Şimdi Ara

Bu akşamki türkiye-fransa maçı hakkında (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
498
Cevap
1
Favori
22.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bomboşşşş
    gözlerim kanadı okurken
    şenol güneş dinozorlar arasında en iyi hocadır.
    bu takımı adam etmiştir böyle de devam edecektir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _Raistlin_Majere_ kullanıcısına yanıt
    Göreceksin bu takımdan bir halt olmaz bu maç yanıltıcı. Fransa çok kötü bir günündeydi. Bu takım 2020 ye gidemez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mitolojiden Biri

    Dünya 3.sü ve avrupa 4.sü olmuş ülkenin, basit bir eleme maçı sonrası tarihinde ilk galibiyetini almış san marino gibi kutlama yapmasına anlam veremedim
    Ülkenin derken senin ülken değil galiba geçmiş olsun içimizdeki fransız iyi vurduk dün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fransa'nın bu kadar kötü gözükmesinde bizim savunma anlayışımızın payı çok büyük. Mbappe kimseyle bire bir kalamadı hep yardım getirdik birini geçse başka oyuncumuz girdi kademesine. Şenol Güneş net olarak Deschamp'ı yendi taktik olarak hem de ağır yendi. Sahada vasat altında kalan futbolcumuz olmamasının sebebi Şenol hocanın oyun planından kaynaklıydı. Öyle bir takım oyunu ve yardımlaşma vardı ki kimse kötü gözükmedi. Görev tanımları çok net yapılmıştı hem hücumda hem savunmada. Yıllardır milli takımda göremediğimiz şey buydu. Bireysel günlük performanslar ile kazandığımız maç oldu ama sahada ne yaptığını bu kadar bilen bir milli takımı ben hatırlamıyorum 2008 dahil buna. Skordan çok bu oyun beni umutlandırdı. Fransa kötü günündeydi diyerek galibiyete gölge düşürmenin anlamı yok. Biz ki kendimizi sürekli 'basit goller yedik, iyi mücadele ettik ama olmadı' gibi laflarla avuttuk bugüne kadar. İyi oynayıp kazanamadığımız maçlar da oldu kötü oynayıp kazandığımız maçlar da. Bu defa oyunumuzun karşılığını aldık. O hep yaptığımız 'basit hata'lardan bir tane bile yapmadık. Fransayla bir daha oynasak belki yenemeyiz ama kaybederken de ezilmeyiz asla bu anlayışla.
    Havaya girdik İzlanda yener şimdi bizi diyenler de Şenol Güneş'i zerre tanımıyordur. İzlanda yine yener belki bizi ama bu da onların başarısı olur bizim disiplinsizliğimizden olmaz buna eminim. Maç sonrası soyunma odasında başlamıştır hoca İzlanda maçını yaşamaya. Beşiktaş'ta şampiyon olduktan dakikalar sonra bile soyunma odası konuşmasında gelecek sezondan bahseden bir adam Şenol hoca. 20-21 yaşındaki çocuklarla son dünya şampiyonunu yenmişiz bırakın maç sonrası sahada o kadar sevinsinler bundan da rahatsız olmayın bu kadar.




  • Fransızlar da varmış forumda resmen dünkü galibiyet bazılarının zoruna gitmiş inanılmaz. İzlanda’ya da koyunca evden çıkmaz bunlar sinirden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar dün akşam staddaydık, kale arkasının yan tarafında, goller hep o bölgede oldu, 2.yarıda top hep o tarafta oynandı sayılır.

    Milli Takım çok iyiydi, 2 Numaramız Zeki dün akşamın en iyi oyuncusuydu, 2 gol de onun sayesinde geldi, sağ tarafı çok çok iyi kullandı, Zeki varken başka kimsenin oynamaması lazım o bölgede.

    Burak Yılmaz hariç herkes çok iyiydi, Burak bütün topları ezdi, yaptığı tek şey Fransız futbolcuların fizik gücü karşısında zayıf kalıp yere düşünce hakeme aval aval bakıp faul beklemesi, Şenol Güneşteki Burak mazoşistliği yüzünden kadroda kendine yer buluyor, takımda tek aksayan oyuncuydu.

    Milli Takım çok iyi olmuş, İzlanda maçından da galibiyet çıkarabilir, en kötü berabere kalır. Peki neden böyle oldu, çünkü Şenol Güneş Burak Yılmaz hariç formayı hak edene veriyor, forma adaleti var, tabi en büyük nedeni Milli Takımda bugüne kadar devam eden İSTANBUL HEGEMONYASININ kırılması, eskiden FB-Bjk-gs hariç bir oyuncu Mili Takımda oynayamazdı, şimdi hak eden oynuyor, bu çok çok önemli bir etken.

    Son olarak Konya"da taraftar çok iyiydi, kimse 1 dakika susmadı, Fransızlar müthiş ıslıklandı her pozisyonda, Milli Takımda her pozisyonda inanılmaz desteklendi, böyle atmosferde sahada kim olursa olsun gaza gelir, takımda kaliteli olunca sonuca gidildi.

    Fransa maçını izlemek için Ankara"dan gittik, değer mi acaba diyorduk, kesinlikle değdi, bu maçı staddan izleme şansına, bir tarihe tanıklık etme şansına," Mbappeyi, Griezmanı, Llorisi canlı canlı izleme şansına sahip olduk.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 9 Haziran 2019; 14:6:13 >




  • Artık öyle bir seviyeye geldimki yabancı sınırı konuşulduğu için destekleyesim gelmiyor milli takımı , dün çok güzel oynadı kazandı ama nedense içimde ufacık bir sevinç bile olmadı.Futboldan milli takımdan soğuttular insanları

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhabir: Maçı nasıl değerlerirsin ?

    Mbappe: "Değerlendirecek birşey yok. Bana kene gibi adamı vermişler Hasan Ali mi nedir futboldan soğuttu beni. Kanat değiştirdim oraya da geldi. Hocaya beni çıkar dedim kimse o kanatta oynamak istemiyor' dedi.."
  • Izlanda maçına bağlı puan alamazsak gidemeyiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nerobia

    Fransızlar da varmış forumda resmen dünkü galibiyet bazılarının zoruna gitmiş inanılmaz. İzlanda’ya da koyunca evden çıkmaz bunlar sinirden.
    O Fransızlar yakında atılan goller yeniden sayılsın derlerse şaşırmam.
  • Bazı ilgi arsızları sosyal medyada olduğu gibi burada da ilgi çekme derdinde :) arkadaş bunları salın kendi haline...

    Dünya şampiyonu Fransa’yı yenersin, kötü gününde derler :) eee Fransa yenseydi biz İyiydik onlar daha iyiydi mi diyecektiniz ? :) dün Fransa’yı biz oynatmadık, Şenol Güneş dersine çok iyi çalışmış helal olsun tebrik ediyorum.

    Elindeki malzemeyi, tribündeki ambiyansı sinerjiyi müthiş kullandı ve başardı. Dünya şampiyonu Fransa bunu özellikle yazıyorum, biz bu takımı eze eze yendik tabi kutlayacağız. Bir tane adamı transfer olsa bizim gibi 2 tane takım kurarlar :)

    Son olarak, bu başarıdan ve milli takımdan farklı algılar ve başka takımlara laf sallayanlar uzağa gitsin. Yeter birlik olmak zorundayız...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu maçtan sonra bile hala 'Ozan Yusuf orta alani ile baslasak cok daha baska olurdu' yazan var konuda. 10-0 yenecektik galiba Ozan ve Yusuf ile çıksaydık. Hayır hadi maçtan önce belirtirsin fikrini ben böyle bir kadro görmek isterdim diyerek ama adam -Şenol Güneş- kendi kadrosuyla ezici bir galibiyet almış bile çoktan. Bunun üzerine çıkardığı kadroyu eleştirmek sizi sadece komik gösterir, yapmayın.
    İzlanda maçında 1-2 değişiklik bekliyorum ama. İrfan yerine Yusuf veya Hakan ile başlanabilir. Emre Belözoğlu sağlıklıysa tercih edilebilir. Çünkü kritik bir eşikteyiz. Fransa'yı yendikten sonra oyuncuların bazılarında rehavet ve kafaların hala o maçtaki galibiyette kalma ihtimali var. O yüzden kazanan takımı fazla bozmadan ama aynı zamanda sahada takımı yüksek konsantrasyonda ve dinamizmde tutacak, kafaların gittiği dakikalarda sakinliğiyle onları oyuna döndürecek 1-2 tane hem tecrübeli hem yeni kan katılabilir kadroya. Emre, Hakan ve Yusuf bana göre bu oyuncular İrfan, Kenan ve Dorkuhan yerine. Dorukhan ve Kenan çok efor sarfetti, Dorukhan'da galiba hafif bir sakatlık da vardı iki tane zorluk derecesi maçı arka arkaya oynatmak verimini düşürür. İrfan yerine de topu daha iyi kullanacak bir Yusuf İzlanda karşısında bize avantaj sağlar.




  • oyuncu11790 kullanıcısına yanıt


    Milli Takım başlığı altında konuşulurken muhabbetlerin bir anda 4 büyükler veya ligimizle ilgili konulara dönmesi cidden beni de rahatsız ediyor. O tür konuları illa konuşacaklarsa cidden gitsinler başka başlık altında konuşsunlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Keremmert1

    Izlanda maçına bağlı puan alamazsak gidemeyiz
    İzlanda maçıni kaybederiz. Dünkü sonuç çok yanıltıcı zaten müthiş bir rekabet başlar takımda bu galibiyetle ve bu takım İzlanda Fransa deplasmanlarini kaybeder. İçerde İzlanda maçı da en iyi ihtimal berabere biter. Gidemeyiz 2020 şampiyonasına..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Kompleks varsa artniyet varsa her muhabbet kötüye gidiyor hocam, 4 büyüklere bağlanabilir çok ayrı konular değil fakat birilerine laf sokmak için kutuplaşma için bağladığında bazıları bu birliğin içinde durmak istemiyor.

    Böyle güzel zaferin bitiş düdüğü çalıyor adam gelip Fatih Terim’e çamur atıyor, :) ne anlatacaksın neye sevineceksin şimdi :) Şenol Güneş iyi ki milli takıma geldi iyi ki, yoksa ligimizin çatışmasında kariyeri bitecekti.

    Umarım daha iyi şeyler başarır, en başarılısı olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rai-gy kullanıcısına yanıt
    Beşiktaş 7 tane attı. Hepsinde mi offside vardı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yavru kartal yorumda sildirirmiş Bildirim dahi yapmadan kafasına göre yorum silen mod bana ulaşabilir mi?
  • Aynen öyle şuan öyle bi havaya soktuk medya hep yaptığı gibi 1 maç alınca dünya nin en iyi takımı oluyoruz hangi takım olursa olsun sonra tepetaklak düşünce medya da vuruyor dağılıyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UnnRated kullanıcısına yanıt
    Küfür veya argo da yok hâlbuki küçük Bjk li arkadaşımıza yavru kartal dedin ne var bunda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Keremmert1

    Küfür veya argo da yok hâlbuki küçük Bjk li arkadaşımıza yavru kartal dedin ne var bunda
    İşte forumun taraflı adminleri istedikleri gibi at koşturabileceklerini sanıyorlar. Hala ulaşmasını bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.