta Doğu ve Afrika
    Customer Ahmet Sacid Özkan via CSS Web 07/04/2014 09.40 AM
    SİZ DİSTRİBÜTÖRLE İLETİŞİME GEÇMİYORSANIZ BEN NEDEN SİZİNLE MUHATAP OLUYORUM Kİ? SADECE GARANTİ BELGESİNDE YAZAN YAZILARI BİZE TEKRAR ETMEKLE Mİ SORUMLUSUNUZ? DİSTRİBÜTÖRLE PROBLEM YAŞAYINCA UZAKTAN SEYRETMEK Mİ SİZİN GÖREVİNİZ?
    Response Kadir via Email 07/04/2014 09.37 AM
    Merhaba Ahmet Sacid Bey

    Arizali urunu bakima verip, bakim sirasinda oncesinde veya sonrasinda Distirbutor tarafindan verilen bilgiler direk olarak son kullaniciyadir. Yani urunu yetkili bayi veya servise teslim etmek nasil musterinin kendi sorumlulugundaysa bu surecte takip etmekte musterinin sorumlulugunda. Gerekli bilgi size Distirbutor tarafindan verilmis. Yapaniz gereken Distributorun bilgisi dahilinde hareket etmektir. Size gerekli bilgi tarafimizca ilk mailde verilmistir ve Distirbutore giden urunlerin bakimini direk olarak takip etmiyoruz ve oyle bir imkanimizda olmaz.

    Logitech Müşteri Hizmetleri ile irtibata geçtiğiniz için tekrar teşekkür ederiz.

    Saygılarımla,

    Kadir
    Logitech Europe S.A.
    Teknik Destek - Avrupa, Orta Doğu ve Afrika
    Customer Ahmet Sacid Özkan via CSS Web 07/04/2014 09.28 AM
    ben markayı ve servisi bilirim sayın Kadir Bey; tabiki siz de şahsi olarak sadece iletişime geçmekle ve önünüzde yazan prosedürleri takip etmekle sorumlusunuz.NEDEN BENİMLE İÇTENLİKLE İLGİLENİP SORUNU ÇÖZESİNİZ Kİ !!!
    ben de servis yasal süresinin dolmasını bekleyip mahkemeye veririm, bu diyalogları da forumlarda paylaşıp insanların hata yapmasını engellerim.
    saygılar...
    Response Kadir via Email 07/04/2014 09.23 AM
    Merhaba Ahmet Sacid Bey

    Uygulama Logitech'e ait bir uygulama degil. Satis noktasi ile konuyu gorusmeniz lazim. Satis noktasi direk degisim yapmak isterse yapabilir. Ilk 14 gunden sonra Distributore gondermek isterse onuda yapabilir. Distributor sadece musteri veya satis noktasinin talebini yerine getirir ve sonucu musteri yada bayi ile paylasir.

    Not: 2 haftaya kadar tarafınızdan cevap alınamaması durumunda, talebinizin çözümlendiği düşünülerek dosyanız kapatılacaktır ve otomatik olarak e-posta adresinize görüşlerinizi değerlendirmek amacıyla bir anket gönderilecektir.
    Dosyanızla ilgili referans numaranız 140218-001784 'dır. Dosyanızı takip etmek isterseniz, şu linke tıklayın:http://logitech-en-emea.custhelp.com/app/account/questions/detail/i_id/10150248/username/sacid55@hotmail.com


    Eğer sizden bir şifre istenir ve bir şifreniz yok ise, henüz bir hesabınız yok demektir. Bu durumda, Kullanıcı girişi bölümünde "Kullanıcı ismimi veya şifremi unuttum" kısmını kullanarak bir şifre belirleyebilirsiniz.

    Logitech Müşteri Hizmetleri ile irtibata geçtiğiniz için tekrar teşekkür ederiz.

    Saygılarımla,

    Kadir
    Logitech Europe S.A.
    Teknik Destek - Avrupa, Orta Doğu ve Afrika
    Customer Ahmet Sacid Özkan via CSS Web 07/04/2014 09.19 AM
    selamlar..bugün penta bilgisayarı aradım. ürünün akıbetini sordum:
    YİNE ÜRÜNÜN DEĞİŞİMİNİN YAPILACAĞINI SÖYLEDİLER.BENİM MAİL ADRESİMİ ALIP BANA ATTIĞI MAİL EKRANINI ÜRÜNÜ SATIN ALDIĞIM YERLE İLETİŞİME GEÇİP PAYLAŞMAMI SÖYLEDİ.ONLAR ARALARINDA FATURA TRAFİĞİ YAŞADIKTAN SONRA ÜRÜNÜ SATIN ALDIĞIM FİRMANIN BANA YENİ ÜRÜNÜ TEMİN EDECEĞİNİ SÖYLEDİLER.SERVİSLE BİR DAHA İRTİBATA GEÇMEM GEREKİYOR MU DİYE SORDUM; GEREK YOK DEDİLER....
    *************VELHASIL BEN BU İŞLERDEN ANLAMAM SAYIN LOGİTECH FİRMASI!!!
    BEN ÜRÜNÜMÜ SERVİSE VERDİM, SERVİS BANA YENİSİNİ YOLLAYACAK!!!
    BEN DAHA NEDEN SATIN ALDIĞIM YERLE GÖRÜŞECEKMİŞİM? İLK DEFA BÖYLE BİR UYGULAMA SİZDE GÖRÜYORUM... NEREDE KALDI MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ?.. AYLARDIR ÜRÜN BEKLİYORUM;HALA MAĞDURUM. BİR DE BU FİRMAYI KALİTELİ ÜRÜN,KALİTELİ HİZMET YAPIYOR DİYE HERYERDE ÖVÜYORUM. AMA BU OLAY ÇÖZÜLMEZSE BÜTÜN BİLİŞİM FORUMLARINA BİR TAVSİYE KONUSU AÇACAĞIM..

    Merhaba Ahmet Sacid Bey,

    Yasal sure olan 20 is gunu icersinde Distirbutor gerekli islemi yapacaktir. Bu sure Distirbutor urunu teslim aldigi gunden itibaren baslar. Bir sorun olursa lutfen bize bildiriniz.

    Not: 2 haftaya kadar tarafınızdan cevap alınamaması durumunda, talebinizin çözümlendiği düşünülerek dosyanız kapatılacaktır ve otomatik olarak e-posta adresinize görüşlerinizi değerlendirmek amacıyla bir anket gönderilecektir.
    Dosyanızla ilgili referans numaranız 140218-001784 'dır. Dosyanızı takip etmek isterseniz, şu linke tıklayın:http://logitech-en-emea.custhelp.com/app/account/questions/detail/i_id/10150248/username/sacid55@hotmail.com


    Eğer sizden bir şifre istenir ve bir şifreniz yok ise, henüz bir hesabınız yok demektir. Bu durumda, Kullanıcı girişi bölümünde "Kullanıcı ismimi veya şifremi unuttum" kısmını kullanarak bir şifre belirleyebilirsiniz.

    Logitech Müşteri Hizmetleri ile irtibata geçtiğiniz için tekrar teşekkür ederiz.

    Saygılarımla,

    Kadir
    Logitech Europe S.A.
    Teknik Destek - Avrupa, Orta Doğu ve Afrika
    Customer Ahmet Sacid Özkan via CSS Web 26/03/2014 02.48 PM
    faremi tekrar penta bilgisayar a gönderdim. değişim için ürün bekleniyormuş. faremde problem çıkalı 1 aydan daha fazla süre geçti. 350 tl lik cihaz için bari 10-15 tl lik fare gönderseydiniz de hala devam eden fare mağduriyetimi giderseydiniz..
    saygılar...
    Auto-Response 24/03/2014 02.52 PM

    Merhaba Ahmet Sacid Bey,

    Yapmaniz gereken durumu Penta Bilgisayara bildirmektir. Ayrica servisle beraber size gonderilen servis fislerinide kaybetmeyiniz.

    - Penta Bilgisayar : 0 850 277 0 277

    Not: 2 haftaya kadar tarafınızdan cevap alınamaması durumunda, talebinizin çözümlendiği düşünülerek dosyanız kapatılacaktır ve otomatik olarak e-posta adresinize görüşlerinizi değerlendirmek amacıyla bir anket gönderilecektir.
    Dosyanızla ilgili referans numaranız 140218-001784 'dır. Dosyanızı takip etmek isterseniz, şu linke tıklayın:http://logitech-en-emea.custhelp.com/app/account/questions/detail/i_id/10150248/username/sacid55@hotmail.com


    Eğer sizden bir şifre istenir ve bir şifreniz yok ise, henüz bir hesabınız yok demektir. Bu durumda, Kullanıcı girişi bölümünde "Kullanıcı ismimi veya şifremi unuttum" kısmını kullanarak bir şifre belirleyebilirsiniz.

    Logitech Müşteri Hizmetleri ile irtibata geçtiğiniz için tekrar teşekkür ederiz.

    Saygılarımla,

    Kadir
    Logitech Europe S.A.
    Teknik Destek - Avrupa, Orta Doğu ve Afrika
    Customer Ahmet Sacid Özkan via CSS Web 26/02/2014 07.06 PM
    farem garantiden geldi ve sağ tuşu değiştirmişler.Şimdi de oyun oynarken farenin sol tuşuna basılı tuttuğumda bazen kendiliğinden salıyor.mesela oyunda; ateş ederken silah tutukluk yapıyormuş gibi kesiliyor.
    Ben bu fareyi 11.7.2013 tarihinde satın aldım.Yani 6 ayda farem bozuldu. Açıkçası 6 aylık farenin de garantiden tamir görüp gelmesi beni üzdü. Sizin bu ürünü yenisiyle değiştirmenizi beklerdim.Bu ürün Türkiye de neredeyse asgari ücretin 3te1i fiyatına satılıyor.yani bu kadar pahalı bir ürünün bu kadar kısa sürede bozulmasına karşılık değiştirilmesi gerekir.Zaten yine arızalı..Bu duruma çok üzüldüm;
    Saygılar...


    Logitech Müşteri Hizmetleri ile irtibata geçtiğiniz için teşekkür ederiz.

    Logitech G700s Rechargeable Gaming Mouse ile yaşadığınız sorun icin çok üzgünüm. Benim adım Kadir ve memnuniyetle isteğiniz konusunda yardımcı olacağım.

    Ahmet Sacid Bey, analadigim kadariyla urunde donanimsal bir sorun olusmus. Urunun tamamini gerekli belgelerle beraber, urunu satin aldiginiz yere veya garanti belgesinde adi gecen yetkili Logitech Distributorune iade etmeniz gerekecek. Garanti sartlarindan yararlana bilmeniz icin iadesi gerekenler ;

    -urunun tamamini
    -garanti belgesi ( Mersa, Logosoft veya Penta imzali ),
    -faturasi

    Gerekli belge eksikligi durumunda, malesef urun garanti sartlarina girmez ve ancak asagidaki Distributorlerden ucret karsiligi bakim talep edilebilir :

    - Penta Bilgisayar : 0 850 277 0 277

    Not: 2 haftaya kadar tarafınızdan cevap alınamaması durumunda, talebinizin çözümlendiği düşünülerek dosyanız kapatılacaktır ve otomatik olarak e-posta adresinize görüşlerinizi değerlendirmek amacıyla bir anket gönderilecektir.
    Dosyanızla ilgili referans numaranız 140218-001784 'dır. Dosyanızı takip etmek isterseniz, şu linke tıklayın:http://logitech-en-emea.custhelp.com/app/account/questions/detail/i_id/10150248/username/sacid55@hotmail.com


    Eğer sizden bir şifre istenir ve bir şifreniz yok ise, henüz bir hesabınız yok demektir. Bu durumda, Kullanıcı girişi bölümünde "Kullanıcı ismimi veya şifremi unuttum" kısmını kullanarak bir şifre belirleyebilirsiniz.

    Logitech Müşteri Hizmetleri ile irtibata geçtiğiniz için tekrar teşekkür ederiz.

    Saygılarımla,

    Kadir
    Logitech Europe S.A.
    Teknik Destek - Avrupa, Orta Doğu ve Afrika
    Customer Ahmet Sacid Özkan via CSS Web 17/02/2014 10.10 PM
    FAREMLE FPS OYUNU OYNUYORUM. SAĞ TIKLAYIP DÜRBÜNDEN BAKMAK İSTEDİĞİMDE DEFALARCA KEZ DÜRBÜNÜ ELİNE ALIP BIRAKIYORDU. BİRAZ ARAŞTIRDIM,BAŞKA BİLGİSAYARLARDA DA DENEDİM FAKAT DEĞİŞİKLİK OLMADI. AYNI PROBLEM DEVAM EDİYORDU.
    http://www.brainbashers.com/10seconds.asp
    İSİMLİ SİTEDE SAĞ TUŞU DENEDİĞİMDE BEN BASILI TUTSAM BİLE BAZEN 2,BAZEN 7 V.S. DEFA KENDİLİĞİNDEN TIKLIYOR. BAŞKA FAREM DE YOK. SİZE BU FAREYİ GÖNDERDİĞİMDE FARESİZ KALIYORUM. NE YAPMALIYIM?




  • Logitech'in resmi sitesi üzerinden mi başvuruyorsunuz, yoksa TR distribütörü yeterli olur mu?
    6 aylık web cameramın mikrofonu ve otomatik odaklaması bozulduda, nerden başvurumu yapayım?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RESMİ SİTESİNDEN İLETİŞİME GECERSENİZ DİSTRİBUTOR İŞİNİZİ DAHA KOLAY HALLEDER.YAZIŞMANIZI DA EKLEYEREK DİSTRİBUTORE POSTALAYIN..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sacid55

    RESMİ SİTESİNDEN İLETİŞİME GECERSENİZ DİSTRİBUTOR İŞİNİZİ DAHA KOLAY HALLEDER.YAZIŞMANIZI DA EKLEYEREK DİSTRİBUTORE POSTALAYIN..

    şu an resmi siteden başvurumu yapayım, umarım benimde işim hallolur

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben çok zorlandım inşallah sizinki problemsiz hallolur. az önce ürünü aldığım siteden aradılar,biz işinizi halletik; aynı ürün stoklarda olmadığı için paranızı iade ediyoruz dediler...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sacid55

    ben çok zorlandım inşallah sizinki problemsiz hallolur. az önce ürünü aldığım siteden aradılar,biz işinizi halletik; aynı ürün stoklarda olmadığı için paranızı iade ediyoruz dediler...

    Niye zorlandınız?
    TR distribütöründen kaynaklı olabilir mi, ya da satın aldığınız siteden? Logitech üzmüyor gibi duruyor müşterilerini ama?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fds14


    quote:

    Orijinalden alıntı: sacid55

    ben çok zorlandım inşallah sizinki problemsiz hallolur. az önce ürünü aldığım siteden aradılar,biz işinizi halletik; aynı ürün stoklarda olmadığı için paranızı iade ediyoruz dediler...

    Niye zorlandınız?
    TR distribütöründen kaynaklı olabilir mi, ya da satın aldığınız siteden? Logitech üzmüyor gibi duruyor müşterilerini ama?


    yukarıda uzun alıntılı bir mesajım var.. zamanınız varsa bir okuyun ;)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sacid55

    quote:

    Orijinalden alıntı: fds14


    quote:

    Orijinalden alıntı: sacid55

    ben çok zorlandım inşallah sizinki problemsiz hallolur. az önce ürünü aldığım siteden aradılar,biz işinizi halletik; aynı ürün stoklarda olmadığı için paranızı iade ediyoruz dediler...

    Niye zorlandınız?
    TR distribütöründen kaynaklı olabilir mi, ya da satın aldığınız siteden? Logitech üzmüyor gibi duruyor müşterilerini ama?


    yukarıda uzun alıntılı bir mesajım var.. zamanınız varsa bir okuyun ;)

    hocam o yazıyı okumaya ömür yetmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.