Şimdi Ara

Buderus RT24RF & RT36RF - Bosch TR24RF & TR36RF Kablosuz Oda Termostatları Ana Konu (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
240
Cevap
16
Favori
62.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Alıcıda ki yeşil ışık sadece kombi çalışırken yanmalı. Diğer vericideki alev işareti normal. İsterseniz bu konuda bir danışın.
    https://forum.donanimhaber.com/honeywell-t3r-t3-t3m-kullanicilari-paylasim-platformu--147829825

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • takıntım kullanıcısına yanıt

    ben dereceyi elle düşürürsem sönüyor hocam


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler termostat dereceyi yanlış görüyor evi 21.5 derece sanıyor ama 18-19 derece doğru göstermiyor ne yapabilirim

  • AMC A kullanıcısına yanıt

    Benim termostatda alev işareti çıkmıyor fakat kombi çalışıyor. Bunun nedeni ne olabilir.

    bağlantı fotoğrafını atarmısınız. Resetleme yada yediden kurmayı biliyorsanız adım adım yazarmısınız. Teşekkürler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s3rht4vci S kullanıcısına yanıt

    Bosch TR24RF Bende Buderus RT24RF vardı zaten ikiside aynı model termostat yaklaşık 3 ay kullanım sonrası yukarıda belirttiğin gibi kombiye komut gönderememeye başladı,yaptığım araştırmada bu modelde kronik arıza olduğunu öğrendim servisi çağırdım arızanın termostattan olduğunu teyit ettiler termostattı iade edip paramı geri aldım,hemen kampanyada olan aynı fiyata Bosch TR36RF Kablosuz Programlanabilir Oda Termostatını aldım 3.yıldır kullanıyorum ve gayet memnunum bu modeli tavsiye ederim gelişmiş üst modeli (not-Kombim Buderus GB-062)

  • Bende 4.yıl önce Buderus GB-062 kombi aldığımda bayii Buderus Rt 24 Rf termostat önermişti bu termostatı yaklaşık 3.ay kullandım maalesef arıza verdi bu modelde kronik arıza olayı çok oluyormuş servis çağırdım termostatın arızalı olduğunu tespit ettiler kısa sürede ücret iadesi yaptılar.Hemen kampanyadan aynı fiyata Bosch TR36RF Kablosuz Programlanabilir Oda Termostatı aldım 3.yıldır kullanıyorum gayet memnunum tavsiye ederim ayrıca benim evde yalıtımlı onun için modülasyonlu termostata gerek yok bende çok araştırdım Bosch TR36RF modelinde TPİ algoritması var yalıtımlı evlerde modülasyonlu cihaza göre daha ekonomik bir ısınma sağlarsınız diye çok yorumlar vardı

  • Bosch kombi için almış olduğum TR24 RF oda termostatım var. 3 senedir kullanıyorum ve çok memnunum. Yakın bir zamanda ev değiştireceğiz nasipse. Yeni evde Airfel Digifel Condense kombi var. Mevcut TR24 RF Oda Termostatını Airfel kombiye taktırsam olur mu, bilgisi olan yardımcı olursa şimdiden teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Evde tadilat nedeniyle su kesilmesi gerekiyordu. Kombiyi kapatmıştık. Geri açınca termostat ile kombi arasında bağlantının sıkıntı olduğunu farkettim. Kombi bosch, termostat t24f. Kombinin yanındaki kutudaki yeşil ışık sürekli yanması mı lazım acaba? Düğmesine basıp açtım ama sonrasında ışığın söndüğünü farkettim. Ben 20 dereceye ayarlıyorum sıcaklık 21 e çıkıyor. Servisi aramadam yapabileceğim bir şey var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, Bosch 2200i kombiyle birlikte Bosch CT200 easycontrol oda kumandası kullanıyorum. Bozulan telefonum nedeniyle oda termostatına reset attım, şimdi yeniden bosch control uygulamasıyla telefondan bağlanmaya çalışıyorum. Bosch kontrol kullanma kılavuzu kapağındaki şifreyi girin yazıyor. Kılavuzun kapağında şifre bölümü ise boş. Bu şifreye nasıl ulaşabilirim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler benim anlamadığım buderus rt24rf modelinde termostadım var kombi 55 dereceye ayarlı kombi 2-3 dk dinleniyor sonra bi 5-10 dk filan ateşliyor evin içi iyi olmasına rağmen zaten 22.5 dereceye ayarlı neyin peşinde bu arkadaş ?

  • Selamlar, buderus gb072 kombim var, oda termostatım var buderus rf36, sormak istediğim kombi peteklerde eco modunda, Manuel olarak kullansak yakıt sarfiyatı nasıl olur, Manuel de kullanan varmı buderus kombileri

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AMC A kullanıcısına yanıt
    Evi ayarladığınız sıcaklıkta sabit tutmak için ara ara çalışıyor. Sıkıntı yok

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar kombim buderus gb072, oda termostatım buderus rf36 ve her petekte danfoss 2000 termostatik vana var.sormak istediğim kombime dış hava sensörü taksam oda termostatımla birlikte uyumlu çalışırmı, dış hava sensörü kullanıp doğalgaz tasarrufu yapan varmı, varsa hangi model dış hava sensörü almalıyım

  • Elimde tr36 modeli var daha sifir kivaminda dusunen olursa mesaj atabilir kutusu apartlari herseyi var netatmo akilli termostata gectigim icin satiyorum

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Buderus rt20 rf modelinde TPI yani öğrenme modu varmı arkadaşlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, uzun yıllar Bosch TR21RF termostat kullandım şimdi arızalandı aynısında bulamıyorum. Onun yerine RT24RF alsam taksam kombim üzerinde çalışır değil mi?

  • RaKeDa R kullanıcısına yanıt

    Kolay gelsin dediğiniz model aldık ancak nedense oda sıcaklığını çok geç algılıyor hep mi böyle bu termostatlar ypksa bizdeki arızalımı bilemedik bilginiz varmıdır sizin


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba bosch condense 1200w kombi kullanıyorum. Bosch Tr 36 Rf temostat uyum sağlar mı bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.