Şimdi Ara

Bu Sabah Öldürülüyordum. ( Polis bu tiplere bulaşma dedi) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
251
Cevap
3
Favori
44.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
234 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kutlay1 kullanıcısına yanıt
    bende benzer şeyler yazacaktım ,doğru söylüyorsunuz

    bu tür konularda şahit yada çevredeki kamera kayıtlarına göre işlem yapılır ,diğer türlü adam ifadeye çağrıldığında % 100 yalan söyleyecektir (öyle bir şey yapmadım diye)

    kimisi demiş mahkeme masrafları falan sana kalır
    hayır öyle bir şey olmaz ,çünkü savcı senden somut delil ister ,gösteremezsen takipsizlik çıkar (yani zaten mahkeme aşamasına bile geçilmez)
    bir gün postacı sana müjde diyerek bir kağıt getirir ,açıp bakarsın "somut delil olmadığından takipsizlik" şeklinde yazıyı görünce moralin daha çok bozulur

    bana küfür eden birisini şikayet etmiştim ,sizin anlattığınızın tersine polis sen davacı ol ,onun canına okunur dedi ama adam ifadesinde inkar etmiş ,şahit olacak kişiler de zaten hepsi onun tanıdığıydı (şahit olun desem benim aleyhime ifade verecekleri kesindi)

    ancak şikayet yine de faydalı oluyor ,adam ayağını denk alıyor ,çünkü birden fazla aynı kişi hakkında şikayet gelirse savcı mutlaka bunu değerlendirecektir ,bunu o tip şahıslar iyi bildiği için ,hiç olmazsa bir müddet edepli davranmak zorunda kalıyorlar




  • Bu yasaların boşluğunuda avukatlar ifşa etti hep!Bugün geldiğimiz noktanın asıl sorumluları onlardır....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polis sırf g.t büyütmek için seni ikna etmiş. Bi halt yapamaz en azından huzursuz etmiş olurdun. Ben de daha önce şikayet etmek istediğim bi durum olunca karakola gittim polis şikayet etmemem için beni ikna etmeye kalktı hatta saçma sapan bi şekilde senin bi şikayetin devlete 200-250 sayfaya mal oluyor şeklinde saçma sapan bir açıklama yapmaya kalkınca savcılığa gitmekten bahsettim ve paşa paşa aldı şikayeti. Polis bile saçma sapan tavırlara girer olmuş esnaf gibi iş seçiyor yazık bi de bunlara can emanet ediyoruz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herhangibirkullanici H kullanıcısına yanıt
    Hocam karakoldaki polis kılığında ki çakallar emeklilik gelsede gitsek derdinde ki göbekli tiplerdir. Lütfen Beylikdüzü’ne yakın adliyeye giderek suç duyurusunda bulunun, eşkali mevcut hemen bulunur. Suç duyurusu yazmak çok basit internet cafeden yazabilirsiniz örnekleri çok var.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Polisler is yapmaktan bikmis cinayet islense vaz geciriyorlar savciya git

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AKP bin mesai bitirmeye çalışan polisleri ülkenin 17 senede geldiği nokta bu işte



    Anne tarafından iki dayım rütbeli ve eşi polis tabi emekliler eski polisler ile yenileri arasında çok fark var



    Özellikle fetonun öğrenci evlerinde devlet eli ile verilen polislik okulu sınav sorularını değerli başkanımız Tayyip Erdoğan çok iyi bilir



    Ülkenin çivisi bir iki yerden çıkmışsa gerisi çorap söküğü gibi gelir ve geliyorsa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trafikte tartıştığı adam evine kadar takip edip direksiyonda kafasına ateş ediyor 2 gözüde kör oluyor.



    Adam serbest. Adaletini sevdiğim yeni Türkiye.




    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başımdan benzer bi olay gerçekleşti. Polis beni ikna etmeye çalıştı. Kabul etmedim. Uzlaşma masasından(tam ismini hatırlamıyorum) aradılar. 1,5-2 sene sürer dava. Bi sonuç çıkmaz. Gel uzlaşalım dediler. Bende baktım cezayı suçluya değil bana kesicekler. Uzlaşmaya gittim.

    İlginç bi şekilde adalet ve kalkınma partisinin yönettiği Türkiyede en sorunlu 2 alan. Adalet ve kalkınma.. Sonra neden beyin göçü oluyor..
  • Gece vakti site otoparkına girmiş yabancı bir sığır tarafından bıçaklanıyordum ben de az kaldı. Dediklerini iplemedikçe iyice kudurdu, elini beline attı falan. Aradığını bulamadı tabii.
  • Polisler bunu hep yapıyor. Sen şikayetçi olsan onu bulmaya uğraşacaklar saatlerce, günlerce arayacaklar. Hiç bulaşma diyorlarsa kendi keyifleri bozulmasın diyedir emin ol.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • artık polislere de hak veriyorum adam öldüren , yaralayan , tecavüzcüler vs. vs. polisler yakalıyor hakim salıveriyor. Polisler de lan zaten hakim salıcak yakalasak nolucak kafasındalar bence

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bir ülkede eğitim, adalet ve hukuk ayaklar altındaysa o ülkede herkes kendi kanunu yaratır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bicak falan cekmedim beni bilen bilir (daha once sabikasida yoksa)

    Yanlis yone girmisim kamyon soforuyum ilk defa geliyorum ben gecerken yesil yaniyordu.



    Dese sahit gerekecek kamera kaydi gerekecek uzayip gidecek.



    Sayin bulent arinc kendisi soyledi avrupanin en buyuk hastanelerini yaptik icinde saglik yok. En buyuk adalet saraylarini yaptik adalet yok diye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsan hayatı hiçbir ülkede bu kadar ucuz değildir herhalde. O bıçağı çıkaran kansız şerefsiz hiç mi bir şey öğrenememiş, hiç mi ahlak insanlık dersi almamış o yaşına gelene kadar? Allah insanlıktan çıkarmasın kimseyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilenler yazsın lütfen arkadaşlar

    Şimdi senaryo bu adam bıçağı salladı çekildim. Bende de atiyorum silah var çıkarıp sıktım buna .Hayati olmayacak şekilde yaraladım kaçtım.Cezam ne olur ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş sen kafayı mı yedin? Ne demek polisler beni ikna etti. O bıçak az daha boğazıma gelecekti diyorsun. Ölseydin yada ağır yaralansaydın ne olacaktı? Savcılığa gidiyorsun ve hem polisler hakkında hem de o mağluk için suç duyurusunda bulunuyorsun. O polislerde suçlu yatıp para almanın yolunu iyi bulmuşlar. Pazartesi ilk işin bu olmalı bu senin vatandaşlık görevin o herif yarın öbür gün başkasının canını yaksa televizyonda da görsen vicdan azabı duymayacakmısın? Şikayet et. Böyle adamlarla uğraşın arkadaşlar uğraşmazsak işte o zaman tehlike daha büyük nasılsa bana birşey yapamıyorlar havasına girip daha büyük suçlar işliyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi One Shot One Kill -- 20 Ocak 2019; 10:20:11 >
  • Komuşumun evine hırsız girdi. Kamera kayıtları dahil herşey olmasına rağmen polisler eve gelip sanki hırsız akrabalarıymış gibi "Şikayetçi olma boşuna bundan birşey çıkmaz bu adamlar bulunamaz uğraştığınla kalırsın" diye neredeyse yalvardılar. Komşum ısrar etti şikayetçi oldu şuan hırsızlar bulundu ve içerde. Olay tamamen mevcut polislerin tembelliğinden kaynaklanıyor. Eğer sen şikayetini "Bu adam reise küfür etti " olarak yapsaydın kamera kaydına bile gerek olmadan muhtemelen gecenin 2 sinde don paça göz altına alırlardır herifi. Ülkenin ne kadar yozlaştığını anlamak için polisine bakmanız yeterli. Adam suç işliyor polise gidiyorsunuz polis size şikayetçi olmamanız için adeta yalvarıyor böyle birşey olabilir mi?
  • Çok geçmiş olsun hocam,bu ülkede maalesef ki o tip insanlar ülke kendininmiş gibi hükmediyor. Bence şikayet etmilisiniz hem o adamı hemde o polisleri. İkna etti demek ne demek hocam,öyle şey mi olur? Hem o polislerden hemde size bıçak sallayan şahıstan şikayetçi olun. Allah yar ve yardımcınız olsun.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.