Şimdi Ara

Bu Eğitim Sistemiyle Nereye Kadar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu soruyu son günlerde kendime ve arkadaşlarıma çok fazlasıyla sorar oldum bu eğitim sistemiyle nereye kadar gideceğiz ?

    okulda kızlarımıza kocalarına itaat etmeleri gerektiği öğretilecekmiş ? o yaştaki ÇOCUKların evlenmeyle ilgili ne gibi bir fikri olabilir ki? sadece annelerinin babalarının evli olduğunu bilirler okadar.

    İnsanlara dini öğretmeyi değil resmen zorlamayı seçen bir zihniyet var ve geçmişte nasıl muhafazakar kesimi horgören dışlayan bir yapı var ise şuanda laikliği isteyen kesimi dışlayan hor gören ve ötekileştiren bir sistem var. Gerçekten okulda öğrenilmesi gereken şeyler

    1-Cumhuriyetçilik
    2-Halkçılık
    3-Milliyetçilik
    4-Laiklik
    5-Devletçilik
    6-İnkilapçılık (Devrimcilik)


    Bu çocuklar öncelikle yaşadıkları ülkenin tarihini öğrenmeleri gerekiyor. Türkiye nasıl kuruldu? ne savaşlar verildi? Kurucusu Kimdir?

    Dini eğitimlerini almasınlar demiyorum beni yanlış anlamayın asla ve asla ama dini eğitimi bu boyuta getirmek tamamen saçmalıktır. Din de zorlama yoktur isteyen öğrenir isteyen öğrenmez kimse kimseye karışamaz. Ama bizim milletimize bunu anlatmaya kalktığında ya dinsiz oluyorsun, ya fetöcü... beni anlayabilen birkaç insan vardır umarım.







  • AVRUPA'DA MİSYONER OKULLARINA GİDİNCE GIK YOK,

    TÜRKİYE'DE TOPLAM DERS SAATİNİN 10/1'İNE BİLENE DENK GELMEYEN VE EN ÖNEMLİ DERS OLAN DİN KÜLTÜRÜ KONUŞULUNCA WOOOOOOOOW
  • Ümstad Kadir Mısırunu kullanıcısına yanıt
    sen konuyu yanlış yere çekiyorsun ben din dersi olmasın demiyorum zaten 10 da 1 i kadar değil daha fazla var din dersi. fakat sen türkçe dersinin içinde dini cümleler ve dini sözler kullanırsan bu başka birşeye girer başka dersler içinden dini öğretmemesi gerekiyor. sen evrim teorisini çıkarırsan bu eğitimin bilimsel bir eğitim olduğunu savunamazsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.