Şimdi Ara

BLESS ONLINE Steam 30 MAYIS 2018 - (Türkçe Rehber - inceleme) - (HAKKINDA HERŞEY) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
317
Cevap
4
Favori
27.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hakimichi-kun kullanıcısına yanıt
    Bölgesel fiyatlandırmaya nasıl dahil olmuyor acaba? 40 Dolarlık başlangıç fiyatı 100TL. Normalde dolar kurundan alsalardı 180TL ediyordu.
  • oyunun bir kopyası mevcut 60 tl ye satayorum 104 lira vermek istemeyen için headstart yani bugün başlıyorsunuz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 28 Mayıs 2018; 21:17:38 >
  • fiyatlar iyimiş 1-2 twitch yayıncısından izler ona göre bakabilirim


    edit:shroud pcsinde bile kasıyor kalsın babiş

    MINIMUM:
    OS: Windows 7, 8, 8.1, 10 (64bit) *Bless Online cannot be played on 32bit
    Processor: Intel Core i5 4670 / AMD FX8350
    Memory: 8 GB RAM
    Graphics: NVIDIA GeForce GTX760 / AMD Radeon HD7870
    DirectX: Version 9.0c
    Storage: 55 GB available space



    i5 4690 gtx 770 le heralde pek oynayamam zaten



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [A]narchy -- 28 Mayıs 2018; 22:9:1 >
  • Oyuna bağlanabilen var mı acaba? Rusya'dan bağlanmaya çalışıyorum fakat tüm rus oyuncular bağlantı hatası alıyormuş. IP kısıtlaması mı var? Bilgisi olan yardımcı olursa memnun olurum.
  • 40$ lık paket 104 tl. normal şartlarda direkt kur olsa 185tl ediyor.

    yani kısacası fiyatlar uygun. 30 mayıs günü daha ucuzu çıkacak founder pack olmayan.

    ben şahsen bir iki gün önemli değil diyenlerdenim 30 mayısta çıkacak olan ucuz paketi alıp başlayacağım karar değiştirmezsem.

    twitch şuan yıkılıyor :) tüm ünlü yayıncılar bless yayınında.
  • optimizasyon Çöpün ötesinde sakın almayın
  • Zaris kullanıcısına yanıt
    40 Dolarlık paket 1 ay premium veriyor. 1 aylık premium fiyatı da 70tl yani 40 dolarlık paket daha uyguna geliyor.
  • oyunu yeni gördüm bi hoşuma gitti. sro tadını verecekse alabilirim aslında 104 lira olan paketi. pay 2 win olacaksa hiç bulaşmayayım ama. bilgisi olan varmı ??
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atakan359

    Bölgesel fiyatlandırmaya nasıl dahil olmuyor acaba? 40 Dolarlık başlangıç fiyatı 100TL. Normalde dolar kurundan alsalardı 180TL ediyordu.
    Bölgesel fiyatlandırma, sadece steam üzerinden yayımlanan bir oyun için, Steam'in belirlediği bölgesel fiyattır. Neowiz Bless Online'da daha yüksek bir fiyatlandırmaya gitmiş.

    Hepsini geçtim, premium ve lumena ücretleri (bunların oyuna etkisi olmadığını iddia etmelerine ve takaslanamıyor olmasına rağmen) güncel kur üzerinden hesaplanmış.

    Bu niye önemli? Böyle bir Kore oyununda sadece 104 liralık paket alıp, her şeyin bittiğini, bir daha para harcamaya ihtiyacınız olmadığını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz
  • arkadaşlar hangi sistemle kaç fps alıyorsunuz twitchten bakıyorumda ciddi optimizasyon sıkıntısı var gibi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kobrakai

    oyunu yeni gördüm bi hoşuma gitti. sro tadını verecekse alabilirim aslında 104 lira olan paketi. pay 2 win olacaksa hiç bulaşmayayım ama. bilgisi olan varmı ??
    Silkroad tarzi gibi benziyor detayli bilgi alabilirsen pm atarmisin hayatimi silkroada adamiştim 10 sene sıkıldım bıraktım bu p2w ise başlanmaz
  • yayından izlediğim kadarıyla rusya, japonya vs serverarındaki bozukluklar devam ediyor. oyun pek geliştirilmemiş.

    sadece biraz combat düzeltilmiş, optimizasyon çok kötü. sanırım bless hayal kırıklığı oldu. umarım düzeltirler ama 2 senedir düzeltiliyor denen oyun böyle çıkınca insan umudu kesiyor... eğriye eğri doğruya doğru 2 senedir blessi bekleyen biri olarak 30 mayısta satın almak konusunda ikileme düştüm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 29 Mayıs 2018; 10:3:22 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zaris

    yayından izlediğim kadarıyla rusya, japonya vs serverarındaki bozukluklar devam ediyor. oyun pek geliştirilmemiş.

    sadece biraz combat düzeltilmiş, optimizasyon çok kötü. sanırım bless hayal kırıklığı oldu. umarım düzeltirler ama 2 senedir düzeltiliyor denen oyun böyle çıkınca insan umudu kesiyor... eğriye eğri doğruya doğru 2 senedir blessi bekleyen biri olarak 30 mayısta satın almak konusunda ikileme düştüm.
    Zaten alsan bile oyuna giremiyorsun. Pysis serverında Türklerin neredeyse tümü, fakat kalabalık gerekçesiyle hesap açılmıyor şu anda.
  • Bayağı bir hype oldu bir iki gun gordugum. Grafik ve oynanış iyi gibi göründü ama optimizasyon sorunu ve ingilizce yazım hataları varmış galiba. Akşam gtx 1080''li sistemle deneyeceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun kore mmorpgsi arkadaşlar, Kore'den çıkan mmorpgler aşırı sağlam,zevkli olmuyor. Şuana kadar tek başarılı kore mmorpgisi var o da Black desert online (eu/na). Bless online hypelandı cünkü insanlar artık MMORPG ye aç. Kaç senedir adam gibi mmorpg yok piyasada. Herkes battle royale oynamaktan bıktı haliyle farklı bi tat diye hyplendı ama bu oyunun 1 aydan fazla süreceğini düşünmüyorum. Combat sistemi gerçekten çok yavaş, fps sorunu var, directx 9 kullanıyor sadece, paralı olması garip mesela. Korede bu oyun f2p iken bizim burda paralı. Üzerine premium sistemi falan var, bilmiyor kimse late game de ne kadar etki edecek bunlar ama, şuanlık o kadar para vermek riskli benim gözümde.
  • Bu oyunu çok fazla takip etmedim ama bu oyun daha önce piyasa çıkıp daha sonra da rework kararı alıp ve şimdi tekrar çıkan oyun değil mi?

    Yayınlardan izlediğim kadarıyla hoşuma gitmeyen birkaç şey var;
    - Optimizasyon sıkıntısı var. Bu yeniden düzenlenmiş bir oyun için hiç de iyi bir durum değil. Neden hala çözülmemiş ki?
    - HUD tasarımı ciddi anlamda çok kötü. 2018 yılında çıkan bir oyuna hiç yakışmayacak düzeyde.
    - Combat değişik geldi fakat çok yavaş.
    - Oyunu diğer yanlarından ayıran bir yanı var mı bilmiyorum ama ben farklı bir şey göremedim. Çok fazla oynamadım gerçi ama izlerken BDO izliyormuşum gibi geldi.

    Açıkçası bu oyunun hype geçtikten sonra unutulacağını düşünüyorum. BDO gibi olabileceğini pek sanmıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CDDF4778 -- 29 Mayıs 2018; 13:11:17 >
  • Açıkçası benim de bugüne kadar deneyip de begendigim pek uzakdoğu oyunu olmadi özellıkle animasyonlar aşırı parlamalı alacalı bulamacali geldi, havada yuruyormus gibi gelen charlar falan ama dun izledigim yayinlarda bu oyun daha iyi gibi gorundu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30 dolarlık fiyatta 70 küsür lira olur herhalde ama premium hala 70 lira gözüküyor. 1 kostüm 2600 lumenaymış oda 100 tl civarı. Teleport, repair scroll vb shopta birs ürü şey lumenayla alınıyor ve fiyatları bize baya ters :). Bless i artık bir kaç ay sonra %50 indirim gördüğünde falan alır premiumsuz biraz oynarım. Para yatırmaya emek harcamaya değecek bir oyun olarak görmüyorum çünkü çok daha ucuza türkçe black desert ile mutluyum. 1 aylık değerli paket 30 lira vermem yetiyor iken blesste 70 lira vermem. Oynayan pek fazlada türk olmaz diye tahmin ediyorum türk olmadan klan olmadan benim için mmorpg nin bir anlamı yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 29 Mayıs 2018; 14:25:26 >
  • Oyunun ahım şahım bir yanı yok 4-5 saat oynadım. Ama kötü de değil. İdare eder, iyi arası gidip geliyor her konuda. PvP'si umarım çok iyidir de giderir açlığımızı bir süre. Oyun yarın bedava olacak bu arada. Para vermenize gerek yok. Premiumların öyle ahım şahım bir özelliği de yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 29 Mayıs 2018; 14:14:44 >
  • Oyuna yavas diyenler olmus. Bakin su ana kadar gordugm en sacma yorum bu sanirim. Bdo oynayanlar tabiiki bless e yavas dicek. Hayir bless degil bdo dan sonra wow falan girseniz yine yavas diyeceksiniz. Cunki bdo hizli. Hack and slash bi tarzi var bdo nun ayni hissi burda yakalamaya calismayin. Bless klasik mmorpg combatina sahip.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.