Şimdi Ara

BOSCH KGE58AW30N A++ Kombi Buzdolabı İncelemesi (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.756
Cevap
38
Favori
324.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: akikara

    Ben de 2 yılı aşkım süredir bu buzdolabını kullanıyorum. Tek sorun, bölmelerinin farklı sıcaklıklara sahip olması. En üstteki bölmenin sıcaklığı ile bir altındakinin sıcalığı aynı değil. Altlara gidildikçe sıcaklık düşerken; en alttan üste çıkıldıkça sıcaklık artıyor. Normalde Sebzelik üzerindeki bölmelerin sıcaklıklarının eşit olması gerekir ama değil.

    Bunu kontrol edip burada paylaşırsanız alacak olanlara daha faydalı olabilirsiniz.

    Dediğiniz gibi alt ile üst raflar arasında ısı farkı var. Az kullanılan kuru gıdaları yukarıya; et balık ve kahvaltılık tarzı ürünleri aşağıda saklayınca sorun olmuyor. Hatta böyle yerleştirince ısı farkı bir avantaj haline geliyor diyebilirim.

    Benim buzdolabı da 4 yılı devirmek üzere, bugüne kadar 2 kez eritme işlemi yaptım. Bu haftasonu 3.'sünü yapabilirim anneme gidebilirsem




  • SIEMENS KG58EDW30N A++ LOW FROST Buzdolabını kliksadan aldım 3 günde geldi geldiği saat siemens servisini aradım 2 saat sonra gelip kurdu, anlattı giti bosch daki modelle bire bir aynı olduğunu söyledi aldığım fiyatı görünce gözleri yuvasından fırlayacaktıç. Çok iyi almışsınız dedi Mağaza fiyatı 2100tl imiş ben 1653 tl ye aldım artı maximuma 50 tl maxi puan...

    http://www.kliksa.com/urun/siemens-kg58edw30n-a-low-frost-kombi-tipi-buzdolabi/902111672?utm_source=rtbhouse&utm_medium=retargeting&utm_campaign=rtbhouse-retargeting




  • Öncelikle herkeze merhaba.
    Evlilik arifesindeyim ve buzdolabı araştırıyorum. Kısa bir süre içinde buzdolabı olayını netleştirmem gerektiği için başlık altındaki tüm yorumları okuyamadım.
    Durum şuki hatun çamaşır mak. bulaşık mak fırın vb yi hep bosch almış ve adetler gereği buzdolabını biz alıyormuşuz eyvallah:) Biraz araştırdık ettik çokta kafamız karıştı ve şuan bir şekilde BOSCH KGN 56AW30 N Seri 6 modeline yöneldik.
    Sorum bu modeli kullanan varmı?
    NoFrost mu low frostmu? Neden?
    Bütçem 2700 gibi.
    Ömrümde hiç buzdolabı bakmadım araştırmadım sıfır tecrübe!
    Marka olarak bosch zorunluluğum yok ama bosch oluması ve buzluk altta olması(teknik anlamda bir yarar yada zararı varmı bilmiyoruz, günlük kullanımda normal bölümün yukarda olması eğilmekle uğraşmamak için daha mantıklı gibi düşündük) düz mantık tercihimiz.

    Hertürlü marka model yoruma açığım tamamen hamım.

    candogan62 bey sizinde yorum yapmanızı bekliyorum açıkçası:)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: acur

    quote:

    Orijinalden alıntı: saygunes

    quote:

    Orijinalden alıntı: **cyborg**

    Hocam dolabınız soğutucu kısmında defrost'u otomatik olarak kendisi yapmaktadır. Sizin ayrıca birşey yapmanıza gerek yok.
    O bahsettiğiniz delik defrost sonucu oluşan suyu dışarı attığı kısımdır. Sadece onun tıkalı olmamasına dikkat edin yeter.
    Eğer o delik tıkanmışsa belki dışarı çıkamayan su, meyve sebzeye aktığından sulanma bozulma vs olmuş olabilir. Kesin birşey diyemicem.

    Yorum ve düşünceler için teşekkürler,

    Emin olun forumdaki duyarlı arkadaşlardan biri teknik servis elamanları yerine benim buzdolabımı görse kesinlikle bu kadar zaman kaybı yaşamadan sorun ve sorunları çözmüştük çoktan.

    Sorunu dile getirdiğim teknik servis elamanları o kadar yetersiz ki dolabın sadece soğutup soğutmamasına bakıyorlar soğutuyorsa problem yokmuş. Dondurucudan çıkardığım ve çözülsün diye soğutucuya koyduğum poşetteki kıyma gün içerisinde küflenmişti. Bunu gösterdiğimde etler dondurucu da saklanırmış siz yanlış yerde saklıyorsunuz diye saçma sapan açıklamalarda bulunuyor. Aslında anlatacak çok şey var ama nerden tutarsanız elde kalıyor açıklamaları. Ezberci, körü körüne, mantıksız, tutarsız ifadeler... Yazık; Türkiye'nin katma değerine, tüketicilerin boşa giden para ve zamanlarına, firmaların itibar, para kayıplarına yazık...

    Görebildiğim kadarıyla bütün benzeri sorun ve sıkıntıların kökeninde yetersiz, acemi, vurdumduymaz, ezberci, düşünmeyen, düşünemeyen, üretemeyen teknik servisler yatıyor.

    İLK EMRİN NİYE ''OKU'' OLDUĞU ŞİMDİ DAHA İYİ ANLAŞILIYOR...

    Merhaba, satın almadan önce yorumunuzu görmediğim için çok üzgünüm. Bende alacak arkadaşlara bilgi olsun diye yazmak istedim. Yorumunuz benim sorunumun cevabı oldu. İnsanları bilgilendirmek lazım. Ürünün siemens olanını annemlere aldık. no frost almaya gittik annem bunun tipini beğendi, satıcı çocuk sadece dondurucu kısmında 6 ayda bir yada senede bir karlanma olacaktır, onu temizleyeceksiniz falan dedi, üst kısmıyla ilgili hiç bir şey söylemedi. bende akşam foruma falan baktım, olumlu yorumlar gördüm ve aldık. annemde pinpirikli birisi böyle olduğunu bilse hayatta almazdı. sonuç olarak üst kısmında damlacık şeklinde buzlanma ve erime olmaya başladı. biz durumdan habersiz derecesi ile oynamaya başladık ve su taşmaları oldu. bugün servis çağırdık ve geldi, tabi ben akşam forumdan durumu öğrendim. gelen servisçi oldukça bilgiliydi ve tatmin edici konuştu. Sonuç bu dolabın çalışma prensibi bu, elektrik faturasını yaklaşık 20 tl azalttı, ürünler daha uzun süre dayanıyor, ve çok sessiz. lakin dibe bir şey kesinlikle dayamayacaksın,(donma ve suyu tahliye etme) sirkülasyonu engellemeyeceksin. servisçi eleman dolabın arkasından kontrol etti. sisteme göre su sağa doğru akıyor oradan sola motorun üstüne tablasına toplanıyor ve buharlaşıyor, otomatik yani. bizim dolaba teşhis: 4 derecenin üzerine çıkmanızı tavsiye etmem, dolabın terazisi önemli kapak kendiliğinden kapanmalı yoksa tahliye suyu geri gelebilir. bizim tahliye yolunda birde çapak varmış, eleman falçata ile onu halletti. bize tatmin edici konuşup gitti. tahliye kısımlarına dikkat edin hiç bir sıkıntı olmaz dedi. dolap inox görünümlü kombi modeli ve mediamarkttan aldık. 2000 tl. hızlı yazdım, hatalar için üzgünüm..

    Hocam siz yeni almışsınız, öncelikle şu ana kadarki sürede performansı nasıldır dolabınızın? ikincisi, yukarıdaki yorumlarda, arkasındaki tellerin açıkta olduğu falan yazılmış ama yıl 2011 di o zaman. yeni modellerde değiştirmiş olabilirler diye düşündüm. nasıl acaba arkadaki telleri? yani açıkta mı, görünür mü?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: siberturc


    SIEMENS KG58EDW30N A++ LOW FROST Buzdolabını kliksadan aldım 3 günde geldi geldiği saat siemens servisini aradım 2 saat sonra gelip kurdu, anlattı giti bosch daki modelle bire bir aynı olduğunu söyledi aldığım fiyatı görünce gözleri yuvasından fırlayacaktıç. Çok iyi almışsınız dedi Mağaza fiyatı 2100tl imiş ben 1653 tl ye aldım artı maximuma 50 tl maxi puan...

    http://www.kliksa.com/urun/siemens-kg58edw30n-a-low-frost-kombi-tipi-buzdolabi/902111672?utm_source=rtbhouse&utm_medium=retargeting&utm_campaign=rtbhouse-retargeting

    Hocam nasıl buldun o fiyata? şu an ki fiyatı, 2,199 tl. çok da bir zaman geçmemiş sizin aldığınız tarihe göre....




  • Arkadaşlar merhaba, bugün temizlik esnasında sebzeliğin(crisper box) üstünde bulunan iki parçadan oluşan cam rafı kırdık, bendeki cihazın modelini tam bilemiyorum ama ya kge58dw30n ya da kge58aw30n bu parça bulunabiliyor mu acaba, fiyatı ne civardadır acaba, bosch'un kendi sitesindeki yedek parçalar arasında yok bu parça. Nereden bulabilirim acaba bilginiz var mı arkadaşlar?
  • dguoguz kullanıcısına yanıt
    Dostum yeni indirim mesajı geldi ama profilo olanı. ihtiyacı olan varsa buyursun...
    http://urun.n11.com/buzdolabi/profilo-bd3058w3vv-low-frost-buzdolabi-a-P40605118?cid=400011_31012016

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne Güzel No Frost Kombi tip Siemense Karar Vermişken Bu Konuya Denk Geldim.. Candoğan Beyi Beyaz Eşya Tavsiyeleri Başlığından Takip Ediyorum.. Niyetimiz Hepsini Siemensten Alma Taraftarıydık Fakat candoğan Beyin Profile Tavsiyelerine Denk Gelince Profiloyuda İnceledik Ve Beğendik..
    Fakat Bugün Satıcı Buz Kırma Sesinden Bahsedince Aklıma Acaba Low Frost Buzdolabınamı Yönelsek Diye Soru İşareti Geldi..
    Nisanda Düğünümüz Var Bu Hafta Beyaz Eşyalarımı Almam Gerek Buzdolabı İçin Low Frosttan Hala Memnun Musunuz..
    Teşekkürler
  • ARÇELİK 2398
    Bosch KGN57PI26N
    LG GC-B559ELQZ7

    yukaridaki 3 parçanın da fiyatı aynı indi.

    bu fiyatlar üzerinden hangisini tavsiye edersiniz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: melodramm

    @candogan62 üstadım;

    SAMSUNG RL4323RBAWW (1699 TL) ile PROFILO BD3057L2VN (1699 TL) arasında kaldım.

    Bu arada sanırım LOW FROST ürünlerin üretimi yok.

    SAMSUNG modelin inverter olması beni cezbediyor.

    Konu hakkında yardımlarınızı rica ederim.

    İyi forumlar...

    Hocam hangisini aldınız, sizin kaldığınız kararsızlığa şuan ben düştüm...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • candogan62 C kullanıcısına yanıt
    Merhaba buzdolabı arayışına yeni girmiş ve teknik bilgisi olmayan biri olarak yazınızı gördüm ve bu kadar uygun fiyata bu ürüne yakın bir buzdolabına ihtiyacım söz konusu. Forumda hala aktif iseniz bu buzdolabına alternatif başka bir model önerebilir misiniz? zira bu model artık üretilmiyor sanırım şimdiden teşekkür ederim.

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba genellikle forumlara şikayeti olanlar yazarlar, memnun olanlar pek sesini çıkartmaz. Bugün nerden aklıma geldiyse yıllar önce faydalandığım bu forum aklıma geldi. Yıllar önce diyorum çünkü dolabı alalı 4 yıl olmuş. Ve şu kadarını söyleyeyim aldığım günden beri 0 sorunla kullanıyorum. Üstelik nemi çok olan bir şehirde yaşıyorum.

    Bu vesileyle candogan62 ustaya teşekkürler.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sn Sevgili Candoğan,
    Güzel İnsan;

    Bir kaç gündür forumu yeni 'Buzdolabı' önerileriniz hakkında tarıyorum. Maalesef ki bir şey bulamadım. Buzdolabında yeni güncel marka-model önerileriniz olursa çok sevineceğiz.

    Mutluluk dileklerimle
    Saygılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alihoca -- 26 Ağustos 2016; 1:07:51 >
  • Sn Candoğan,

    1900 - 2400 TL aralığında güncel bosh buzdolabı model söyler misiniz direkt gidip alıcam low frost tercihimiz

    başlıkda bahsedilen ürün satışta değil bize bir yardımcı olun !!

    Teşekkürler..

    Edit: İllaki Bosh olması gerekli değil başka markalarda olabilir
  • Bosch un low frost modeli artık satılmıyor sanırım Profilonun BD3058W3VV modeli var 1518 tl nasıl sizce alınır mı ? Profilonun aksesuar dışında bir eksisi varmı Bosch a göre ? Yoksa alacağım.
    http://urun.n11.com/buzdolabi/profilo-bd3058w3vv-508-lt-a-low-frost-buzdolabi-P56537244
  • Bosch KGE58DW30N bu modelin yeni versiyonu mu? tavsiye eder misiniz?
  • candoğan bey lütfen cevap ??? Bu buzdolabının 2016-2017 muadili hangi model belirtir misiniz veya şiddetle önerebileceğiniz 2200-2800 arası buzdolabı var mı teşekkürler?
  • Profilo bd3056w3an yada bd3076w3an alın bende bunlardan birini alacaktım 76 modeli stokta kalmamış
  • Çamaşır makinesi araştırıyorum bu konuya uğramadan geçemedim 4 yıl önce candoğan beyin tavsiyesi üzerine almıştım halen ilk günkü gibi çalışıyor şimdi önerisi olursa bi çamaşır makinesi alacağım. Herkese iyi forumlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.