Şimdi Ara

Bu Sabah Öldürülüyordum. ( Polis bu tiplere bulaşma dedi) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
251
Cevap
3
Favori
44.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
234 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sorustur plakadan adresini bul gece vakti git gerekeni yap.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tritone

    ben hollandada yasiyorum
    6 ay once bi arkadasima tramvayda bi zenci kafa atti
    adam kacti
    gecen hafta iste karambole gitti senin 2 dis diyordum
    dun polis aradi adami bulduk sikayetciyseniz 2 sene icerde dedi
    arkadasimda evet tabiiki dedi
    bu kadar
    polisle oturup muhabbet de etmedik
    bize aciklama da yapmadilar
    form doldurduk bitti
    Ama onlar gavur, tuvaletlerinde su bilen yok.

    Ayrıca yeni Türkiye haberi var.

    Bu Sabah Öldürülüyordum. ( Polis bu tiplere bulaşma dedi)

    http://m.milliyet.com.tr/polis-aracinda-tecavuz--gundem-2814387/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMistanbul -- 20 Ocak 2019; 11:16:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Herhangibirkullanici H kullanıcısına yanıt
    Bencede adliyeye gidin, bugün siz bu adamdan kurtuldunuz ama, belki yarın başka birisi sizin kadar şanslı olmayabilir. ☹️

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: One Shot One Kill

    Arkadaş sen kafayı mı yedin? Ne demek polisler beni ikna etti. O bıçak az daha boğazıma gelecekti diyorsun. Ölseydin yada ağır yaralansaydın ne olacaktı? Savcılığa gidiyorsun ve hem polisler hakkında hem de o mağluk için suç duyurusunda bulunuyorsun. O polislerde suçlu yatıp para almanın yolunu iyi bulmuşlar. Pazartesi ilk işin bu olmalı bu senin vatandaşlık görevin o herif yarın öbür gün başkasının canını yaksa televizyonda da görsen vicdan azabı duymayacakmısın? Şikayet et. Böyle adamlarla uğraşın arkadaşlar uğraşmazsak işte o zaman tehlike daha büyük nasılsa bana birşey yapamıyorlar havasına girip daha büyük suçlar işliyorlar.
    Merhabalar yorumunuz için çok teşekkür ederim. Aynı şeyleri bende polise söyledim.

    Işıklarda kameraların çalışmadığına kadar her şeyi anlattılar.

    Ben sadece polislere şikayette bulunmaktan vaz geçtim. Çünkü onlar baştan karar vermidiler, bu işin boş beleş bir iş olduğuna.

    Adamın kimlik ve adres bilgileri ulaşıyor elime. Bu konuda yardımcı olan herkese tekrardan teşekkür ederim.




  • Polis memuru, kadının şikâyetini "Cezalarını ben vereceğim" diyerek işleme almadı

    İstanbul'da bir polis, taksiden indirdiği kadına tecavüz etti. Polis merkezine giden kadının şikâyeti, "Cezalarını ben vereceğim" diyen memur tarafından işleme alınmadı.

    Hürriyet'ten Damla Güler'in haberine göre, trafik kontrolü yapan polisler Şeref Şık ile İsmail Kök, bir taksiyi durdurarak Özbekistan uyruklu yolcu I.K.’yı (27) araçtan indirdi. Şık ve Kök, genç kadını polis aracında 4 saat alıkoydu ve tecavüz etti. Polisler 1.400 TL’sini de aldıkları I.K.’yı Yedikule’de indirip uzaklaştı.

    Şikâyette bulunmak için Aksaray Şehit Vedat Ulusoy Polis Merkezi Amirliği’ne giden I.K. polis memuru Y.S. ile görüştü. Y.S.’nin “Onun da çoluğu çocuğu var, zaten it gibi pişman şu an, cezasını vereceğim, sen merak etme. Size bir daha yaklaşamaz. Yaklaştığında beni arayacaksın” diyerek şikâyet müracaatını almadı.

    Komiser E.S. de “O polisin komiseriyim. Cezasını kendim vereceğim. Onu başka yere süreceğim” diyerek yine şikâyet müracaatı oluşturmadı. O gün Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü Nöbetçi Amiri olarak görev yapan A.B.’nin de polis memuru Y.S. tarafından bilgilendirildiği ancak onun da müştekiyi dinlemesine rağmen işlem yapılması için gerekli emri vermediği iddia edildi. I.K.’nın şikâyet müracaatını almayan polisler gasp edilen 1.400 TL’yi ise iade etti.
    "Evine git banyo yap" dediler!

    I.K.’nın arkadaşı G.K., bir gün sonra Şık’a ne ceza verildiğini öğrenmek için polis merkezine gitti. Kimsenin olaydan haberi olmadığı ortaya çıktı. Yeniden ifadesi alınan I.K., “Evine git, banyo yap” diyen polis memurundan ve şikâyetini almayan komiserden şikâyetçi oldu. Gasp Büro Amirliği ekipleri, Y.S., E.S. ve A.B. ile Şık ve Kök’ü karakolda gözaltına aldı.

    Şüpheli Şık, I.K ile rızası ile cinsel ilişkiye girdiğini ancak parasını almadığını söyleyerek suçlamaları reddetti. Diğer polisler de tüm suçlamaları reddetti. Şık ile Kök tutuklandı. Diğer polisler adli kontrolle serbest bırakıldı. 5 polis hakkında dava açıldı. Şık için 46 yıla kadar, Kök için 10,5 yıla kadar hapis istendi. A.B.’nin 15,5 yıla kadar, E.S. ve Y.S.’nin 10,5 yıla kadar hapsi talep edildi.




  • Lift'li ticari araç olduğuna göre muhtemelen şirket aracıdır. Plakadan şirketi bulup elemanı şikayet edeblirsiniz. (Tabi bu şikayet ağır olmalı hatalıysam aramızda kalsın tipi değil.) Elemanı işten attıracak kadar şikayet edin gerekirse şirketi dava edeceğinizi felan söyleyin. Kısacası ortaığı karıştırın. Elinizde olayın görüntüsü yok polis kısmen doğru demiş o eleman senin anasına küfür ettiğini (yalan beyan) söyleyip sinirlendiğini söylerse oda şikayetçi olursa uğraşır durursun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam öncelikle çok geçmiş olsun, böyle tiplere bulaşmayın. Ülkede çok cani insan var, böyle gerizekalı insanlar var ki en ufak olayda bile birinin canına göz dikebiliyorlar. Plakasını almanız iyi olmuş, inşallah cezasını çeker.
  • yemin ederim bazi anlarimiz meksika brezilyanin kotu yerlerinddn daha vahim. bu kdar polis neden aliniyoe ve ne işe yariyor. anca masum insanlara diş gecirmesini biliyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jeg Elsker Norge kullanıcısına yanıt
    Canice.

    Cunku o adami o psikolojiye sokan sey baska birinin kabahati olabilir.

    A yuzunden B oluyor, C yuzunden D oluyor, E yuzunden F oluyor; B,D,F yuzunden bu adam boyle davraniyor. Sen kalkip sadece adami sucluyorsun. Belki borcu cok, belki ona da kotu davranan biri var.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mephalay

    Canice.

    Cunku o adami o psikolojiye sokan sey baska birinin kabahati olabilir.

    A yuzunden B oluyor, C yuzunden D oluyor, E yuzunden F oluyor; B,D,F yuzunden bu adam boyle davraniyor. Sen kalkip sadece adami sucluyorsun. Belki borcu cok, belki ona da kotu davranan biri var.
    Merhabalar, benim de beynimde Kist var.

    Ama aracımla dönülmemesi gereken yerden dönüp, aracımı insanların üzerine sürüp, kimsenin boğazına bıçak sallamıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herhangibirkullanici -- 20 Ocak 2019; 12:1:13 >
  • Ne demek gerek tr nin yuzyillarca once dunyanin vandal halinin cografyaya tezahuru.

    Normal bir ulkede olsak hic sektirilmeden hapse girer cv sinde bu guzel taktiranme ilede pasa pasa yatar oyle kolay kolay secimden secime af olmadan suresini tamamlar.

    Bu guruh biraz belki ters gelicek insanlara ama argo tabir ile oksijen kaybi.Bu kisinin ne ailesinden ,ne yetistirdigi cocuktan ne de yaptigi isten hayir gelir.

    Belki konu disi ama cezasini cekmek icin hapse giren kisiler orada vergilerimiz ile yan gelip yatmasin calistirilsin.

    Tekrar gecmis olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mephalay

    Canice.

    Cunku o adami o psikolojiye sokan sey baska birinin kabahati olabilir.

    A yuzunden B oluyor, C yuzunden D oluyor, E yuzunden F oluyor; B,D,F yuzunden bu adam boyle davraniyor. Sen kalkip sadece adami sucluyorsun. Belki borcu cok, belki ona da kotu davranan biri var.
    Mantığa bak. Bu mantık ile kimseye ceza verilmez. Birisi canını sıktı diye milleti bicaklasin. Kiz arkadaşindan ayrildi diye millete tecavüz etsin vs. diye çok uzar bu. Ondan sonrada çok borcum şu derdim var vs var bu sebeple yaptım. Var mı öyle ucuza kurtulmak. Şu ulkede adalet yok ki millet ayağını denk alsin. Herif bicak çekiyor bir de adamın boğazına sallıyor. Bunun neyi affedeyim? Ne derdi varsa banane. Derdinden benim canımı yakmaya ne hakkı var? Bu mantıkla her zaman bir ezilen haksızlığa uğrayan var. O acisini başkasından çıkarsın. Zarar görenin canı sıkılsin başkasina zarar versin. Olur mu öyle saçmalık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi One Shot One Kill -- 20 Ocak 2019; 12:28:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Polislerin ekseri tavrı budur. İş çıkmaması için.

    Doktorum,zamanında 20 küsür yaşındaki oğlu için istediği antibiyotiği, hastayı getirip muayene etmeden yazamayacımı açıkladığım bir teyzecik bana ana avrat dümdüz gitmişti. "şerefsiz,okumuş da eşek kalmış" diye başlayıp.

    Tutanak tutup şikayetçi olmuştum. Karakolda kaç polis gördüysem doktor bey işiniz gücünüz yok mu bundan bir şey çıkmayacak. Boşverin. Ailesi belalıdır bulaşmayın. O kadar istemeye istemeye ifademi aldılar ki.Hepsi boka bakar gibi bakıyordu iş çıkardım diye.

    Sonuç,hanfendi sevcıya gitti "O benim oğlum yaşında,pişmanım özür dilerim hiç öyle şeyler denir mi ayıp" 180 derece döndü.

    Benden sonra oraya atanan aile hekimi arkadaş her gün hayır duası eder,ne kadar aksi saldırgan hastam varsa hepsi muma döndü diye.

    Konuya dönelim,bu primat şu anda yaptığının bir karşılığı olmadığından daha da özgüvenli geziyor sokakta.Belki sahiden saplayacak bir sonrakinde.Geri adım atmayıp şikayet edecektiniz.Plakadan kendi üzerineyse kendi,şirket aracıysa şirkete ulaşılacaktı.Şirkette o saatte aracı kimin kullandığı bellidir. Gelecek bir ifade verecekti,işyerinden bir uyarı alacaktı;belki ilk vukuatı değil tekmeyi yiyecekti. Bir içine oturacak,güzel bir yusuf edecekti ifade vermeye giderken.

    Necip Türk Polisinin memurluğu tutmuş.

    Buzlu havada duramayıp bana arkadaş koydu bir arkadaş,indi bir de orada durulur mu diye üstüme saldırdı.(kırmızı ışıktaydık). 10 metre yanımızdaki polis görmezden geldi.Yanına gittim ben yayacıyım karışmam dedi koşa koşa kaçtı olay yerinden.

    Gece arabamın camını patlattılar 155'teki arkadaş kesinlikle kımıldatmayın delil kaybı olmasın dedi. 10 dakika sonra karakol aradı aracı getirin.Ya kımıldatma dediler diyorum,ben bakıcam kardeşim 155 teki operatör mü bakacak getir hasta etme adamı dedi devletin memuru.Gittim,araba ıslanmış parmak izi olmaz,hareket etmiş delil olmaz diyip postaladı beni.

    İş çıkmasın,huzurum bozulmasın derdinde memurlarımız. Sıra taşarken soliter oynayan Ziraat Bankası kasiyerleri ile aynı zihniyet.Şikayetçi olacaktınız. Polemiğe girmeden, söylenenlere cevap vermeden , memur bey bu plakadan bu arkadaştan şikayetçiyim. Lütfen gereğini yapınız. İfade tutanak bitti.




  • Şikayetçi olmaktan vazgeçme bence. Polisler sanırım hep böyle. Bir taciz/tecavüzle tehdit olayı için şikayette bulunacaktım tamamen aynılarını söylediler. Uğraşmak istemiyorlar belli ki.

    Yıldırmalarına izin verme. Ben küçüktüm o zamanlar korktum ve caydım. Şimdi olsa peşinden giderdim. Polislerin dediğini takmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle geçmiş olsun...Bende düşüncemi yazayım maksat kolluk görevlileri için işten kaçmak degil çünkü adlı makamlarla işli dışlı olanlar genelde onlar.adlı makamlarda delillendirilemeyen her türlü isnat soyut iddadan ibaret denilerek kovuşturmaya yer olmadığı kararı veriliyor. Yani ben yüzde yüz haklıyım dediginiz isnadinizi delillendirmeniz gerekiyor.genelde mesaj sosyal medyada oluşturulan görseller delil kabul edilirken ses kayıtları egerki karşı tarafın bilgisi yoksa delil olmaktan ziyade suç unsuru oluşturuyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mephalay M kullanıcısına yanıt
    Zaten olay orada. Yaşadığı sıkıntıyı başkasına yansıtan herkesi yoketmeliyiz! İyi davranmayı seçebilir bir insan. Zinciri de kırabilir. Kırmıyorsa ya da kırmaya iradesi yetmiyorsa yaşamasın zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana neden saat 22:00'den sonra gel dedilerse, iş yüküyle uğraşmamak için de boşver şikayetçi olma demişler.

    Senin ifadeni alacaklar, şikayetçi olduğun eleman için arama bildirimi çıkaracaklar vs kim uğraşacak, çok daha önemli işleri vardır muhtemelen.

    İyi bir avukat bulup, gerekli dökümanlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulunun...
  • Hocam yarın sana yapan öbür gün başkasına da yapar derhal savcılığa gitmelisiniz.
  • eleştirilerime başlayayım

    "Bunu yapan adam da 50-50 yaşlarında birisi."
    hatalı cümle kurmuşsun düzelt istersen

    aracında araç yol kamerası olsaydı olayı sesli görüntülü çekip ispat edebilirdin bıçak sallama olayı var mı yok mu ortaya çıkabilirdi

    iş çıkmasın diye şikayetçi olma derler klasik bir tutum zaten
    1 saat ifade alıp yazacak düzeltecek klavyedeki tuşları arayacak bulacak kağıt israf olacak falan pek yanaşmıyorlar ona

    elinde delil olmadığı için nasıl ispatlayacaksın şahidin var mı?
    adam dolandırıcılık yapıyor elimde dekont var ürünü yollamamış savcı takipsizlik veriyor var mı böyle bir iş
    delilli ispatlı herşey

    bir de insanların psikolojisi bozulmuş aşırı tepki veriyorlar olaylara
    kornaya basarken bile iki kere düşünün kornaya bastı diye öldürülen adam vardı
    gidip medeni iki insan gibi konuşarak yola getireyim yerine bulaşmadan sıvışmayı öneririm
    insanlık halidir yanlış yola girmiş ne var bunda büyütecek dersiniz olur biter
    üstü örtülür gider yanlışı varsa da
    ama sorunu kaşıyınca olmadık yerden neler çıkıyor




  • şimdi adam yaralamaya tesebuus vs ceza alabılır ama 5 yıl ıcınde bıdaha yapmamak kaydıyla serbest bırakırlar yanı adama bişey olmaz ama benzer bısey olursa bu sefer hapse girrse bıdaha işte bulamaz sonra cıkınca senı ve diger mahekeeye verenı bulabılır cunku adresını adama verıyorlar mahkemeye verınce. Yanı iç savas boyle oluyor mıllet içerde birbirini yiyor bıcak cekıyor yaralıyor olduruyor vs ama bakanlarad cıkıp hedefımızıze ulaştık 1 mılyon ton komur cıkarttık diyor. E komurler nerde ? Yanı madenlerımız kacırılıyor halkımızda birbirine saldırmaktan ulkenın zengınlerınden haberlerı yok. Olan bu
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.