Şimdi Ara

BUNDAN DAHA KÖTÜ BİR YAŞAMI OLAN VARMI? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: punisher_69

    25 yaşındayım sevdiğim insan tarafından terkedildim okula ara vermek zorunda kaldım ve 1 senem boşa gitti
    ailemle aram bozuldu okul mevzusundan sonra bana güvenleri de kalmadı yüzlerien bakamıyorum
    zaman olarak çok zaman kaybım var şimdiye kadar üniversite bitmeliydi ben daha askerliğimi bile yapmadım
    çıkış yolu arıyorum bulamıyorum huzur ya da umut yok herşey kötü gözüküyor
    maddi manevi diplerdeyim elimde olan bir sağlığım var bu şartlar altında o da bozulur elbet

    Ben seninle aynı yaştayım daha kötü sorunlar yaşadım 13-20 yaşları arasında ailem bana hayatı zindan etti hala etkileri sürüyor ama insan toparlanıp kendini düzeltmek zorunda.
  • Zampara.Alper sana biraz kendini anlatsın varya yaşama sevinciyle dolar taşarsın
  • dertler bitmez. moralini düzeltebilirsen herşeye yarından itibaren yeniden başlayabilirsin. 1 sene kayıp önemli değil. ailenle aranı düzelt okuluna devam et.. sevgili mevzusu da bir senelik kayıp gibi son derece önemsiz bir konu.
  • Kong Siu-kau, 63 yaşında ve yıllardır hükümetin verdiği emeklilik maaşıyla geçinmeye çalışıyor. Kong, fotoğrafta, Hong Kong’un arka sokaklarından birinde, kafes yatağının üzerinde otururken görüntülenmiş. Hong Kong’un geliri en düşük kısmına mensup insanlar, sokakta yattıkları yetmiyormuş gibi bir de bu kafes yataklar için ayda en az 150 dolar ödüyor.


    Alıntıdır

    Kaynak :http://haber.mynet.com/detay/foto-analiz/kafeste-yasayan-insanlar/509367

    Allah herşeyin hayırlısını versin...
  • Senin ki dert de değil kötü bir yaşam da değil... Neler var neler... Bir gece yatağından kalkıp bir hastanenin acil servisine gidersen...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yeraltından Notlar

    quote:

    Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal


    Sen bu hesabın asıl kullanıcısı mısın? Seni şöyle 1 yıl falan öncesinde hatırlıyorum hiç böyle değildin. (Böyle değildin derken özel hayatınla ilgili kısımlardan bahsetmiyorum.)


    son 2 yıl herşey tamamen değişti.20 yıl herkezden saklarsın ama bir gün gelir saklamaktan taşarsın.
    4 yıl önce bir yere kadar içinde gizlediğin şeyler patlak verir.

    beni nasıl tanıyordun ki? burası sanal bi dünya ve insanlar canı nasıl isterse öyle yazıyorlar hatta olmadıkları olmak istedikleri karakterlere bürünüyorlar burada çogunu 18+ zannedersin ama bi fotograf koydumu 12 yaşında çocuk çıkarlar.Buradan anlaşılmaz demek istiyorum kimin nasıl olduğu.


    Valla gayet yerinde ve iyi yorumlar yapıyodun. Kültürlü birine benziyodun. Ayrıca nickinden dolayı ayrı sempatin vardı(bu arada geçmiş zaman ekiyle konuşuyorum da bu şimdi böyle olmadığın anlamına gelmiyo)




  • ÖNCELİKLE SANA SABIR DİLİYORUM. AMA BENCE AŞK SEVGİ ARTIK YALAN OLDU KAFANA TAKMAMANI ÖNERİRİM ZAMANINDA ÇOK ACI ÇEKTİĞİM İÇİN SAVAŞMASINI ÖĞRENDİM BİR TÜRLÜ SENİNDE ALIŞMAN GEREK. AİLE ORTAMINA GELİNCE ONLARLA İYİ GEÇİNMEYE BAK DERİM
  • Hayatta en kötü şey bir insanın amaçsız kalması veya işe yaramadığını hissetmesi gerisi teferruat.
  • 16 yaşındayım

    2 senedir boş geziyorum.Babam okula göndermedi.Bu 2 sene içinde 3 ay bi tanıdığın yanında köpek gibi çalıştım 1 kuruş para alamadım.Manita yok.Full pcdeyim.Bu sene kendi imkanlarımla liseye gitcem inş.

    Allah, yardımcın olsun seninde.
  • teşekkürler arkadaşlar tek tek okudum mesjalarınızı.benimkisi gibi zor hayatı olanlara sabır diliyorum.yeraltındna notlar sende zor bir hayat yaşamıssın herşey düzelmiştir umarım tüm sorunu olan arkadaşlar
  • Zaman herkes için bir şekilde geçiyor zengin içinde fakir içinde bu şans değil kaderin o yüzden hergeçen güne şükret çünkü herkes sonuçta ölüyor..
  • Derinlere inmelisin arkadaşım.Derinlere ineceksin ki reelde yaşanan görüşlerimizi bildirelim..Yüzeysel söylemler karşısında çok fazla ihtimal var.Bunları en aza indirgeyecek olan senin dürüst zihnindir ki o zihini kullanırsan ancak sana yardımcı olabiliriz..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaea -- 6 Mayıs 2010; 13:18:46 >
  • böyle hayatım olsa hiç beklemem kafama sıkar giderim bu ne ya
  • ilerde herşey yoluna girecek sende geriye dönüp baktığında vay be ne günlerdi diyeceksin
  • Hiç kimsenin hayatı kolay değil. Herkesin türlü acıları var. Kime sorsak geçmişinde yaşadığı kötü olayları sayfalar dolusu anlatabilir. Anlıyorum şu an çok zor bir dönemdesin. Ancak bu günlerde kaybettiklerini düşünmek yerine elinde olanları düşünmeye çalış. Aile her zaman affeder seni. Onların yüzlerini kızartacak bir iş yapmadığın sürece senin yanında olurlar. Sadece özür dile ve gönüllerini al yeter. Sevdiğin kişi eğer seni seviyorsa geri dönecektir. Onun arkasından ağlamak yerine bugünden itibaren o kaybettiğin 1yılı geri kazanmaya çalış. O kişi seni seviyorsa bu süre içinde bir gün çıkıp gelecektir. Eğer gelmezse her şeyi düzelttikten sonra yeni birisini bulursun. Kendini üzme.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.