Şimdi Ara

Brodway arabam var.Arka sistem tamam 13 cmlik ön hoparlör öneriniz nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Brodway arabam var. Arkaşım kendi arabasındaki sistemeni dağıttı. HAyrına Jamesson 1500 wt ve alman malı olan blaupunkt marka 750 wt sub verdi.Bende mağzeret olarak harcama yaptım teyp ponieer x3600 teyp aldım.Arka hopalör olarak poniier oval 3 kanallı 500 wt lık aldım.ön tarafa 13 cm lik yine ponieer aldım.direk ön tarafdaki hoparlörler teyp'e takılı olduğu için ses yok denecek kadar az..usta kolonları değiştir dedi bunları anfiye bağlarsan öndekiler anında patlar dedi. Component mid takımlı alman lazım dedi.Jbl de idi aklım sonra başka ustaya gittim jbl adamdan saymadı onun yerine Fli FU 5 COMP Underground 13cm 5.25" 2-way 180 watt Component Car Speakers Önerdi fiyatına 250 tl dedi ingiliz malıymış. Öneririmisiniz veya önere bileceğiniz mid takımı? nedir teşekkürler.
    Daha anfideki şase olayına bakacam motor sesi olayı :P usta sanırım boyalı olan yere monte etti.







  • Bu arada üstalar. sub ve 4 tane hoparlör bi anfiye ağır gelir mi?.2. anfi almalımıyım? Almalıysam sub hangi anfide kalmalı jamessondamı ?yoksa orata halli ikinci anfi önerebilieğiniz anfiyemi takılmalı ?
  • Evet hErtz ün yapmış bi kolondur.:) önerin ve uğraşın için teşekkürler dostum olabilir aslında başka önerisi olan varmıydı?
  • 1 Amfiye 2 oval ve 1 mid takımı yani 2 tane de hoparlör bağlıycaksın 4 hoparlör yani.
    Bide Mono amfi al mono amfiye de bass ı tak çok iyi olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.