Şimdi Ara

Bu millette neden herkes birbirine düşman?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
99
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyiki bazı kızlar gidip buldukları her yabancıyla aşk yaşamaya çalışmışlar. Günlerdir internette orada burada türk kızları böyle işte yok efendim türk erkekleri de sürekli slavların peşinde bilmem ne. Millet hepten kafayı yedi %4-5 bile olmayan her önüne gelenle ilişki yaşayan tipler yüzünden hem kadınlar hem erkekler birbirine laf atıyor. Her millette var böyle tipler neden tüm erkekler veya kadınlar itham altında bırakılıyor anlamıyorum. İnsan ticaretinden bahsediliyor yolsuzluktan bahsediliyor hastalık taşıma ihtimallerinden bahsediliyor millet kafayı zencilerle bozmuş.Hoş kürt bir kız arabın biriyle sevgili olmuş diye oradan da türk kızları böyle bilmem ne diyenler vardı.

    Açık hava tımarhanesi yemin ediyorum meteor düşsede bu coğrafya komple yok olsa.Kendi kendini aşşağılayan, yok etmeyen çalışan başka bir millet yok.Meriçleri var mematileri var birde kapıdan çıkınca Dünyanın en güzeli olduğunu sanan egoist elizabethlerimiz var 10 numara 4 yıldız memleket.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Kezbanlar sinir bozuyorlar cünkü hem yeteri kadar güzel degiller hemde nisan söz kina dügün takintilari var üstelik cinselligede düsmanlar




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 25 Mart 2024; 21:18:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.