Şimdi Ara

BOSCH KGE58AW30N A++ Kombi Buzdolabı İncelemesi (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.756
Cevap
38
Favori
324.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Biz de aynı modeli kullanıyoruz. Meyveliğin orada su birikiyordu. Uzun süredir annem şikayet ediyordu. Araştırmalarımda su deliği varmış ama bu modelde kapakla gizlemişler :) Buraya gelip bakayım dedim. Görsellerden olduğunu görünce kapağı bir açtık. Yılların birikimi olmuş :)

    @candogan62 Teşekkürler hocam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mersinaki

    Biz de aynı modeli kullanıyoruz. Meyveliğin orada su birikiyordu. Uzun süredir annem şikayet ediyordu. Araştırmalarımda su deliği varmış ama bu modelde kapakla gizlemişler :) Buraya gelip bakayım dedim. Görsellerden olduğunu görünce kapağı bir açtık. Yılların birikimi olmuş :)

    @candogan62 Teşekkürler hocam.
    Sorununuzu çözmenize sevindim. Mutlu günlerde kullanın.

    Geçen hafta annemin evine gittiğimde onda da aynı durum olmuştu, temizledim düzeldi :)
  • Selam @candogan62, vaktiniz olursa Bosch Serie | 4 Alttan Donduruculu Buzdolabı Beyaz KGN56VW40B hakkında ilginç bir durum paylaşmak istiyorum.

    Elektrik kesintisi oluyor, tekrar geldiğinde dolap otomatik devreye girmiyor çalışmıyor, kendimiz aktif etmemiz gerek. Dolap mi bozuk, bilmediğimiz bir özelliği mi var?

    Bu sorunu çözebilmek için güç kaynağı kullanımı gibi bir öneriniz olur mu?

    Teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar bu dolaptan kullanıyorum 6. Senesinde (taşınma ve elektrik kesintisi olmadığı halde) alt bölüm derece uyarısı veriyor -1 gibi seviyeye düşüyor fakat bölüm soğuk içindekiler çözünmüyor.süper tuşuna basıp çalıştırınca düzeliyor ama 1 hafta sonra tekrar arızaya düşüyor. Yetkili servis kompresör dedi ama test yapmadı. Dolap kapağı kapalı açık kalmıyor. Bu sorun başına gelip çözen oldu ise yardımcı olabilirim.teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: afterthefog

    Merhabalar bu dolaptan kullanıyorum 6. Senesinde (taşınma ve elektrik kesintisi olmadığı halde) alt bölüm derece uyarısı veriyor -1 gibi seviyeye düşüyor fakat bölüm soğuk içindekiler çözünmüyor.süper tuşuna basıp çalıştırınca düzeliyor ama 1 hafta sonra tekrar arızaya düşüyor. Yetkili servis kompresör dedi ama test yapmadı. Dolap kapağı kapalı açık kalmıyor. Bu sorun başına gelip çözen oldu ise yardımcı olabilirim.teşekkür ederim
    Yazdığım sorun şöyle düzeldi. Cihazın kompresör yanında ki filtresi değişip yeni gaz ilavesi yapıldı. Servis kompresör komple değişecek 1800 TL demişti anahtar sürmeden. 350 TL ye maloldu yetkili olmayan servis ile

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an 9. senedeyiz. Candogan arkadaşn yönlendirmesiyle almıştık. Bugün ilk defa arıza verdi. Dondurucu alarm kısmı ısı düşüklüğünden dolayı arıza veriyor. Kapı lastikleri eskisi kadar sert değil daha kolay açılıyor. Isı kaybından kaynaklı mı diye düşündük lastikleri genişlettik sıcak suyla 10 saat beklettik hiç açmadan ama dondurmamış süper modda.


    Gaz kaçacağı mı diyorum zira gazı bitmiş diye düşündüm 9 senelik buzdolabı diye. Motor çalışıyor üst kısımdaki dolapta sorun yok çünkü herhangi bir alarm vs vermiyor ısı stabil. Usta dedi kaçak öyle kolay kolay olmaz gaz basılmaz gelip bakmamız lazım dedim. Bakalım gelince derdi neymiş öğrenicez artık bildiririm burdan sıkıntıyı.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: jacktheblack

    Şu an 9. senedeyiz. Candogan arkadaşn yönlendirmesiyle almıştık. Bugün ilk defa arıza verdi. Dondurucu alarm kısmı ısı düşüklüğünden dolayı arıza veriyor. Kapı lastikleri eskisi kadar sert değil daha kolay açılıyor. Isı kaybından kaynaklı mı diye düşündük lastikleri genişlettik sıcak suyla 10 saat beklettik hiç açmadan ama dondurmamış süper modda.


    Gaz kaçacağı mı diyorum zira gazı bitmiş diye düşündüm 9 senelik buzdolabı diye. Motor çalışıyor üst kısımdaki dolapta sorun yok çünkü herhangi bir alarm vs vermiyor ısı stabil. Usta dedi kaçak öyle kolay kolay olmaz gaz basılmaz gelip bakmamız lazım dedim. Bakalım gelince derdi neymiş öğrenicez artık bildiririm burdan sıkıntıyı.

    Usta geldi inceledi bir bakıp. Sıkıntı ya resistanslar tıkanmış dolaşım yapmıyor gaz dedi veya kompress gazı basmıyor dedi. İki ihtimal sundu ya dedi tıkanıklık varsa bakalım temizleyelim garantisi yoktur bir ay sonrada tıkanabilir yine 5 sene hiçte tıkanmayabilir dedi veya direk kompressi değiştirelim dedi. Dedim şans ilk tıkanıklığa bakalım dedim. Kesti sağ en altaki bakır yeri. tıkanmış komple içi. Tekrar kaynak vs yaptı gaz bastı komple. Şu an düzeldi buzdolabı. Artık şansımıza kaldı umarım sıkıntısız devam eder bir 9 yıl daha... zira dolaptan çok memnunuz




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacktheblack -- 16 Kasım 2020; 9:20:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu buzdolabının su ankı muadılı ney. hangı model oluyor. bılen yazabılır mı? alınır mı yoksa daha ıyısı var mı? candogan bey ın baska yedek rumuzu varsa cevaplayabılır mı ? sımdı bu modelden kalmamıs o yuzden soruyom. yoksa samsung model mı alsak

  • 5 Sene önce bu dolabı almıştık şuan gövde de gaz kaçagı yapmasından gövde şişmiş vaziyette ve tamiri mümkün olmamasından dolayı magdur olduk ne yapacagımızı bilmiyoruz başına gelen varmı acaba

  • profilo inoxs modelini 9yil oldu kullaniyorum şimdiye kadar arıza vermedi geçenlerde ne olur olmaz fiyatlar aşırı yükselmiş diye LG 70cm enli kombi modelinden aldım yedek terasta duruyor onunda sonradan öğrendim 6 ay kurdurmazsam ücretli kurulum yapiyorlarmis bilseydim almazdım geriyede vermek istemedim ağır ve büyük kullandığımız modelle hemen hemen aynı bahtima artık gittiği yere kadar kullanıp LG ye geçerim tek fabrika çıkışlı arıza varsa kullanmadan oda çöp olur .

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün bozdolabının şişe koyulan kapağındaki rafı düşüp kırıldı. Fazla yükleme de yapmamıştık ama artık olacağı varmış. Bu parçayı biraz araştırdım en ucuz bosch sitesinde gözüküyor. Oradan almakta bir sakınca olur mu çünkü fiyatı çok daha uygun. Kendi sitesinde 127 lira iken başka yerlerde 188, 233,247 tl diye gidiyor.



    www.bosch-home.com.tr
    BOSCH - 00707344 - Buzdolapları için Kapı Rafı
    https://www.bosch-home.com.tr/urun-listesi/00707344#/Tabs=section-highlights/Togglebox=manuals
    www.uygunparca.com
    Bosch KGE58AW30N Buzdolabı Kapak Şişe Rafı - 00707344 - Uygunparça
    https://www.uygunparca.com/buzdolabi-kapak-sise-rafi-00707344/bosch/kge58aw30n
    urun.n11.com
    Bosch Buzdolabı Orijinal Kapak Şişe Rafı Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/yedek-parca-ve-aksesuar/bosch-buzdolabi-orijinal-kapak-sise-rafi-P321138354
    gittigidiyor
    Bosch Buzdolabı Orijinal Kapak Şişe Rafı Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/bosch-buzdolabi-orijinal-kapak-sise-rafi_pdp_680963627




  • Nerede ucuzsa oradan al malzeme aynı ben daha 1senelikken servisten almıştım oda çatladı Japon la yapıştırdım kötü görünüyor fakat alsam yine kırılacak Bir müddet sonra malzeme kalitesi zayıf biraz elastik güçlü bir malzeme kullansalar kırılmaz sebzelik raflarida kötü ağırlıkla çektikçe hep çatladı mika gibi malzeme kullanmışlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 181501 kullanıcısına yanıt

    Aynen sebzeliğin özellikle çekilen kısmı baya sıkıntılı. Bu arada en ucuz bosch'da olduğundan ve daha orijinal olur diye aynı zamanda oradan aldım. Diğer yerlerde neden daha pahalı anlamadım. Uygun fiyata gelmiş oldu. Bugün geldi taktım sorun yok.


    Biz yıllardır kullanıyoruz şişe rafında sorun olmamıştı. Umarım bu da uzun süre dayanır yoksa sıkıntı :)

  • Arkadaşlar on yıllık simens buzdolabı tatil dönüşü sogutmadi.Servis govdede kaçak olabilir dedi doğru düzgün bakmadi delip kaçak test yapalım dedi kabul etmedim.Baska usta da kacak olabilir dedi istersen gaz basalim alti ay belki gider dedi.

    Ne yapmalıyım tıkanıklık olabilir mi yenisinii almalıyım

  • sinan.88 S kullanıcısına yanıt

    3-4 mesaj üstte yüksek ihtimal aynı durumu yaşadım. Sorunun kaynağını da bulduk. 2 ihtimal olabilir. Borularda tıkanıklık olduğundan kaynaklı gaz gitmiyor ve soğutmuyor olabilir veya kompress bozulmuş gazı basamıyordur. Bende borularda tıkanıklık çıktı ilk onu istedim. Kompressteki boruyu kesip çözdük. Ancak kompressteki boru biraz zor çıkabilir sanayiye götüreyim vs diyenlerde var dedi bana gelen elemen. Olayı bildiği için kesip halletti. Gazı bastı ve kapattık boruyu. Şu ana kadar şükür sıkıntısız çalışıyor. Sizin görüştüğünüz teknik servis yanaşmadıysa fazla para koparmaya çalışıyorsa başka yerle görüşün. Ben 2-3 yerle görüşmüştüm en düzgün cevap vereni ve her ihtimali söyleyip benim söylediğimi yapacak birisini çağırmıştım.

  • Bu dolabın muadılı var mı Profilo olarak. Hangı model

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.