Şimdi Ara

Bu akşamki türkiye-fransa maçı hakkında (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
498
Cevap
1
Favori
22.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maicole

    Dün maçtan pek bir beklentim yoktu. İyi mücadele edeceğimizi ama yenileceğimizi düşünmüştüm. Önümüzdeki maç çok kritik hale geldi, beraberlik alırsak 2. lik için ciddi avantaj sağlamış olacağız, olur da yenip gelirsek ciddi ciddi grup 1.liğini konuşabiliriz. İzlanda maçından yenilmeden geldiğimiz takdirde yıllar sonra milli takıma küsen halk tamamen takıma dönmüş ve takımı sahiplenmiş olur, umarım en azından beraberlikle döneriz Salı günü.
    Bu takım İzlandaya yenilmez, çok açık ve net yazayım, maçtan sonra gelin, alıntılayın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: geng

    Bu takım İzlandaya yenilmez, çok açık ve net yazayım, maçtan sonra gelin, alıntılayın.

    Alıntıları Göster
    İzlanda’da oynanmasa maç ben de kesin yenilmez diyebilirdim, bize çok ters bir coğrafya orası.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ne kadar saçma argüman varsa kullanmışsınız.Oldu olacak Pogba'ya muz gösterselerdi.

    Futbolda saygı denen bir şey var, siz karşınızdakine saygı göstermelisiniz yoksa futbol değil savaş yapalım daha eğlenceli olur.Dünya basınında 2-0'lık galibiyetten çok ıslık olayı konuşulmaya başlandı bile.Aldığımız galibiyete bil gölge düşürüyorsunuz.

    edit:Bir de bunun gibi olaylar ilk defa yaşanıyor denmiş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aragramir -- 9 Haziran 2019; 20:49:51 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BJK

    Bu da değişik bir bakış açısı



    Hay GS kadar başına taş düşsün ne kompleksmiş bu arkadaş. Dünya üçüncüsü olan kadro neredeyse tamamen GS takımından oluşuyordu. Ozan Kabak'ı da daha 5 ay önce Avrupa'ya gönderdik. Milli takım maç kazandı ama sizin derdiniz Fatih Terim ve Galatasaray. Türkiye'nin en büyük takımı olmak böyle bir şey demek ki. Bundan sonra da Galatasaray sizin derdiniz olmaya devam edecek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PayneKillers -- 9 Haziran 2019; 22:22:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Milli takımı izlanda'da 3,5 saat bekletmişler, valizleri tek tek defalarca aramışlar, üstüne Emre sinirli bir şekilde yürürken izlandalı bi çocuk mikrofon yerine tuvalet fırçası uzatmış emre'ye.

    Beyler kan istiyorum kan izlandalı bulmak ve tokatlamak istiyorum fazla izlandalınız varsa verin nolur
  • Emre'ye fırça uzatan karı kılıklı buymuş
    https://twitter.com/maggimar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: geng

    Şenol Güneş'in yaptığı şey forma adaleti ve futboldan torpili çıkarmak, yabancı sınırı falan hikaye, kimse martaval okumasın.

    Ülke takımlarının ve Milli takımın yıllardır durumu ortada, alyapıda çalışan hocalardan, kulüp yöneticilerinden, teknik adamlardan, oğullarından, amcadan, dayıdan, vs den torpilli bir oyuncu grubu top oynuyor liglerimizde, torpili biraz kaldırınca bakın ne kadar farkediyor.

    İki yabancı sınırı var iken açın bakın Milli Takıma, kaç puan atmış, kaç gol yemiş, kimlerden sekizer sekizer gol yemiş, açın, bakın, yabancıya topu atıp boş yapmaya, boş boş yazmaya gerek yok.
    quaresma necip aynen forma adaleti xd
  • Bu akşamki türkiye-fransa maçı hakkında

    Bence en mükemmel benzetme bu.
  • Fransayi yenmek muthis oldu hic beklemiyorduk, mest olduk izlerken. Klupculuk vs yapmayi birakalim kenetlenip izlandayi paket edelim simdi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eagleoneye

    Niye utanalım ki. Fransanin tarihte neler yaptığını biliyoruz. Fransa soykırımını da biliyoruz.. Tarihte dünyadaki en kötü üne sahip 2 ulke. Biri İngiltere diğeri fransadir. Bu iki ülke dünyanın kara lekesidir.
    Bu iki ülke hakkımızda ne düşündüğünü bilmen için. Youtube den videolar izlemen lazım.
    Soykırımı bende biliyorum ama sen demek istediğimi anlamamışsın. Savaştan çıktığımız Yunanistan bayrağını dahi ayaklar altında çiğnetmeyecek kadar kutsallığa değer veren bir ülkeydik. Sahada kazanırsın zaten bu en büyük cevaptır. Az empati yap. Bizim marşımız çalındığında onlar ıslıklasa bir şey diyebilir misin şimdi? Kaldı ki iki ülkede de benzer videoları çeksen aynı görüntüler çıkar. Ben birinin Fransa hakkında olumlu yorum yapacağını sanmıyorum değişen ne? Türk kültüründe dahi yok misafire saygısızlık yapmak.




  • Birilerinin zoruna gitmiski, bu yaptirimi uygulamislar Millilerimize... oc’lari kudurun




    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dear Turkish fans!
    I was NOT at the airport in Iceland today and I would NEVER pretend to take a interview with a brush. I don't know who the guy with the brush is, he is a tourist. I have so much respect for your great team and also for Emre who has had a great career

    Böyle birşey yazmış.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Barış Manço kullanıcısına yanıt
    biz değer verdikçe onlar üste çkıyor. ayrıca biz değer versek bile bazı ülkelere mesela almanyaya almanya meclisinde ermeni soykırımını kabul etti. şimdi dost mu bu ulke şimdi. alman seviciliği bitsin artık.
    izlandanın yaptığını görüyorsun.
    daha öncede mill marşımızı ıslıklayan ülke olmuştu. yani birşey diyemeyiz. oluyor böyle hadiseler. ıslık konusu neden bukadar büyütüldü onu anlamadım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hakkan034

    Birilerinin zoruna gitmiski, bu yaptirimi uygulamislar Millilerimize... oc’lari kudurun



    Bu olaylardan sonra biz bunları sahaya gömeriz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: geng

    Bu takım İzlandaya yenilmez, çok açık ve net yazayım, maçtan sonra gelin, alıntılayın.

    Alıntıları Göster
    Ben de bu şekilde düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-DA7034F2D

    şenol yaptığı değişiklik zamanı komediydi , irfan can kötü oynadığı maçta 80 dakika izledi ozan tufan çoktan girmeliydi , yusuf yazıcı yorulan cengiz'in yerine çoktaaan girmeliydi , abdülkadir ömür bu takımda direk oynayacak tek adamken son dakika aldı.

    İzlanda karşısında bu takım ile çıksın rezil oluruz bakın söylüyorum 3 gün önceden , kadroyu değiştirmezse yusuf yazıcı , ozan tufan , abdülkadir ömür oynatmazsa dediklerim gerçekleşir çünkü izlanda ve ingiltere fizik ile oynayan takımlar bize TERS!
    Şenol yine saçma sapan kadro , bu irfan can = necip milli forma buna 2 gömlek geniş gelir , hakan çalhanoğlu ile fizik gücü yüksek takıma oynatmayı ancak şenol düşünür, hakan ç. bence iyi bir futbolcu değil sadece frikik atsın diye bekleyeceksek.


    şenol karşısındaki takımın fizik gücü ile oynadığını bilmiyor mu ? bu tarz takımları hızlı adamlar hızlı paslaşmalar ile bozarsın , hakan ç , irfan can , kenan gibi adamlarla sonuç ilk yarıda sizi ezip geçerler. yusuf y, abdülkadir girince biraz takım kıpırdadı .




  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.