Şimdi Ara

Bitcoin Cash Hızlı Yükselip Sert Düştü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bitcoin blok zincirinde yapılan boyutlandırma işlemi sonrasında ortaya çıkan bitcoin cash, hızlı yükselip sert düştü. İşte detaylar;

    Bitcoin Cash Hızlı Yükselip Sert Düştü


    Bitcoinde blok zinciri boyutlandırma için yapılan bölünme işlemi sonucunda ortaya çıkan bitcoin cash, kripto para dünyasına hızlı bir başlangıç yaptı. Hatta en yüksek piyasa değerine sahip 3. kripto para olmayı başardı. Ağustos ayının başından itibaren yükselişini güçlü bir şekilde sürdürdü. Ama tam 20 günün sonunda sert bir düşüşle karşılaştı.

    Bitcoin cash 20 günde % 133 oranında değer kazandı ve 300 dolardan 700 dolara kadar yükseldi. Hafta sonunda da 942 doları gördü.

    Bitcoin Cash Hızlı Yükselip Sert Düştü


    Zirveyi gördükten sonra % 20 oranında sert bir düşüş gerçekleştiren bitcoin cash, 579 dolara kadar geriledi. Pazartesi günü adeta çakılan kripto para, Güney Kore’den gelen taleple yükselmişti.

    Bitcoin Cash Hızlı Yükselip Sert Düştü


    Piyasa değeri bakımından üçüncü sıraya yükselen bitcoin cash, bölünme sonrasında hızlı bir yükseliş kaydetmişti. Yoğun taleple birlikte yükselen kripto para,Coinmarketcap kayıtlarına göre Güney Kore’deki talebin ciddi oranda artmasından destek bulmuştu.

    Pazartesi günü sert bir düşüş göstermesine rağmen, Ağustos ayının başından bu yana % 110 oranında yükseliş kaydetmiş oldu.

    Bitcoin Cash Hızlı Yükselip Sert Düştü


    Uzmanlar bitcoin cashde kar satışları olduğunu tahmin ediyor. Blockchain Global’den Sebastian Quinn Watson, Business Insider’a yaptığı konuşmada borsalarda bitcoin cashin daha fazla işlem gördüğüne dikkat çekti. Ayrıca spekülasyonların bitcoin cashdeki fiyat artışını tetiklediği düşünülüyor.

    Büyük bankalar, spekülatörler ve uzun vadeli yatırımcılar ise bitcoin tahminlerini yukarı yönlü revize etmeye başladı. Goldman Sachs gibi dev isimler de bu listede yer alıyor.

    Bitcoin Cash Hızlı Yükselip Sert Düştü


    Bitcoinin 4500 – 4800 dolar civarında bir direnç seviyesiyle karşılaşacağı ve bu seviyelerden sonra rallisini sürdüreceği konusunda fikir birliği sağlanmış durumda.

    Bitcoin Cash Hızlı Yükselip Sert Düştü


    Pantera Capital Management yetkilisi Paul Veradittakit, Fundstrat Global Advisors yetkilisi Tom Lee ve GFI Group Inc’den John Spallanzani ise bitcoinin yılsonuna kadar 6000 dolara ulaşacağını öngörüyor. Standpoint Research çalışanı Ronnie Moas ise 2018 yılında bitcoinin 7500 dolara doğru yükseleceğini düşünüyor.


    Kaynak: https://paratic.com/







  • Bir şekilde patlamazsa blockchain verilerinin ilerideki korkunç büyüklükteki paketlerinin nasıl işleyecekler merak ediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GreyParrot -- 23 Ağustos 2017; 0:23:19 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.