Şimdi Ara

Boya Ölçüm Raporu Otosana Giden Ford ve devamı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçen hafta araç almak için Ankara ya gitmiştik. Aracın sahibi ile birlikte expertiz yaptırdığımızda sağ kapının değiştiği ve sağ arka çamurluk ile bagaj ucunda boya olduğu söylendi aracın sahibi, ilk sahibi olduğunu böyle bişey olamayacağını söyledi ve soluğu Ford servisinde aldık olayı anlattık aracın boya ölçümü yapılacağı ve verilerin fabrika ile karşılaştıralacağını söylediler. Servisteki usta baktı aracın genelinde kalın mikronlu boya atıldığını söyledi, fabrikadan 2 tip çıkıyor dedi. Sağ kapının ölçümü diğerlerinden az çıktı sağ çamurluğunki ve bagajınkide normalin üstünde çıktı. Bu ölçüm raporları otosana gitti bizde elimiz boş döndük. Bugun aracın sahibini aradık ne oldu diye fabrika değerleri ile aynı olduğunu söylemişler aracın sahibi de bunun belgesini istemiş. Şİmdi asıl meselemiz, biz bu aracı alalım mı? araç Ford Focus Titanium x paket km si ideal, motoru ideal. Fiyatı da ideal... Bir de düşündüğümüz aracı satmak isterken sorun yaşarmıyız ? Teşekkürler







  • Fabrikasyon çıkış öle ise al. zaten sonradan atılmışsa senin ustanın anlaması lazım ek yerlerinden vs geçiş yapılmışsa çiplak gözlede anlaşılıyor. biniciysen zaten 4 5 sene binersin ondan sonrada kimse bakmaz sağına soluna kaç yaşındaki arabanın. bıraz daha indirim yaptır al.
  • Aracı bi arkadaşım için alıyoruz, uzunca biner mi? pek sanmıyorum. Araç 2008 model, tayin vs durumları olursa satması gerekebilir o yuzden kısa vadede satacakmışız gibi hesap yapıyoruz.
  • Atılan veya atilamayan cila dahi cihazları şaşırtır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boya sadece cihaz ile anlaşılmaz. Zaten değişeni cihazla anlamak mümkün değil.
    Önce cihaz ile kontrol yapılır sonra göz ile muayene yapılır. Sadece cihaz ile ölçüm yapıp burası boyalı ya da değil demek yanlıştır.
    Expertiz işi ile uğraşan birisiyim. Ford araçlarında genelde micron bakımından kalın çıkar sonuç. Bu araçları biz göz ile tamamen muayene ederiz ve expertiz raporuna bunu yazarız.
  • Ford bu konuda çok sorunlu bir araç

    Çünkü fabrika boyayı çok kalın atıyor çoğu kişi boyalımı değilmi bilemiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.