Şimdi Ara

Bosch pas 18 li anahtar arızası kronik mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bosch pas 18 li anahtar arızası kronik mi? 2 tane aldim, ikisinde de anahtar bazen açmıyor,bazen kendiliginden kapanıyor. Buda arızanın kronik oldugu izlenimi verdi bana. Kullanan var mı?



  • Bugun defalarca calismadi. Videoda cektim.
  • Video nasil ekleniyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pazarbey

    Bosch pas 18 li anahtar arızası kronik mi? 2 tane aldim, ikisinde de anahtar bazen açmıyor,bazen kendiliginden kapanıyor. Buda arızanın kronik oldugu izlenimi verdi bana. Kullanan var mı?

    Ben de alalı 1 ay olmadı. Aynı arızayı verdi siz ne yaptınız ?
  • Bende de aynı durum var, çözebilen varmı? Sanki torba boş olunca kapanmıyor, torba dolunca kapanıp duruyor aç kapa yapıyoruz ne dersiniz?
  • volkano27 V kullanıcısına yanıt
    Benim hiç çalışmıyordu servise verdim. Motor değiştirdiler sözde. servisten geldikten sonra senin dediğin gibi şu an. çalışırken küçük bir sarsıntıda duruyor. yeniden aç kapa yapıyorum malesef bi çözüm bulamadım.
  • xLmNt13 kullanıcısına yanıt
    Bir de benim dediğim gibi denesene, filtre dolmaya başlayınca motoru zorlamamak için kapatıyo olabilirmi? Syneon chip yazıyo üzerinde süpürgenin bu chipin bir özelliği olabilirmi?dün boşaltıp denedim hiç durmadan çalıştı, bir de sen denesene öyle
  • volkano27 V kullanıcısına yanıt
    Denedim yine aynı.
  • Ben garantiye yollayacağım henüz alalı 2 ay oldu altından Belli oluyor zaten
  • Alakası Yok biliyorum fakat ben de de pas 18 var çok ses çıkarıyor ve 2-3 kere süpürdükdeb sonra çekişi azalıyor .
    300 lira para verdik cop mu oldu anlamadım
    Yen'i filtre mi almak lazım
  • Aldığım günden beri servisten çıkmadı, beş para etmez bir ürün, internet te onlarca güzel yorum var bir ay geçmeden anahtar arızasımı nedir bilmem sürekli duruyor
  • Evet arkadaşlar sırf bu konu hakkında birşeyler yazmak için üye oldum DH e. Herkese selam öncelikle.
    BU pas li yi bir yıl önce aldım yaklaşık,batarya dahil 280tl idi fiyatı.Şimdilerde bakıyorum 500tl altı satılmıyor.Milleti acayip kekliyorlar.Makineye gelecek olursak kesinlikle ve kesinlikle özürlü.Aynı dediğiniz gibi çalışırken sürekli duruyor tekrar aç tekrar duruyor.1 yılda 2 kere dudullu sanayidaki servisine götürdüm.1 ay bekledi 2.götürdüğümde şuan yine aynı ve orda ustayla konuştum bunlarda sıkıntı var dedi ve kaç tane daha makine masasının üstünde aynı arızadan dolayı beklediğini gösterdi.kısacası bosch 18 li kesinlikle kaçınılması gereken,çalıştığı iş gören fakat çalışamıyan özürlü bir üretim ürünüdür.Bu arada bu gün 5 tir arıyorum bosch merkezi açan yok.
  • Ben de aynı sorundan muzdariptim. Filtreyi yuvasından çıkardığımda gördüm ki filtre ile filtre kafesinin arası tozlar,tüyler vb ile tamamen kapanmış. Meğerse makina bu sebeple kendi kendine kapanıyormuş. Önceden sadece filtrenin dış yüzeyini yani tel kafesin üzerini temizliyormuşum. Asıl filtreyi yuvasından çıkarıp temizlemek gerekiyormuş. İnternette araştırdım hiç bir yerde çözümü bulamadım. Belki aynı sorunu yaşayanlara yardımcı olur diye yazdım.
  • arkadaslar bu ürünün servisi nere? nereye gondermem gerekiyor?
  • Aynı sıkıntı ile bende karşılaştım. Ürünler bariz hatalı ve kronik arızalı. Ben durumu bir mail ile Bosch bildirdim. Hiç sıkılmadan kronik hatalı ürünleri satmaya devam ediyorlar bu konuda bayağı ağır yazdım. Ürün yöneticisi beni arayıp sorunu kabul etti ve kısa vadeli çözüm için pilin 2v ile değiştirilmesini kabul etti. Fabrikadan ise nihai dönüş olduğunda değişim, tamir ve iade şeklinde uygulama yapılacağı bildirildi. Lütfen sizde sessiz kalmayın aşağıdaki link ve iletişim bölümünden şikayetlerini yazınız.

    https://www.bosch-do-it.com/tr/tr/amatoerkullan%C4%B1c%C4%B1lar/aletler/pas-18-l%C4%B1-3165140821858-2493224.jsp




  • kesinlikle kronik arizali yoksa urun dandik değil bizimde kendiliginden kapaniyordu. filtreden dolayi degil ben kagit olan yelpaze sekilli filtteyide devamli temizlerim yinede kapaniyordu bazen ac kapat la oluyordu bazen ac kapatta yapsam acilmiyordu. servise gonderdim. acma kapama anahtarini degistirdiler mekanik bir trmazsizlik vsr sanirim..birdaha hic olmadi. bu yazdigim 2.5 ah degerli sonradan çıkan di. benim cok eskiden aldigim 2.ah degerli olan eski surumde bu sorunu hic yadamadim 3 sene doldu. yani demek istedigim bence belli bir uretimi hatali diye dusunuyorum. bu cihaz eskiden hiç ünlü degildi bilinmiyordu 2.ah versiyonu vardi e hirdavatta n11 hepsiburada da falan 189 a falan satılıyordu tam seti hatta çantalı. o sira ailemden ben ve ablamlar aldik bizde hic sorun olmadı. sonrafan 2.5 ah olanlar cikti fiyatlari 300 350 ye cikti o sira satilanlarda hep bu sorun cikti belki o sira sikayetler artmissa rn son uretimlerde duzeltmis olabilirler. bence servise gonderin acma kapama anahtari değişsin sonra duzeliyor.



    bu arada bunun filtresinden bulamadim hicbir sitede bilen varmi? zamaninda akusude 119 a falan satiliyordu cekle 90 100 e alabiliyorduk simdi oda fahis makineyi aldigim fiyattan pahali. fiyatlarin iyice bokunu cikardilar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: megalomanyag

    kesinlikle kronik arizali yoksa urun dandik değil bizimde kendiliginden kapaniyordu. filtreden dolayi degil ben kagit olan yelpaze sekilli filtteyide devamli temizlerim yinede kapaniyordu bazen ac kapat la oluyordu bazen ac kapatta yapsam acilmiyordu. servise gonderdim. acma kapama anahtarini degistirdiler mekanik bir trmazsizlik vsr sanirim..birdaha hic olmadi. bu yazdigim 2.5 ah degerli sonradan çıkan di. benim cok eskiden aldigim 2.ah degerli olan eski surumde bu sorunu hic yadamadim 3 sene doldu. yani demek istedigim bence belli bir uretimi hatali diye dusunuyorum. bu cihaz eskiden hiç ünlü degildi bilinmiyordu 2.ah versiyonu vardi e hirdavatta n11 hepsiburada da falan 189 a falan satılıyordu tam seti hatta çantalı. o sira ailemden ben ve ablamlar aldik bizde hic sorun olmadı. sonrafan 2.5 ah olanlar cikti fiyatlari 300 350 ye cikti o sira satilanlarda hep bu sorun cikti belki o sira sikayetler artmissa rn son uretimlerde duzeltmis olabilirler. bence servise gonderin acma kapama anahtari değişsin sonra duzeliyor.



    bu arada bunun filtresinden bulamadim hicbir sitede bilen varmi? zamaninda akusude 119 a falan satiliyordu cekle 90 100 e alabiliyorduk simdi oda fahis makineyi aldigim fiyattan pahali. fiyatlarin iyice bokunu cikardilar.

    bugun bbs teknik servisi aradım.makinanın sorunu soylemden bildiler.garantisi devam eden cihazimin garanti belgesini bulamadım.bulsaydım ucretsiz chip değiştirme olucaktı dedi.paramla degiştirsem ne kadar olur dedim.120 tl dedi.sizce ne yapmaliyim.yeni takılacak chip in de 6 ay garantisi varmiş ve daha once cok degiştirmişler.hic arıza vermemiş oyle diyorlar.




  • sorun nedir cihazin?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: megalomanyag

    sorun nedir cihazin?

    kendiliginden durması hocam işte.icindeki chip yeni versiyonu ile degiştiriliyormuş.
  • bilgim yok valla biz ayni sorundan verdigimizde bizde chip degilde acma kapama anahtari değişecek dendi verdiklerinde sorun duzelmisti.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.