Şimdi Ara

böbürlenme ey botçu senden büyük Scott var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hero Forum Linki'nde görebileceğiniz üzere tercüme gereken yerleri ben tercüme edebilirim.
    Ama özetle, herkesin abicim çektiği pek saygın süper oyunculardan birisine daha yol verildi. Adalet tecelli etti. Bu tarz oyunculara yapmayın etmeyin milletin hakkına tecavüz etmeyin dediğimizde "sen bu oyuna ne emek verdin 9x olduktan sonra bot kullanmayan yok" tarzı laflar sarf edip sonunda da küfür ediyorlardı. Buyursunlar yine etsinler. Botçuluk yaparken boss kesmek ne kadar da kolay sonra da youtube a videosunu eklemek. Elin oğlu enayi değil, skill barda pot yok, çanta açık değil olsa ordan sağ click yapıp kullanasın falan da her babayiğidin harcı değil. Keser döner sap döner gün gelir hesap döner.
    Adını bilmem yaşını bilirim 45 yaşında botçu sanırım. Yaşından başından utan. İşte online oyunlarda Türklüğü yerlere seren sonra da milliyetçi geçinip elin ecnebisinin günahını alanlardan bir tanesi de daha yolcu oldu.
    LeaderOfMoment is banned
    /GG!

    quote:

    Orijinaliden alıntı: GM Scott:
    Wow thats a great demonstration that he did on that to show his buddies how the hack works. Sort of a suicide move if you ask me. Meh gone.

    Tercümesi: Vauv, arkadaşlarına bot'un nasıl çalıştığını göstermek için çok güzel bir demo hazırlamış. Bana sorarsanız, bir intihar çeşidi. Tüh gitti.

    quote:

    Orijinalinden alıntı: GM Scott:
    noooooooooo i like letting hackers run free....

    yes hes banned.

    Was gonna keep it was that sarcasim but someone might quote me and try to say that I support hackers. :P


    Tercümesi: Hayır, ben botçuların serbest gezinmesini seviyorum Evet, o banlandı. Bu lafı -tercümedeki ilk cümleyi kast ediyor- aşağılama olarak burada tutardım ama birisi benim yazdığımdan alıntı yapıp botçuları desteklediğimi söylemeye çalışabilir







  • sen emekten ne anlarsın
    işin sonu bu bot kullanan banlanır. sonra ben şu kadar emek harcadım martavallarını anlatmaz
  • mert bot konusunda hem haklısın hemde haksızsın.bot programını kim suruyo piyasaya?.oyun apatch ekleniyo 1saat sonra botun yeni versiyonu hazir.adamlarin derdi sadece para kazanmak ve dedikleri dogruysa bot programlarından 1 ayda kazandıkları para cok ucuk bi paraymıs.sadece ufak bi yazilimla botu bitirirler ve emin ol butun bot kullananları gm ler cok iyi biliyo.virus -antivirus olayı gibi bisi.en onemli konu ise yuksek lvl e geldiginde oyun senin icin bitiyo.bi sekilde ole bi ayarliyolarki bot kullanmadan lvl atlamak gercekten coookk zor.bence bot kullananlara degilde bu isin basi olan gm lere dert yan.bu dediklerimi gm ye birebir inquiryden msj attim .adamın cvb ı cok ilgincti.(nerdeyde kufretmedigim kaldi).calismalarımız hızla devam ediyo hilesiz bi oyun icin.sen onu benim KULAHIMA ANLAT!
  • Botsuz cok zor.En azından auto pot olsa ben bot kullanmıcam...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gogo_fresh -- 5 Haziran 2008; 14:01:12 >
  • HF'nin yapımcısı Çinli bir grup. İşlerinde iyi bir hacker/cracker/programmer/developer grubu ki patch çıktığı zaman hemen yeni bir bot sürümü yazabiliyorlar. O ayrı bir mesele. Bunun GMler ile bağdaştırılması bence saçma. Ama sonuçta burada onu tartışacak değiliz.

    Botsuz zor olması konusuna gelince, botlu kolay olması tamamen başkasının temiz emeklerine hakaretten başka birşey değildir.
  • Ne alakası varki bugune kadar kimseye ks yapmadım.Kocaman slotlar war.Hic adama rastlamıyorum ben kasarken :) Knight gibi diilki 1 metrekareye 100 kisi düşmüyor
  • ^
    Bu mudur yani mantık?
    Kimsenin mobuna ks yapmadığın sürece bot kullanmayı matah birşey göstermek.
    Tamam birşey demiyorum eğlencenize bakın.
  • bu oyuna zor dfiyenler gitsin Silk Roadf oynasında zorluk neymis görsünler. 10 lvl den sonra oyun ilerlemişo

    84 lvl adamım tek zorlandığım lvl 79 oldu. 1 saniye bile bot kullanmadım
    botsuz kasamayan adam babam olsa YUH larım
    hepsi bu...

    90+ isen ve cok zorlanıosan git bi " sacred tiger bi de terraphin al "
    bak keyfine
  • Silkroad bence cok kolay :)

    Kasmak biraz zor ama görevler war sürekli görev yapacaksın bide premium alacaksın.Bot da kullanacaksın tabi yoksa intihara sürükler adamı :)

    Ben 80 oldm silkroad da sonra 90 patch i geldi bıraktım sarmıyo zaten o oyun tıklıosun yarım saat sonra character hareket ediyo..
  • gogo seni iyi biliyorum 50 lvl din SP de botla kasıodun... 62 oldun oyunu bıraktın yeme beni. 50 lvl zor diosan koca bi YYUUUHHHH derim sana
  • silk road ne kadar kolaymıs yaw. keske basından beri onu oynasaydım. 80 olmak için hiç ugrasmamıs adam. kurmus botu kendi uyumus bot kasmıs. o okula gitmis bot kasmıs...

    ve bi gün
    .... aaaaa bi de bakmıs ki 80 lvl olmus... way anasını yaw...

    askerlikte de böle biliomusun kuruosun botu PKK ile savasıo bot. bi de bakıosun ki meger ölmüssün haberin yok.. :D

    emek ve saygı 1 gram kalmamıs halkta
  • Ahmet ayıp oluo ama...
    Deişmişsin sen cok haa
  • O banlanan adamın adı mürsel cok sever cok sayardık mürsel abimizi bizim clandaydı bot kullandıgını ogrenınce attık cLandan satı clandan atıldıgından 1 gun sonra ban yedıttırdık...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.