Şimdi Ara

BLESS ONLINE Steam 30 MAYIS 2018 - (Türkçe Rehber - inceleme) - (HAKKINDA HERŞEY) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
317
Cevap
4
Favori
27.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kaneki Ken kullanıcısına yanıt
    elysium fln varken pek etrafa bakmaya gerek yok. hele bi çıksın şu bless te beni baya ümitlendirdi.
  • wowda da aylık üyelik 13 euro 72 tl. Tr için zaten özel fiyatlandırmaya gidilmezse hayal kırıklığı. Oyun çok güzelse ayda 70 lira verilebilir sonuçta mmorpgler günde 5-10 saat oynanan oyunlar. Bu kadar oynayacağın oyuna 70 lira hiçbir şey. Ama senin gibi wow varken eso gw2 bdo varken niye bles oynayım diyenler olacak o yüzden fiyatı steam gibi ülklere göre ayarlamaları ve premiumu 9.99 euro dolara sabitlemeleri iyi olur.

    Bence oyun büyük hayal kırıklığı olacak 1000 kişi anca alır 30 dolardan o kadar az oyuncuyla mmorpg oynanmaz. Black desert gibi oyuna girişi ucuz yapacan premium pet gibi şeylerden kazanacan ama p2w olmadan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 25 Mayıs 2018; 4:37:26 >
  • Umarım güzel bir fiyatlandırma olur ki oyuncu sayısı olsun, konsepti de bozmadan sunabilsinler bize uzun süre boyunca. Nitekim mmorpg. Şahsım için söylüyorum bir miktar fazla para ödemek benim için sorun olmayacaktır lakin bu sebepten ötürü bir çok insan oynamayacağı için oyuncu sayısı sorun olacak, fiyatlandırmadan duyulan tedirginliğin açıklamasıdır bu. Well see
  • oyunun son paket fiyatı 199 dolar yani 936 tl olacak diyorlar şuanki dolar kurundan vericek gibi duruyor bless

    ne kadar doğru bilmiyorum da böyle bir şey olursa rezillik 936 tl bir ps4 parası



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 25 Mayıs 2018; 21:24:35 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Koks34

    oyunun son paket fiyatı 199 dolar yani 936 tl olacak diyorlar şuanki dolar kurundan vericek gibi duruyor bless

    ne kadar doğru bilmiyorum da böyle bir şey olursa rezillik 936 tl bir ps4 parası
    Kim diyor bunu adamlar zaten son paket fiyatını 150usd ye indirdiler ki ülkesel fiyatlandırma tabii ki olacaktır.
    He bana sorarsan en düşük paket fiyatının 30 usd olması bile fazla bu oyuna
  • quote:

    Orijinalden alıntı: smartenes

    Kim diyor bunu adamlar zaten son paket fiyatını 150usd ye indirdiler ki ülkesel fiyatlandırma tabii ki olacaktır.
    He bana sorarsan en düşük paket fiyatının 30 usd olması bile fazla bu oyuna

    Alıntıları Göster
    Bölgesel fiyatlandırma olacak dediler fakat bellide olmaz çıktığında görürüz. Zaten bu oyun çıktığı gibi alınmaz bekleyip bakacaksın kaç kişi oynuyor 500 online olan mmorpg oynanmaz. Şöyle en az 5 bin online lazım. 100v100 savaşlarına kim girecek yoksa.

    150 dolarda founder pack için çok değil hemen tl ye çevirmişsin adamlar 150 liradan alıyor. Çoğu oyunun founder packleri pahalı olur. Çünkü bir nevi destek amacı taşır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 26 Mayıs 2018; 2:40:51 >




  • Daha oyun piyasaya sunulmamışken p2w diyenler çıkmış hayret yahu! Zamanında Aion oynarken 12.99 euro sabit aylık ücret veriyordum. Üzerine oyuna giriş paketini de satın aldım. Ne zaman Aion'un Avrupa sunucuları Gameforge'a verildi o zaman oyun p2w oldu. Steam'deki premium ücretleri bana da biraz fazla geldi fakat bu konuda suçlu olan oyun yapımcıları değil. Dolar 4.90 civarı olursa pahalı olur tabi. Benim bildiğim yıllardır aylık ücretler 12.99-13.50 euro arası sabittir. Ayrıca gördüğüm kadarıyla premium'un verdiği özellikler de elzem değil. Cash Shop olarak isim değiştirme,ırk değiştirme,görünüş değiştirme,guild ismi değiştirme ve kostüm satarlarsa gayet de güzel olur. Kore oyunu denilerek dalga geçilmiş birkaç yerde fakat Aion da kore oyunuydu ve zamanında çok fazla kişi tarafından oynandı. Şu anda boş olmasının sebebi yayıncı ve yapımcı firmaların oyunu p2w yapmasıdır. Dolar düşükken bile Knight Online'da 50-60 lira para veriliyordu premium için ( Sanırım Plat premium).

    Ez cümle, oyun daha piyasaya sunulmamışken,bölgesel fiyatlandırma belli değilken bu tarz yorumlarda bulunmak çok saçma. Ayrıca Rusya fiyatlarını da ekliyorum.

    BLESS ONLINE Steam 30 MAYIS 2018 -  (Türkçe Rehber - inceleme) - (HAKKINDA HERŞEY)




  • - Arkadaşlar Steam üzerinde konu açtık desteklerseniz seviniriz.Fiyatlandırma politikası hakkında.
    https://steamcommunity.com/app/681660/discussions/0/1693795812314403693/
  • Oyun hakkında hiçbir fikrim yok cehaletimin kusuruna bakmayın. Steamde global bir Serverda oynanabilecek değil mi? Ve sizce bu oyunu diğer oyunlardan ayıran özelliği nedir? Piyasada bir ton mmorpg var eskiden çok sık oynardım fakat şu an oyunlara eskisi gibi kalabalık durmuyor. İnsan yüzü görmek istiyorum :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BarbaraPalvin kullanıcısına yanıt
    EU ve NA serverları olacak evet, EU serverında oynayabilirsin rahatça. (Ayrıca bir Alman serverı olacak, pek bizim için önemli değil ama belirteyim)

    Oyunun genel anlamda pek bir farkı yok şu ana kadar oynadığımız mmolardan, belki oyundaki neredeyse her yaratığı tame (evcilleştirme) olayı sayılabilir ama bunun dışında klasik theme-park mmo işte. Belli bir levela kadar gel, dungeon/raid/pvp falan klasik bildiğiniz mmo contenti.

    Kalabalık istiyorsan oyun çıktığında başla bence, oyunun uzun vadede durumu ne olur bilmiyorum ama çıktığında dolu dolu olur sunucular o kesin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem3463 -- 26 Mayıs 2018; 16:31:45 >
  • Fiyat uygun olursa oyun haddinden fazla kalabalık olur. Rusya serverinde event zamanı pc kitleniyordu oyuncu kalabalığı sebebiyle.
  • xxjean2007 kullanıcısına yanıt
    Haddinden fazla kalabalık nedir? Mmorpg bu iğne atsan yere düşmemeli. Bu oyun 2-3 bin oyuncuyla başlarsa 2-3 aya 500 e düşer online sayısı. Kafadan bir 10 bine ulaşmaları lazım. Black desert tr 10 liraya düştü steamden 3500 online vardı geçen. Birde steam harici oynayanları hesaba kat oyun baya kalabalıklaştı. Fakat bu oyuna yansımadı yeni başlayanların hepsi daha oyunu çözme aşamasında bosslara exp slotlarına gelen yok :)



    Ben zaten oyunu almayacağım. Assassin classıyla oynamak istiyorum oda oyun çıkışında yokmuş. Bakarım fiyatlar uygun olur emek vermeye değecek oyuncusu olur assassin classı gelir başlarım oyuna.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toplumların genel oyun anlayışı değişti. Bless gibi oyunların çok fazla tutacağını düşünmüyorum. BDO bile şu an için kalabalık olabilir ancak iğne ucunda bir oyun herhangi bir yanlışı fişini çeker ve çekecektir de. Nedenini uzun uzadıya da anlatabilirim ancak şimdilik para politikaları deyip geçeceğim. Ben 80 kuşağındanım 80 kuşağının sonu 90 ların başında doğanlar benim düşünceme göre mmo dünyasının en büyük balını tatlısını yemiş kişilerdir. Bugün o ortamları ve atmosferi arıyoruz ancak bulamayacağız o kesin. Mobil oyunlar casual oyunlar hayat şartları okul vs. derken bilgisayar artık hayatımızın elit bir parçasını oluşturmuyor ancak eski döenmlerde bilgisayar hayatımızda elit bir yere sahipti. çok konudan sapmak istemiyorum ancak özet olarak çok umutlanmayın her açıdan mükemmel bir oyun dahi olsa genel olarak oyunlarda sorun yok. sorun bizim oyun algımızın değişmesinde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yuems

    Toplumların genel oyun anlayışı değişti. Bless gibi oyunların çok fazla tutacağını düşünmüyorum. BDO bile şu an için kalabalık olabilir ancak iğne ucunda bir oyun herhangi bir yanlışı fişini çeker ve çekecektir de. Nedenini uzun uzadıya da anlatabilirim ancak şimdilik para politikaları deyip geçeceğim. Ben 80 kuşağındanım 80 kuşağının sonu 90 ların başında doğanlar benim düşünceme göre mmo dünyasının en büyük balını tatlısını yemiş kişilerdir. Bugün o ortamları ve atmosferi arıyoruz ancak bulamayacağız o kesin. Mobil oyunlar casual oyunlar hayat şartları okul vs. derken bilgisayar artık hayatımızın elit bir parçasını oluşturmuyor ancak eski döenmlerde bilgisayar hayatımızda elit bir yere sahipti. çok konudan sapmak istemiyorum ancak özet olarak çok umutlanmayın her açıdan mükemmel bir oyun dahi olsa genel olarak oyunlarda sorun yok. sorun bizim oyun algımızın değişmesinde.
    bdo nun bitmesi yakındır privatesi çıkan oyunlar hep ölmüştür Şuan eu sunucusu ile aynı giden gamez black desert var artık millet ona geçiyor ve gamez bd yi duymayan da var daha




  • son paket 390 lira yuh be
  • 40 dolarlık paket 104 lira, hadi gözünüz aydın.

    Aynı fiyatlandırma yolunu izleyeceklerse, ayın 30'unda çıkacak olan 30 dolarlık paket 60-70 lira olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem3463 -- 28 Mayıs 2018; 20:13:40 >
  • Gayet iyi bir fiyatlandırma yapıldı Steam olmasa yandık. 40 dolar şuanda 180TL yapıyor oyunun 100tlye çıkması harika en avantajlı paket ise 180 TL'lik paket olarak gözüküyor. Ha bu arada onun fiyatıda 70dolar çevirince 320 TL yapıyor.
  • Bölgesel fiyatlandırmaya uyulacak dendi uyulmadı, geliştirici ve topluluk yöneticileri her türlü soruya cevap verdi, bu konuda açıklama yaptıktan sonra yorum yapmaya çekindiler.

    Ayrıca oyunu alacak olanların dikkatine “180 ve 390 liralık paketler iade kapsamında değil!” alır da bir sorun yaşar veyahut steam üzerinden iade etmek isterseniz iade verilmeyecek. Bu paketler içeriğinde oyun içi market para birimi lumena barındırdığı için iade edilemeyen DLC kapsamına girmekte

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yuh diyorum başka bir şey diyemiyorum.
  • Abi bölgesel fiyatlandırma yapmışlar işte . 40 dolarlık ürün 104 lira, 70 dolarlık paket paket 182 lira ve en pahalısı 150 dolar olan da 390 lira. Şu andaki kura göre %43 indirim var, daha ne olsun.

    https://steamdb.info/app/811210/ (Standart)
    https://steamdb.info/app/855170/ (Deluxe)
    https://steamdb.info/app/811170/ (Collector)




  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.