Şimdi Ara

Bölüm Önerileriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba 2 yıllık bölüm önerilerinizi bekliyorum, 2 yıllık bitirdikten sonra AÖF ile 4 yıllığa tamamlayacağım.

    Bana kalsa ben sabah 9, akşam 5 olarak çalışmayı seven biriyim. Yani memurluk benim için güzel olabilir. Bunu okursan memurluğa girmen kolaylaşır derseniz onu düşünürüm. Memurluk derken belediye falan, derseniz ki ona herkesi alıyorlar o zaman bana bir meslek bulalım dursun. :D

    Özel sektörde tavsiye verebilirsiniz.



  • Benim içimde okul aşkı olmadığı için ben de 2 yıllık bir meslek okuluna girip hemen hayata atılmak istiyorum. Bu yüzden itfaiyecilik seçmeyi düşünüyorum. Kpssden 80 üstü almak atanmak için yeterli duyduğum kadarı ile.

    Bu arada hedefim paramedikdi birkaç ay öncesine kadar ama çok fazla araştırma yapıp birçok kişiyle konuştum oldukça yığılma varmış bu bölümde. Eskiden 70le atayan bölüm 85-90lara fırlamış. İtfaiye daha tercih edilebilir geliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celay -- 8 Şubat 2018; 16:33:21 >
  • Celay C kullanıcısına yanıt
    Ben paremedik okuyorum. Tercih zamani bende paramedikle itfaiye arasinda kaldim. 2018 Kpss'den en az 80 alirsan ikisindende atanirsin ki eger atanamazsan 2020 Kpss ye ikiside 90 a firlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M.A.R.İ.N.E M kullanıcısına yanıt
    İzmir'de yaşıyorum. Üniversite sınavı tytden(ygs) aldığım puana göre tercih yapacağım artık. İtfaiyede en yüksek sıralama 350k ve ege üni olması benim için avantaj. Paramedik puanları ise biraz daha yüksek. Bölüm dışındaki faktörlere göre karar veririm. İki meslek de çok zevkli. Zengin bir yaşantım olmayacak olsa bile dara düşürmeyecek imkanlar veriyor. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.