Şimdi Ara

Bu Ses Nerden Geliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Fx 8350 işlemci Gigabyte 990XA-UD3 anakart ve powercolor Hd7850 1 gb ekran kartı kullanıyorum bilgisayarımda. bilgisayarın içindeki fanlardan birinden yüksek derecede ses geliyor. ama rüzgar sesi. bu ses nerden geliyor çok merak ediyorum. eğer işlemci soğutucusundan ise onu değiştircem. (bu arada stok fanla kullanıyorum.) ekran kartından ise ona göre bi çözüm bulayım. işlemci sıcaklığı 30 dereceyi geçtikten sonra başlıyor. sıcaklık düşünce duruyor. işlemci soğutucusundan geliyor diye tahmin edip işlemci soğutucusu alcaktım ama bide size sorayım dedim. ekran kartının fanı böyle ses yapar mı? yoksa tahmin ettiğim gibi işlemci soğutucusundan mı geliyor? şimdiden teşekkürler.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: nefret14

    Arkadaşlar Fx 8350 işlemci Gigabyte 990XA-UD3 anakart ve powercolor Hd7850 1 gb ekran kartı kullanıyorum bilgisayarımda. bilgisayarın içindeki fanlardan birinden yüksek derecede ses geliyor. ama rüzgar sesi. bu ses nerden geliyor çok merak ediyorum. eğer işlemci soğutucusundan ise onu değiştircem. (bu arada stok fanla kullanıyorum.) ekran kartından ise ona göre bi çözüm bulayım. işlemci sıcaklığı 30 dereceyi geçtikten sonra başlıyor. sıcaklık düşünce duruyor. işlemci soğutucusundan geliyor diye tahmin edip işlemci soğutucusu alcaktım ama bide size sorayım dedim. ekran kartının fanı böyle ses yapar mı? yoksa tahmin ettiğim gibi işlemci soğutucusundan mı geliyor? şimdiden teşekkürler.

    merhaba, aynı sorun ben de vardı hacı, stok fanı feci biçimde ses çıkarıyordu.. sonunda cooler master evo aldım mecburen.. ne yazıkki 8350'nin stok fanı berbat.. şu an çok iyi, sessiz biçimde tam yük altında:)




  • eyvallah kardeşim. bende hyper 212 evo almayı düşünüyordum ancak vatan stoklarında bitmiş. hyper212 X diye bişey var. onunla evo arasındaki fark nedir acaba bi bilgin varmı? hyper x i alıyım mı yoksa evo yu bekleyeyim mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nefret14

    eyvallah kardeşim. bende hyper 212 evo almayı düşünüyordum ancak vatan stoklarında bitmiş. hyper212 X diye bişey var. onunla evo arasındaki fark nedir acaba bi bilgin varmı? hyper x i alıyım mı yoksa evo yu bekleyeyim mi?

    rica ederim :)

    valla hiçbir bilgim yok o hyper 212x hakkında.. herhalde yeni gelmiş stoklara.. bilen arkadaşlar varsa yardımcı olsunlar sana :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.