Şimdi Ara

BUNUN ADI ALÇAKLIK (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
3
Favori
17.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
193 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sky-inn

    Edit: Ulan ne yerdiler beni be, birşey de bilmiyormuşum. Babadan kalma otel sahibi olan benim ama bi tarafımdan yazıyormuşum. Siz var ya siz... :D



    Iste yabanciya daha ucuz olmasinin sebebi bu. Bizim millet tatile, otele gittigi zaman o otelin her seyini sonuna kadar kullaniyor. Oda fiyatindan baska bir harcama yapmiyor. Her sey dahil oda 1000 lira mi 1000 lirayi veriyor ve somurmeye basliyor ki hakki. Peki yabanci ne yapiyor. Otele gitti mi minibari, bari vs ek cogu seyi kullanabiliyor. Ee isleten bakiyor yabanci toplam 1.5k 2k harcadi bizimkiler 1k. Diyor onlara biraz indirim yapayim bizimkiler gelmese de olur. 800 onlara yapayim harcadiklariyla bizimkilerden cok kar elde ederim. Eee isleten de hakli. Kimse size sokakta ummetim, vay turk gardasim diye para vermiyor. Herkes ekmeginin derdinde.
    Ağzı olan konuşuyor ahasdhaskdj Türkler sömürüyormuş turistler az harcıyormuş sen antalyada rusları görmemişsin :D




  • Hala anlamadınız di mi? Türklerin ortadoğulu çomarlardan farkı yoktur. Aralarında iyi eğitimli olanlar zaten yurtdışında tatil yapıyor o yüzden sizin tatil beldelerinde tatil yapmanız istenmiyor, görüntü kirliliği olduğu düşünülüyor. Bunu her turizmci bilir o yüzden ya köyüne gider tatil yaparsın ya da o parayı ödersin.
  • Türk ailenin harcadığıyla alman ailenin harcadığı para aynı değil.Türk ailenin geneli oteli sömürmek üzerine kurulmuş.çocukları ne durdan anlıyor ne yapmadan.Avrupalının çocuğu da kendi de eğitimli ve gerek otele gerek esnafa para bırakıyor.kıtlıktan çıkmış gibi yiyip içmiyor.
  • ahmetbayram5 A kullanıcısına yanıt
    Avrupalılar hakkında bir şey demiyorum ama RUS lar beğenmediğiniz Türk ailelerinden çok daha sömürücü.
  • Ruslar konusunda haklısın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kütahyalı 77

    Kardeş haklısın ama ülkemizdeki otellerin çoğu müşterisi hep yabancı müşteri yani yerli müşteri az olduğu için kampanyaların çoğunu yabancılara yapıyorlar
    Senin hesap sınırsız banlanmıştı.Niye açıldı?
  • Yabancı turist gelmez olunca başlarlar köpek gibi yalvarmaya, bayram tatili 9 gün olsun diye. Bakınız bir ay sonra kurban bayramı, hiç haberlerde duydunuzmu turizmciler tarafından bayram tatili 9 gün olsun muhabbeti? Döviz yüksek olunca haliyle alt gelir grubu Almanlar için Türkiye cennet oldu, turizimcinin keyfi yerinde. Ama devran döner, yine köpek gibi yerliye yalvarmaya başlarlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu işler ince işler siz anlamazsınız



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şeref60 -- 12 Temmuz 2019; 23:0:37 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bunun en güzel açıklaması; Öz yurdunda garipsin, öz vatanında parya! NFK
  • Siz hiç tanıdık eş dost olmadan oto sanayisine gitmediniz sanırım. Asıl orda vatan elden gidiyeeh
  • Eskiden kalma bir alışkanlık bu ayrıca. Eskiden kaliteli turist gelirdi, haliyle tüm turizmciler onlara hizmet etmek isterdi ancak son 5-6 yıldır dünya'nın en dandik ve fakir turistleri geliyor. Turizmciler hala bir umut yerli turist yerine o eski kaliteli yabancı turistleri çekmeye çalışıyor.
  • Ülkede vatan haini çok kardeşim başta bunlar otelciler, dairelerini, arsalarını, dükkanlarını suriyelilere araplara satan hainler bu şeref yoksunları sayesinde bu durumdayız. Ülkenin en başında ki adam mültecileri içimize sokmadı mı imam bunu yaparsa cemaat neler yapar. Kusura bakmayın Türk aç iken diğer ırktaki insanlara iş verenler benim gözümde vatan hainidir.
  • Ben almanyadayim gecen oerlikon fabrikasinda buyuk bir sef tatil icin turkiyeyi secmis thy adama gidis donus 400 euro bilet aldi bense 600 eurodan gidis donus bulamiyorum bunu yapan thy bosverin gidip alman hava Yolunda 240 euroya bilet aldim ne diyim Allah belalarini versin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bundan belki 10 yıl önce buraya benzer konu açtım, o zaman ben de çok yadırgamıştım..şimdi bakıyorum Suriyeli mültecilerin hakları bile bizden daha çok, biz gelişmiş ülkeler rahat etsin diye varız, görevimiz bu...böyle ülkede herşey olur, yarın otelleri Türk vatandaşlarına yasaklasalar yine şaşırmam..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuda bilgi eksikliğiniz var. Sürekli neden yabancıya ucuzda bize pahalı diyorsunuz bunun nedeni "döviz"! Sen yurtdışından dövizle gel sanada aynı fiyat olur. Bu ülke politikası ve de doğru bir hareket. Turizmin en işlek en yoğun zamanında yerliyle oteller dolarsa euro, dolar la gelen turiste oda verilemez. Yeterki döviz bıraksın diye her imkan tanınıyor onlara. Ben antalyada esnafım en kaliteli müşteriler 1. İngilizler, 2. İskandinavlar, 3. Almanlar, 4. Türkiyede yaşayan türkler, 5. Balkanlanlardan gelenler 6. Rus, ukrayna vs ler.
    Yani ruslar en çok olanlar ama en az para bırakanlar. Su bile satın almaz cogu, yemek saati gelince kosa kosa otele giderler. Buna ragmen rusyada rubleyle dolar alıp turkiyeye dolarla geldikleri icin onlarda degerli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alman turist gelince cayır cayır para harcıyor. adam 200euro fazladan para harcasa farkı kapatır. ayrıca devletin bu noktada çok fazla teşviği var.

    gelen bir turist para getirmese bile buradan ayrıldığında memnun ayrılıyorsa bu bile çok önemli bizim için.

    yani fiyatlar belirlenirken çok fazla parametre var.

    siz kalkıp efendim bana şu kadar bilmem kime ne kadar gibi basit hesap içine girdiğinizde elbette düz mantık haklı olacaksınız.
    düz mantık tabi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz forumda ki şu konuya bakın millet 5 bin 12 bin₺ rahatlıkla veriyor ve fırsat diyorlar birde.
    https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=134723410

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.