Şimdi Ara

BuddyUp Kodu 1 Ayda Kaç Kere Kullanılabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • EU da 2 arkadaş oyuna yeniden başlıyoruz. Fraya da az kişi olduğunu düşündüğümüzden Killiana geçmeye karar verdik ve başlarken bu kodla ilgili bi şeyler okudum. invite alan kişiye 30 gün %100 XP bonus veriyomuş. Bu kodu alabilmek için 35 lvl hesabımı hemen 40 yapıyorum ama acaba bu kodu aynı gün içinde 2 farklı hesaba vermem mümkün mü ? Yoksa bi hesap bu kodu kullandıktan sonra diğeri için 1 ay bekletiyor mu ?

    Bilen biri yardımcı olursa çok mutlu olurum. En kısa zamanda 65 olmak için gerekli bi şey sonuçta.



  • Merhaba, Ben de 8 aralıkta gelecek olan patch ile başlamayı düşünüyorum. Bahsettiğin kodu ben nereden temin edebilirim ve tam olarak ne işe yarıyor bilgilendirirsen sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eRcn.

    Merhaba, Ben de 8 aralıkta gelecek olan patch ile başlamayı düşünüyorum. Bahsettiğin kodu ben nereden temin edebilirim ve tam olarak ne işe yarıyor bilgilendirirsen sevinirim.

    Bu kodu aynı serverda oynadığın 40 lvl üstü birinden temin edebilirsin. Yeni başlayan kişi için bu kodun tartışmasız en iyi yanı 30 günlük %100 xp boostu ve 1 aya yakın pet(mount) vermesi. Yeni başlayan kişi 65 lvl olunca da kodu veren kişiye hoş hediyeler gidiyo. İngilizcen iyiyse burdan bakabilirsin daha fazlasınahttp://tera.enmasse.com/game-guide/buddyup-system burdan bakabilirsin.




  • Oynayacağınız serverda +40 karakteri olan birinden kodu isteyebilirsiniz. Kodun uygulanacağı karakterin 9 level yada altı olması ve hesaba son 1 aydır girilmemiş olması gerek.
    Ayrıca bu buddy bonusları 30 gün için geçerli. Tüm hediyeleri alabilmek için 30 gün içinde 65 olmanız gerek. 30 gün içerisinde tek kod kullanabiliyorsunuz. Level ve login sınırlamalarından da 2. kez kod kullanmak pek olası görünmüyor.
    Mentor (kodu sağlayan) karakter içinde durum pek farklı değil. aynı anda birden fazla kişiye kodundanj faydalandıramaz ama 30 gün geçtikten sonra başka bir karaktere yeni kod verebilirler.
    Bana kalırsa kendi karakterinizin kodunu almak yerine başka birinden alın. Mentorda ödül kazanacağı için hemen 65 olabilmeniz adına size yardımcı olabilecektir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Twinblade2 -- 3 Aralık 2015; 17:02:24 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.