Şimdi Ara

Bosch Bulaşık Makinesi E09 hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar iyi forumlar.13 senelik alman üretimi bosch SMS53M32EU bulaşık makinem bir haftadır E09 hatası vermekte.5-6 sene önce de E15 hatası vermiş yetkili serviste tamir görmüştü.Sizce E09 hatası için tekrar servise mi gideyim yoksa yeni bir makine mi alayım?Sizce makine ömrünü doldurdu mu?




  • e9 ısıtma hatası, cihazın rezistansı bozulmuş olabilir, diğer çok görülen arızada karttaki rezistansı devreye alan röle kontaklarının ark yapmasından dolayı iletkenliğini kaybetmesi.


    bende de aynı cihazın siemens olanı var ve memnunum. istanbuldaysan özdur teknik isimli servis-yedek parça firması var ara konuş bence.


    nette çok kaynak var, el becerin varsa söküp rezistans ve kartı kontrol edebilirsin.


    Bosch Bulaşık Makinesi E09 hatası




  • Collezione kullanıcısına yanıt

    İstanbulda değilim hocam.Teknik el becerim de yok.Makinanın miadını doldurduğuna karar verip bugün gittim yeni makine aldım.Daha önce de e15 arızası vermiş tabana su sızdırıyor demişlerdi.Tamir işlerini çok sevmediğimden ve 13 senelik kullanımdan sonra bole karar aldım.cevap için teşekkürler..

  • Aynı yıllarda üretilmiş bende de bir bosch makina vardı, problemini çözmüştüm. Eski makinayı çöpe atmamışsınızdır inşallah.

  • E09 arızası 6 yıllık Bosch bulaşık makinesinde çıktı, servis ısı pompasının 2500'e değişeceğini,ürünün 1 yıl garantisi olduğunu söyledi ama parça değişse bile aynı sorun yaşanabilirmiş ne yapmalıyım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmetbayram5 A kullanıcısına yanıt
    https://www.amazon.com.tr/12005744-contas%c4%b1-Siemens-makinesi-par%c3%a7alar/dp/B08N2VSH2S?tag=dhapp00cyf-21&ie=UTF8&language=tr_TR

    Hocam bu set + rezistans muhtemelem problemi çözebilir ancak yapacak servis bulmanız lazım. Konuyu açan arkadaşın yorumuna bakacak olursak servis bu yan sanayi tamir kitini uygulamıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 2 Aralık 2023; 23:15:43 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.