Şimdi Ara

Blatter: Beraberlik Kalksın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beraberlik kalksın


    Blatter, ‘Evde kağıt oynarken bile hep bir kazanan ve kaybeden var. Futbolda da her karşılaşmada biri kazanmalı, diğeri kaybetmeli’ dedi.

    ULUSLARAARASI Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) Başkanı Joseph Blatter, maçlarda beraberliğin kaldırılmasından yana olduğunu belirterek, ‘Her maçın bir kazananı olması gerektiğini’ söyledi.

    Blatter, İsviçre’nin Zürih kentinde yapılan röportajında, ‘Her maçın bir kazananı olmalı. Berabere biten bir maçla evimizin yolunu tutmamalıyız. Evde kağıt oynarken bile hep bir kazanan ve kaybeden var. Futbolda da her karşılaşmada biri kazanmalı, diğeri kaybetmeli. Ben bunu istiyorum’ dedi. FIFA Başkanı, kupalarda zaten uygulanan penaltı atışlarının, berabere biten lig maçlarında da çözüm olabileceğini belirtti.

    Kaynak: Hürriyet



  • Allah akıl fikir versin ne diyim... İlla kazanan kaybeden olsun istiyorsan git basketbol izle ya da evde kağıt oyna...[ban]
  • çok saçma bir şey o zaman kalecilerin bacak arasından yedikleri golü de 5 gol saysınlar yok yok 5 gol atan takıma +1 puan daha versinler çok saçma walla futbolun güzelligini bitirmesinlerde
  • 3 korner 1 penaltı [bye]
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.