Şimdi Ara

BMW 3 SERİSİ E90 (785. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.712
Cevap
105
Favori
1.276.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 782783784785786
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Shift41 kullanıcısına yanıt

    Çok memnunum sorun kalmadı . Ben adana’da ASZ oto da yaptırdım ama konvektörü onlarda istanbula gönderiyor .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba dostlar. Bu arıza ışığının anlamı balatalar mı ? Teşekkürler.

     BMW 3 SERİSİ E90
  • E90 aracımda bluetooth çalışmaz oldu , aynı sorunu yaşayan varmı?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 4007 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, fren hidroliği değişimi için uyarıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Do It Yourself D kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim. Tarihten dolayı uyarı veriyordu. Gereken yapıldı. BMW 3 SERİSİ E90 

  • Bu sabah aracı çalıştırıp 3-4 km gittikten sonra stop edip tekrardan çalıştırmak istedim ancak araç şanzıman, airbag, abs uyarılarını verip çalışmadı. 4-5 defa denedim yine çalışmadı. Kontağı kapatıp 3-4 dk bekledikten sonra tekrardan denediğimde araç hiçbir uyarı vermeden çalıştı.


    Bu sorunu neden yapmış olabilir? Akü aklıma geldi, multimetre ile ölçüm yaptım. Araç çalışmıyorken 12,7-12,8V, çalışırken ise 15,6-15,7V civarında dolanıyor. Aracın kendi ölçümünde ise 14,9V görünüyordu. 15V üzeri araç için tehlikeli olabileceğinden araç böyle bir hata vermiş olabilir mi?

  • Do It Yourself D kullanıcısına yanıt

    Hocam merhaba. Lastik alacağım da ölçülerim 205 55 R16. Akdeniz bölgesinde kullanacağım. Rft olması şart. Tavsiyelerinize açığım.

  • 4007 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, Michelin hiç kullanmadım deneyimim yok, ben Continentalciyim sportcontact ssr veya premiumcontact ssr tavsiye edbilitim. Sportcontact 5 ssr lastiklerden çok memnunum, değişim zamanı başka markaya göz ucuzyla bile bakmam herhalde.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Do It Yourself D kullanıcısına yanıt

    Üstadım bende yıllardır bridgestone kullanıyorum. Rft olması gerekli. 16 inç olduğu için sport uymuyor. premium da stok problemi var. ContiPremiumContact 5 bayide önerdiler

    Bridgestone da da https://www.lastiksiparis.com/urun/bridgestone-205-55r16-94w-xl-rft-driveguard-turanza-t005-yaz-2023 bu ürünü önerdiler ancak sitesinde bulamadım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4007 -- 7 Ekim 2023; 15:10:21 >
  • 4007 kullanıcısına yanıt
    SSR zaten RFT demek. Continental’in isimlendirmesi o şekilde. PremiumContact 5 de ssr mevcut. Kışa girdiğimiz için stok bulunmuyordur, yaz başı bulunur rahat. Bridgestone potenza re050 kullandım uzun süre kuruda mükemmeldi ama ıslakta aquaplanning yüzünden kaza yaptırdı. Turanza mevcut serilerini bilmem ama eski serileri pek sevilmezdi. Driveguardı ilk çıkardığında kısa bir süre ayrı bir model olarak çıkardı, aldım ve memnun kaldım. Akabinde isimlendirmeyi değiştirdi driveguard turanza olarak çıkardı, o lastiği kardeşimin arabasına aldım ve bu sefer ilki kadar memnun kalmadım. Bridgestone da iyidir ama marka olarak değil model olarak kıyaslarsak (premiumcontact5 ssr > driveguard turanza rft). Emin olmak için testlerine de bakın mutlaka ben bakmadan söylüyorum, belki testler beni yalancı da çıkarabilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Do It Yourself D kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ediyorum üstadım. Kaza için çok çok geçmiş olsun. 2 yıldır potenza s001 kullanıyordum. Artık değişim vakti geldi. Genel müdürlükten PremiumContact 5 i sorduracağım. continental i çok sevmesem de bu sefer deneyeceğim. Goodyear a falan bakmadım bile. 2 seriden birisini artık seçeceğim.

  • Selamlar,


    Geçen hafta aracımı şanzıman revizyonu (6HP19) için ZF Sultanbeyli şubesine teslim ettim. Bugün değişecek parçaların ve yapılacak işlemlerin detaylarını paylaştılar, aşağıda görebilirsiniz.


    Toplam ücret 60.000 TL ve komisyonsuz bonus kredi kartına 6 taksit + 1 yıl / 100.000 km garanti + 2.000 TL yakıt hediyesi verilecek.


    Sanayide şanzıman revizyonu için nakit 40.000 TL, taksitli 48.000 TL fiyat teklifi aldım.


    ZF'i gönül rahatlığıyla tercih ettim, bakalım sonuç nasıl olacak...



     BMW 3 SERİSİ E90
  • Shift41 kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun. Araç model ve km durumu nedir ?

  • 4007 kullanıcısına yanıt

    Sağolun, teşekkür ederim.


    2012 320d (184lük) 235.000 km’de.


    Aracı bugün ya da yarın teslim edecekler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shift41 kullanıcısına yanıt

    Kazasız belasız sürüşler dilerim. Yazılıma dikkat edin. Bazen gözden kaçırıyorlar. Teslim aldıktan sonra yorumlarınızı bekliyoruz.

  • 4007 kullanıcısına yanıt

    Sağolun, cümlemize kazasiz belasiz sürüşler dilerim.


    Aracta yazilim mevcut. 1000-1500 devir araliginda araba toparlansin diye gaza yuklenince titreme yapiyordu (fazla torktan dolayı yapıyor diye dusunuyorum. Motor ve sanziman takozları yeni degisti). Yazilimi yaptirdigim yer tork konvertoru omrunu doldurdugundan dolayi yapar demisti. Sanziman revizyonundan sonra bu durum ne olacak merak ediyorum. Duzelmez ise mecburen yazilimi kısma yoluna gideceğim.


    Araci teslim aldiktan sonra yorumlarimi paylasacagim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba 2009 bmw 3.16d araba var led lamba takmak istiyorum öneriniz nedir acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracımın ZF’de şanzıman revizyonu bitti ve dün teslim aldım. Süreç yoğunluktan dolayı 12 günü buldu ancak müşteriye olan ilgi ve alakadan çok memnun kaldım. Değiştirilen malzemeleri de tarafıma teslim ettiler.

    Kısa ve öz “Dünya varmış.” dedim. Ne bir vuruntu ne bir debriyajı sıyırırmış gibi vites atma var… Devir dalgalanması olayı da gitti. Vites geçişleri pürüzsüz hale geldi.

    İlk 500 km şanzımanın öğrenme durumu için sakin ve şehiriçi ağırlıklı sürüş yapın diye de uyardılar.

    Düşünen herkese gönül rahatlığıyla öneririm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selamlar, BMW E90 2009 LCI aracım için akü arayışı içerisindeyim ama hiç bilmiyorum ne almam gerektiğini  BMW 3 SERİSİ E90  Varta düşünüyorum ancak amper değeri ne olmalı kaç volt olmalı vs. bilgilendirecek bir arkadaş varsa gerçekten çok memnun olurum.  BMW 3 SERİSİ E90 

  • omerertem kullanıcısına yanıt
    https://www.tr.varta-automotive.com/tr-tr/battery-finder

    Varta a6 ve a5 uygun görünüyor. Mevcut akü kapasitesi ne ise onu almanızı öneririm. Aksi halde yeni kapasiteyi kodlama ile değiştirmeniz lazım. Yoksa yeni akünün ömrü çok uzun olmaz. Ayrıca aynı kapsite takıldığında yine de aküyü tanıtmanız lazım. Bilgisayarda servis yazılımı olan ISTA ile bu işlem yapılabiliyor. Telefonda ise MyCarly ya da bimmerlink ile yeni akü tanıtılabilir. Telefondan yeni akü kapasitesi kodlaması bimmercodeda expert mode da yapılabiliyor. Tüm bu telefon uygulamaları ücretlidir. Almak isteyenlere, ömür boyu olduğu için bimmercode ve bimmerlink ikilisini öneririm. Bende ömür boyu MyCarly var ama artık bu şekilde lisans satmıyor yıllık satıyor. Adaptör olarak da carly daha katı, her adaptör ile çalışmaz.

    Bu tanıtma ve kodlama işini ihmal etmeyin, yeni bir akü ucuz değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Do It Yourself -- 17 Ekim 2023; 1:35:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 782783784785786
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.