Şimdi Ara

Boykot'a karşı tavır nasıl alıyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
0
Favori
5.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Zaten asosyalin tekiyim.


    Hamburger nedense bana pahalı gelir ve pek gitmem. Gidecek olursam artık yerli burgerlere , sosyal tesislere veya türk lokantalarına giderim.


    Starbucks pek gitmem ve gidecek olursam beltur a falan giderim.


    Meşrubatlar için de biraz pisboğazlığım var ve 3 harflilerin ucuz meşrubatlarını tercih ediyorum.


    Sosyal medyada gönül işlerim var onları halledip yazarım. zaman bize ne gösterecek.


    3 harflilerden a101 i tercih ederim(uzak bana yakın olsa kesin ona giderim.) çünkü borsada işlem görmüyor. en temizi a101 geliyor.


    içki içen birisi değilim ama içecek olsam yeni rakı falan içerdim.


    filmler hdfilmcehennemi oldu sanırım.


    alışveriş için hepsiburadan devam.


    spor giyim ve ayakkabı için pek öyle bir şansım yok. iri yapılı ve ayakkabı numaram büyük. donla mı gezeyim.


    Aklıma geldikçe yazarım :))




  • Hiç umrumda değil.Hangi kurum bana Fiyat performans oranında kaliteli hizmet veriyor ise orayı TERCİH ederim.Bu Türk olur alman olur yahudi olur hiç fark etmez.Dünyada kim işini iyi yapıyorsa o firma yürür gider bu iş böyledir Ticaretin ana kriteri budur.Sende aklı başında sağlıklı bir bireysen bu şekilde davranırsın zaten.Macdanaldsın sahipleri yahudiyimişmiş 15 yaşındaki çoluk çocuk aklı. Tüzel kişilik bu yüzden vardır sen bir kurumla muhatapsın şahısla değil.Şahıs seni ilgilendirmiyor kurum ilgilendiriyor.Cehaletinizden kurtulun bence.Kullanmak zorunda değilsin Kullanana birşey demeyede hakkın yok.

    Hiçbir faydası olduğunu düşünmüyorum. Aynı senaryoyu yıllardır ara ara İsrail saldırdıkça görmüyor muyuz? Sonuç? 10 gün sonra unutuluyor. Açıkçası bu boykot, miting vb. şeyleri de hiç samimi bulmuyorum. Yine bu da unutulup gidecek. Tepki gösteren tipler 1 ay sonra gidip Starbucks'ta, Burger King'de oturup kahvesini içecek, burgerini yiyecek.


    Bir de bu tepki gösterenlerin çoğu "Mesele Müslüman olup olmama değil, insanlık için, çocuklar için" savunmasını yapıyor. Tamam, madem öyle, bunu diyenlerin kaçı Ukraynalı askerlerin canlı canlı t*şakları kesilerek işkence edilirken tepki gösterdi? Ukrayna'daki hastane bombalandığında kaçı sokaklara çıkıp miting yaptı, yürüyüş düzenledi? Ukraynalı çocukların gözü önünde anne babalarının kullandığı araçlar taramalı tüfeklerle taranırken, bu çocukların aileleri gözleri önünde can verirken kaçı sosyal medyada paylaşım yaptı bununla ilgili?


    Mesele Filistin olunca mangalda kül bırakmıyoruz, başka millet ya da başka dine mensup insanlar olunca gıkımız çıkmıyor. Hadi Ukrayna'yı da geçtim, yıllardır Doğu Türkistan'da kamplarda işkence gören Müslüman Uygur Türkleri için bu tiplerden kaç tanesi bir tepki gösterdi söyleyin bana?


    Bıraksınlar bu boş işleri. Hepsi gösterişten ibaret, başka bir şey değil.

    Kola içerek,starbucks'a giderek,mc donalds ve burger king yiyerek veya İsrail malı olduğu iddia edilen ürünleri satın alarak İsrail ekonomisine katkı sağlamış olmazsınız.Hem hangi ürünün 'israil' malı olduğu bile belli değil.Türkiye'de satılan kolanların tamamı Türkiye'de ki kola fabrikasından üretiliyor.Mc donalds ve Burger Kingten aldığınız hamburger köftesi,hamburger ekmeği,patates kızartması vs Türkiye'de üretiliyor.Bu tür boykotlar sadece kendi ülkenizin ekonomisine zarar verir.Kaldı ki Türkiye ve İsrail arasındaki ticari ilişkiler en üst perdeden devam ediyor.Devletin kendisi bile ekonomik bir boykota gitmezken bireysel olarak yapabileceğiniz hiçbir şey yok.Dahası Türk halkının büyük bir kısmını Gazze'de yaşanılanlar ilgilendirmiyor.Millet geçim derdine düşmüş ne Gazzesi ne savaşı ne boykotu?

  • gittim coca cola aldım içiyorum

  • gittim coca cola aldım lavaboya döktüm.


    şimdi israil düşünsün.Boykot'a karşı tavır nasıl alıyorsunuz? 

  • Boykot'a karşı tavır nasıl alıyorsunuz?
  • Kolayı hemen hemen 1 senedir almıyorum. Burger kfc gibi fastfood yerine evde yapmak artık daha sağlıklı geliyor ( yedikten sonra midemi ağrıtıyor ve bağımlılık gibi oluyor). Disney i Atatürk filmi kaldırıldığı zaman silmiştim Netflix duruyor ama.
    Starbuck a ömrü hayatımda 1 kere gittim onda da kampanya sayesinde bedava kahve aldı arkadaş onu içtim ama evde kendi yaptığım taft kahve daha iyi geliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi braveheart92 -- 6 Kasım 2023; 21:11:45 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tundra202006 kullanıcısına yanıt

    afiyet olsun

  • Umursamıyorum.

  • Gülerek ve acıyarak.

  • Boykot amaçlı 1 Litre kolayı mideme döktüm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çoğu insanın filistin umrunda değil,israil markalarını sevdikleri icin kullanıyorlar.En dogal hakları.

  • lithran kullanıcısına yanıt

    elon sansür getirmediği için geniş çapta yayılıyor. eskiden hassas içerik görmeye dayanamazdım ama elon ve yahudilerin sayesinde alıştım böyle görüntülere...

  • Halk nezdinde öyle büyük çaplı bir boykot mümkün değil. Devlet yapabiliyorsa yapacak. Gerisi boş.

  • Boykot için yapılabilecek en iyi şey ÜRETİMdir. Üretmeye çalışıyorum.

    Fairy bulaşık deterjanı mesela. Alternatif ne kullandıysam ucuz pahalı hiç biri fairy kalitesinde değil. Biri çıkıp bu kalitede alternatif üretecek biz de onu alacağız. Her alanda bu şekilde ilerleme katedersek cari açığı da kapatmaya başlarız.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfbmfb -- 7 Kasım 2023; 0:24:16 >
  • kahve dünyası - saloon burger - pasaport pizza - iskender ve döner bu markalara döndüm.

  • No boykotu ya? Neyin İsrail malı olup olmadığı belli değil. ne yapılacak? Yahudi sermayesinin girdiği mallar tek tek seçilip kullanılmayacak mı? Bu devirde boykot hikaye.

  • Ne boykotu? Hamas liderleri katliam yaptirip 7.yildizli otellerde keyif yapacaklar, ben de israili mi boykot edeceğim?

  • Ah be hocam, ne yaptin? Sokaga dokmen gerekiyordu, simdi olmayacak.Boykot'a karşı tavır nasıl alıyorsunuz? 

  • Kola içerek,starbucks'a giderek,mc donalds ve burger king yiyerek veya İsrail malı olduğu iddia edilen ürünleri satın alarak İsrail ekonomisine katkı sağlamış olmazsınız.Hem hangi ürünün 'israil' malı olduğu bile belli değil.Türkiye'de satılan kolanların tamamı Türkiye'de ki kola fabrikasından üretiliyor.Mc donalds ve Burger Kingten aldığınız hamburger köftesi,hamburger ekmeği,patates kızartması vs Türkiye'de üretiliyor.Bu tür boykotlar sadece kendi ülkenizin ekonomisine zarar verir.Kaldı ki Türkiye ve İsrail arasındaki ticari ilişkiler en üst perdeden devam ediyor.Devletin kendisi bile ekonomik bir boykota gitmezken bireysel olarak yapabileceğiniz hiçbir şey yok.Dahası Türk halkının büyük bir kısmını Gazze'de yaşanılanlar ilgilendirmiyor.Millet geçim derdine düşmüş ne Gazzesi ne savaşı ne boykotu?

  • Ne boykotu omg israil mallari kaliteli onlari degil onlarin 10 kat kalitesizi 3 harfli marketleri kullaniyorhz mecbur

    Bu sirketlerin dogrudan israile bir faydasi olduguna inanmiyorum ayrica cogu halka acik adamlar kendi ekmeginde hicbir kapitalist cikarip cebinden bir devlete belesten para vermez vergi bile odemiyorlar omg

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsraili boykot etmek önce tohumdan başlar. Devlet yasaklasın İsrail tohumunuda açlıktan birbirinizi yiyin

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.