Şimdi Ara

Boykot'a karşı tavır nasıl alıyorsunuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
177
Cevap
0
Favori
5.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • buradaki yorumlardan anladığım kadarıyla sadece ben boykot ediyorum.Boykot'a karşı tavır nasıl alıyorsunuz? 


    ya zaten nereye kadar edebilirsin. Boykot'a karşı tavır nasıl alıyorsunuz? 

  • Kınamak iç MC menü alıp çöpe döktüm.
    Not :ak partiliyim
    Boykot'a karşı tavır nasıl alıyorsunuz?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hiç umrumda değil.Hangi kurum bana Fiyat performans oranında kaliteli hizmet veriyor ise orayı TERCİH ederim.Bu Türk olur alman olur yahudi olur hiç fark etmez.Dünyada kim işini iyi yapıyorsa o firma yürür gider bu iş böyledir Ticaretin ana kriteri budur.Sende aklı başında sağlıklı bir bireysen bu şekilde davranırsın zaten.Macdanaldsın sahipleri yahudiyimişmiş 15 yaşındaki çoluk çocuk aklı. Tüzel kişilik bu yüzden vardır sen bir kurumla muhatapsın şahısla değil.Şahıs seni ilgilendirmiyor kurum ilgilendiriyor.Cehaletinizden kurtulun bence.Kullanmak zorunda değilsin Kullanana birşey demeyede hakkın yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 7 Kasım 2023; 9:51:14 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hiç almadığım kadar coca cola aldım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yapılan indirimler üzerine evime stokluyorum :D benım işime geliyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kaç gündür keyfimce hamburger yiyip kola içiyorum. orada çalışanların hepsi Türk. Restoran sahipleri Türk. Ürün tedarikçisi şirketler Türk. Marka Amerikan diye bu insanlar ölsün mü ? Boykot moykot yalan dolan.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Starbucks'a gücümüzü göstermek için türk kahvesi alıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @KlavYE@ kullanıcısına yanıt
    Afiyet olsun patatesler guzelmis biz eve soyluyoruz kayis gibi soguk geliyor

    Kiskandim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Boykot filan yok, tam gaz devam kullanmaya.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kola içerek:))

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Osmaniye de tarlalara deli gibi İsrail malı tohumlar atıyorlar. Boykot dediğin böyle olur işte

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Filistin mallarını boykot ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EmuDev E kullanıcısına yanıt
    Varmı ki?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hiçbir faydası olduğunu düşünmüyorum. Aynı senaryoyu yıllardır ara ara İsrail saldırdıkça görmüyor muyuz? Sonuç? 10 gün sonra unutuluyor. Açıkçası bu boykot, miting vb. şeyleri de hiç samimi bulmuyorum. Yine bu da unutulup gidecek. Tepki gösteren tipler 1 ay sonra gidip Starbucks'ta, Burger King'de oturup kahvesini içecek, burgerini yiyecek.


    Bir de bu tepki gösterenlerin çoğu "Mesele Müslüman olup olmama değil, insanlık için, çocuklar için" savunmasını yapıyor. Tamam, madem öyle, bunu diyenlerin kaçı Ukraynalı askerlerin canlı canlı t*şakları kesilerek işkence edilirken tepki gösterdi? Ukrayna'daki hastane bombalandığında kaçı sokaklara çıkıp miting yaptı, yürüyüş düzenledi? Ukraynalı çocukların gözü önünde anne babalarının kullandığı araçlar taramalı tüfeklerle taranırken, bu çocukların aileleri gözleri önünde can verirken kaçı sosyal medyada paylaşım yaptı bununla ilgili?


    Mesele Filistin olunca mangalda kül bırakmıyoruz, başka millet ya da başka dine mensup insanlar olunca gıkımız çıkmıyor. Hadi Ukrayna'yı da geçtim, yıllardır Doğu Türkistan'da kamplarda işkence gören Müslüman Uygur Türkleri için bu tiplerden kaç tanesi bir tepki gösterdi söyleyin bana?


    Bıraksınlar bu boş işleri. Hepsi gösterişten ibaret, başka bir şey değil.





  • Kenshin12 kullanıcısına yanıt

    Forumun %80'inin Hamas'a veya İsrail-Filistin olaylarına dair gram fikirleri olmadığını sağdan soldan duyduklarıyla atıp tuttularını gösteren bir yorum daha

  • Kutu kolada indirim var a101'de meraklısı kaçırmasın.

  • Biz 3 yıldır tüm bu söylediklerinden vazgeçerek boykottayız c19 herşeyi ifşa etti..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asitli içecek içmiyorum. Soğuk çay ve yoğurt dışında içecek içmiyorum, buna sıcak çay ve kahve de dahil. Ara sıra meyve suyu içerim. Bunun haricinde hiç bir zaman başka içecek kullanmıyorum.

    Normal yemek dışında bir şeyler yemeyi sevmiyorum. O yüzden ara öğün yemek yeme abur cubur yeme saplantım hiç yok. Diş fırçalama saplantısı olduğundan sadece öğünleri masaya oturup yemek dışında aralarda bile ağzıma su dışında hiç bir şey atmam.

    Dünyaya üçüncü göz olarak baktığımdan artık duygusal hiç bir davranışda bulunmuyorum. Ülke, din hizip saplantım yok, hele ırk saplantım hiç yok.

    Zaten lüks ve marka takıntım yok. Ama her şeyin en işlevlisini almaya öncelik veririm. O yüzden genel üretim olan ürünler yerine uniq üretim ürünleri almayı tercih ediyorum..
    Bir şeyin soyut değeri işlevinden çok pahalıya bundan mutlu olamıyorum. O yüzden istediği kadar kadar pahalı olsun alma gücüm var, ama alma motivasyonun yok. Fakirleştikçe pahalıya motivasyon artıyor, zenginleştirme azalıyor. Örneğin eskiden çocukken en iyi bilgisayarı almak için hayal kurardım, ama onu ve daha iyilerinden onlarcasını alma gücünü kat be kat aştığım zaman gelince hiç bir motivasyonum kalmamıştı. Örneğin eskiden kendime ait bir odam bile yokken bir odam olsun hayalı ile yanıp tutuşur, bir dairem olsun hayali kurardım, şimdi müstakil ev dışında hiç bir seçenek benim mutlu olmamı sağlamıyor.

    Tüketime yönelik değil, yatırıma yönelik takıntım var. Bu boykot olayını sadece farkındalık açısından önemserim. Bunun dışında boykot çağrıları sadece ilgili markaya sinek vızıltısıdır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 7 Kasım 2023; 16:32:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben birileri yapıyor veya yapmıyordan ziyade, kendi minimal yaşantım ile ne kadar yapabilirsem yapmaya çalışıyorum. İçimden öyle geldiği için, karınca kararınca safımız belli olsun. Safımız derken de sadece ''Müslümanlık'' değil, İNSANLIK safımız belli olsun. Binlerce çocuğu bile isteye göz kırpmadan öldüren ve buna çanak tutan birçok devlet ve oluşumlar varken ve bunlara benim şahsi olarak yapabileceğim şeyler çok sınırlı iken elimdem geldiğince ve sadece bir süreliğine değil, alışveriş ve yaşam şeklimi süreklilik arz edecek şekilde düzenlemeye çalışıyorum. Tüketebildiğim kadar, yerli ürünler tercih ediyorum. Mesela Nutella değil de, Tadıbu alıyorum, Kola türevleri asitli içecekleri tamamen kestim. Meyve suyu, ayran vs alıyorum. Tam anlamı ile tabi ki herşeyi kesemezsiniz, özellikle teknolojik ürünler konusunda. Alternatifleri kullanılabilir veya tüketilebilir herşeyde vazgeçebilirim.





  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.