Şimdi Ara

BMW Her Yigidin Harcimidir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaslar.
    Esimin manuel vites arac kullanamamasi nedeniyle otomatik vites arac aramaya basladim. Bu nedenle 2000-2004 model arasi otomatik 3.18i almayi dusunuyorum.
    Ancak piyasadaki araclar hep 100 binin uzerinde. Bu kilometrenin uzerindeki araclarin ozellikle otomatik sanziman bakim masraflari ile diger mekanik masraflari konusunda cekincelerim var. Araci aldiktan sonra masraflari yuzunden sanayilerde vakit gecirmek ve bir onceki aracimda oldugu gibi sirf masraflari yuzunden araci satmak zorunda kalmaktan cekiniyorum. Kullanan arkadaslar veya cevresinde bu araci kullanan arkadaslarin degerli yorumlarini bekliyorum.
    Ayrica malum benzin fiyatlari nedeniyle araci Lpg'li kullanacagim. Lpg olarak hangi markalar bu motorla uyum sagliyor bu konuda da degerli yorumlarinizi bekliyorum. Tesekkurler.



  • Araba kaullanamayan kadın trafik canavarlarının çoğalmasını istemediğimden yardımcı olmayacam.
  • Aslinda konuya oyle bakmamak lazim. Otomatik vites surucunun yukunu %50 hafiflettigi icin surucu yola daha iyi konsantre olabiliyor ve tehlike her iki taraf icinde azaliyor.
  • illaki oomatik olması gerekiyorsa Honda'lara bakın. Çok daha sorunsuz şanzımanları vardır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ayrton_SENNA

    illaki oomatik olması gerekiyorsa Honda'lara bakın. Çok daha sorunsuz şanzımanları vardır.

    Sorunsuzluklarını bilmem ama 2009-2011 model arası bir sürü otomatik Civic var piyasada. Hem de azımsanmayacak derecede. Söyle şöyleyeyim. Sahibinden'de aramayı 'Otomatik/Yarı Otomatik' + 'Benzin+LPG' olarak filtelersen
    Sayı olarak en çok:

    1. Cruse
    2. Civic
    3. Focus

    karşına çıkıyor ve bu araçlar hep 2008-2011 model arası. Bu kadar yeni ve bu kadar çok ikinci ele düşmeleri açıkçası bende ciddi derecede şüphe uyandırıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheExtasyOfCold -- 13 Kasım 2011; 15:59:23 >
  • Yakıt hariç yorulmamış bir bmw bulursanız başınızı ağrıtacağını pek sanmıyorum.Ha gidip her köşe başında yanlayan ve devir ibresi redline a gelip araba teklemeye başlayınca vites değiştiren birinden alırsanız hertürlü sorunla karşı karşıya kalabilirsiniz.Bu bmw den soğutur.Kullanan arkadaşlarımdan birisi sırf çıkan sorunlar yüzünden sattı aracını.Bilen ustaya götürmedi zamanında, götürdüğü acemiydi sorunu bile bulamıyordu.Arıza kaydından silip gönderiyordu ve arkadaşımı soyup soğana çevirmiş , aracı satınca söyledi slk Diğer arkadaşımda 320i var rutin bakımları hariç herhangi bir sıkıntısı olmadı.Bi oksijen sensörü bozuluyor zamanla onu değiştircek ankaraya gidip.60 bin km dir kullanıyor , yeri geldiğinde horda kullanıyor.96 model ve 220 k ya geldi km si.




  • her yiğidin harcı olsa herkesin altında bmw olurdu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FAZERHASAN

    her yiğidin harcı olsa herkesin altında bmw olurdu.

    zaten sokaklar 320 ve 520 kaynıyor nasıl geçilmiyor yahu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.