Şimdi Ara

BMW F30 Ankara İçi Modifiye İçin Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle Merhaba, bu forumda yeniyim ve kısa bir zaman önce ilk arabamı aldım ve bende her genç gibi araba ile biraz oynamak gözüme güzel gelmesini istediğimden kendi tarzıma göre modifiye etmeye karar verdim. Ancak Ankara içinde kim bu istediğim şeyleri hakkıyla yapar, kim istediğim gibi yapar yalan dolan olmadan bilmiyorum. Açıkçası biraz takık biriyimde simetri olsun leke olsun kozmetik olsun bu konularda epey titizimdir bu yüzden önüme gelen ilk yerede bu işlemleri yaptırmak istemiyorum. Alt kısıma arabaya yaptırmak istediğim aksesuarları yazacağım yardımcı olursanız çok mutlu olurum, şimdiden teşekkürler.


    Arabam BMW 316i Stage 1 2012


    Taiwan Good Go M Tech Set (Üstündeki set gerçekten çok lekeli ve Çin malı, bu yüzden ön tampon ve çamurluk arası bariz gözüken farklar var hele kaput arası tamponu bahsetmiyorum bile...)


    LCI Ön Far (Orjinal ürün kullanmak istiyorum Çin malı ve benzeri şeylerden uzak durmak istiyorum hem satın alıp hem kodlamasını yaptırabileceğim bir yer arıyorum.)


    LCI Kobra Vites Topuzu


    Karbon LED M Direksiyon F1 Pedal


    Jant (Jant konusunda seçiciyim bol seçenek olan bir jant dükkanı daha iyi olur.)


    Hayalet Kadran


    Kaput Ve Bagaj Armaları (Karbon veya farklı çeşitler)


    Downpipe Varex Egzoz (Egzoz olarak Ankara'da KOÇ Egzoz var bildiğim onun içinde aslında bir sorum var. Arabadan gürleyen ve tok bir ses yakalamak istiyorum bunun için ustaya gittiğimde nasıl tarif edebilirim. Kaçlık boru falan cart curt.)


    İç Kapı Kolu Ön Konsol Komple Karbon Trim


    Açık Hava Filtresi (Nerede yaptıracağım konusunda en ufak bir fikrim yok)


    Gas Commander


    Stage 1+ ve Popcorn Yazılımcı


    Ambiyans Işığı


    Bagaj ve Bagaj Üstü Spoiler (Şu an arabanın üstünde var ama pul pul gözükmekle beraber dökülüyor böyle olmaması için fırın boya mı yaptırmalıyım ne yapmalıyım ve Spoiler çeşitlerine nereden ulaşabilirim?)


    Kaporta Boya (Fırın boya için önerilere açığım.)


    Tavan Döşemesi ve Koltuk Renk Değişimi


    Baya soru sordum farkındayım lakin gerçekten bunları ya kazıklanarak öğrenecektim ya da memnun olmayıp bir tomar daha para harcayacaktım. Bu yüzden şimdiden teşekkür ederim. İyi Forumlar




    BMW F30 Ankara İçi Modifiye İçin Yardım


    BMW F30 Ankara İçi Modifiye İçin Yardım


    BMW F30 Ankara İçi Modifiye İçin Yardım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doğukan Efe -- 20 Eylül 2023; 0:44:14 >







  • Merhabalar, orjinal parçalar arıyorsanız eğer şaşmazda MM Performance Store var, yazdıklarınızın bir çoğunu orda hallettirebilirsiniz, tamponlar, spoiler, iç trimler, far, direksiyon, kadran vs.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.