Şimdi Ara

Bowers & Wilkins (B&W) Soru, Sorun, Tavsiye ve İncelemeleri (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.139
Cevap
30
Favori
220.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu arada Kanyona gelmişmi onuda bilmiyorum. İstinye den arkadaşlar aradı onlar geldi dediler.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ATA@

    oronra şuan piyada olan 7.1 BD filmler de Türkçe altyazı desteği yok zaten. olsa bile benim elimde BD player yok şuan.
    Ama bende sana şöyle söyliyim.
    Imzanda gördüğüm kadarı ile EP -30 un var.
    Yanında verilen Riddick filmini AVR ne 7.1 Kolon bağla ve Marantz 7.1 AVR nin çıkışını 7.1 yap bir öyle izle.
    Zaten 5.1 izlemişsindir farkı buraya yazarsan sevinirim.
    Ben 875 audio format olarak DD 5.1 ve DTS 5.1 filmleri Ultra2 Cinema ile 7.1 izlediğim keyif ile DD 5.1 İzlediğim aynı değil.
    Star Wars özellikle THX DTS 5.1 bunun 7.1 izlemesi ayrı keyif.
    quote:

    Orjinalden alıntı: Oronra

    Ata çok merak ettim elinde kaç tane 7.1 destekli film var.




    @Ata,
    875'de 7.1'i bozmadan bi-amp yapılmıyor mu? Zone2'yi kullanarak yapabilirsin kanımca




  • zone2 ile BTL yapılabiliyor
  • ATA@ bahsettiğin 7.1, 5.1 den bozma

    Yani 5.1 deki surround ları s.backlere gecikmeli göndererek sanal 7.1 yapıyor AVR. Kısacası 6. ve 7. kanal kaydı felan sözkonusu degil.

    Ama begenmişsin öle olsun diyosun bişi diyemem tabi. Ben sadece 683 lerin pasif bi-amp ta daha dolu dolu çalacağını düşündüğümden demiştim. Ki.. altanda bunu denedi ve onayladı.
  • Oronra biliyorum gerçek 7.1 olmadığını.Gerçeği s550 aldıktan sonra inş.
    Gerçek 7.1 birkaçtane demo var pc de o kadar.
    Ama şunu söyliyim bu haliyle bile 875 5.1 sesi gerçek 7.1 gibi işleyebiliyor. Özellikle lucas filmin THX DTS olanlar.
    Denemeni öneririm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terms -- 26 Eylül 2008; 17:08:34 >
  • Arkadaşlar bu arada herkesin mubarek Kadir gecesini kutlarım. Mutluluklara sağlığa bol kazanca ve savaşsız dürüst bir ülkeye/dünyaya vesile olur inşallah.
  • amin abi inşallah ...herkeze mübarek olsun
  • Evet herkezin kadir gecesi mübarek olsun
  • Altan ne yaptın 803d leri dinleyebildinmi? beni mi bekliyosun?
  • Dayanamadım dinledim. Etkileyiciler ama doğru anfi ile sürülmüyorlar şu anda. 2*500 hoparlörde doğru elektronik çok önemli. Ciddi hoparlörler olduğunu söyleyebilirim. Yarın kaldırıyorlarmış zaten kolonları zamanında gidip dinlemişim. Yalnız yeni anfiler geldiğinde 2*500 power ile sürüp bir daha dinlemek istiyorum. Tabi o zamana kadar satılmazsa :)
  • Sordunmu fiyatı neymiş?

    Bide hangi anfiyle sürüyorlardı, Kanyon akustayada ugra bak onların demo odasındaki donanım çok saglamdı. 500w lık monoblok power vardı ben dinleyeme gittiğimde. Ellerinde varsa 803 leri canavar gibi sürerler.
  • İstintye de dinledim. Rotel'in 2x200 lük bir powerı vard. Bu yüzden izlenimlerimi yazmıyorum. Hakkını verecek bir anfi lazım. 803d benim salonumda olabilecek bir hoparlör değil ancak ayrı bir stereo odam olur o zaman olur diye düşünüyorum. Bu yüzden 803s ler daha benim scope umda. 803d fiyatı yanlış hatırlamıyorsan 12000 usd civarında. Bir bunun yarısı kadar en az elektronik masrafı yaptırır.
  • 803 leri 663 ile surmeyeceksindir tabi

    S serisi için en azından sende 200w lık bir power ve güzel pre ile nerden baksan 1000ytl lik bir kablolama masrafı yapman lazım diye düşünüyorum. 10.000 $ lık bir hop. e yakışır donanım şart malesef.

    Buda beraberinde dediğin gibi en kötü 8-10 bin dolarlık masraf demek.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Oronra

    803 leri 663 ile surmeyeceksindir tabi

    S serisi için en azından sende 200w lık bir power ve güzel pre ile nerden baksan 1000ytl lik bir kablolama masrafı yapman lazım diye düşünüyorum. 10.000 $ lık bir hop. e yakışır donanım şart malesef.

    Buda beraberinde dediğin gibi en kötü 8-10 bin dolarlık masraf demek.




    2 tane rb-1070 rotel 2*360 watt mono blok kullanım ve bir pre 1072 yanılmıyorsam modeli, 4500 usd civarına bunlar çıkar 803s te 8000 usd civarında. Ciddi paralar, en az 1 sene araştırma süreci olmalı böyle bir yatırımın. Diğer opsiyonlarlada dinleti yapmak gerekir. Zevkli bir hedefleme olur.




  • arkadaslar, ben cok yeni uyeyim. iyi bir ev sinema sistemi almak istiyorum. Ancak sadece hoperlorlerinin b&w olmasina karar verebildim. Sectigim kombinasyon: 683 front, htm61 center, 685 rear, asw610xp sub. Koyacagim ortam 323cm en, 570 cm boy. Bu sistemi agirlikli olarak konser dvdleri dinlemek ve bazen de sinema ve müzik dinlemek için kullanacagim. Simdi sorularim:
    - bu sistemi pre / pwer amp ile mi sürmeliyim yoksa avr ile mi?
    - önerdiginiz markalar neler olur?
    Tesekkurler,
  • Amfide burn-in veya hoparlörde burn in konusunda bir farklılık getirebileceğine dair fikirlere açığım, ama kabloda burn in konusu şiddetle karşı çıkacağım bir konsept, zaten çok da tartışmalı bir konudur. Bu konunun burada kesin bir olgu olarak tartışılmasında sıkıntım var.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kasif@

    arkadaslar, ben cok yeni uyeyim. iyi bir ev sinema sistemi almak istiyorum. Ancak sadece hoperlorlerinin b&w olmasina karar verebildim. Sectigim kombinasyon: 683 front, htm61 center, 685 rear, asw610xp sub. Koyacagim ortam 323cm en, 570 cm boy. Bu sistemi agirlikli olarak konser dvdleri dinlemek ve bazen de sinema ve müzik dinlemek için kullanacagim. Simdi sorularim:
    - bu sistemi pre / pwer amp ile mi sürmeliyim yoksa avr ile mi?
    - önerdiginiz markalar neler olur?
    Tesekkurler,


    5.1 hop. seti aldığınıza göre AVR ile sürmekte fayda var. Ama 5 kanal pre ve güçlü bir power lada hem sinemada hemde stereoda 10 numara olur oda ayrı konu. Fakat biraz tuzlu olacağı kesin.

    Diger bir alternatifde onkyo 875 şu aralar güzel bir kampanya ile satılıyor istersen AVR olarak ona bakabilirsin, yanında Roksan Kandy Mk LIII stereo anfiylede çok güzel olur.




  • Avr dede pre power yapabilirsin. Bütün mesele bütçe. Ancak aldığın hoparlörler ile pre-pro yapmana bence sinema için gerek yok.
  • Arkadaşlar 683 ler geldi tam inceleme ve dinleme yapamadım ama dream 77 lerden sonra dış yapı olarak gözüme çok basit geldi. Çünkü dream 77 ler daha heybetli ve daha gösterişli . Ses olayına gelince fazla kurcalayamadığım için yorum yapmam yanlış olur. Bu arada 686 lar bayramdan sonra 685 ile değiştireceğim .Center htm62 ama Yalçın bey center ı kesinlikle değiştirme pişman olursun diyor.
  • Sevgili ayancıklı

    dream 77 ler 683 lerin yanında oyuncak kalır, sen dream 77 lerin heybetine güvenme
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.