Şimdi Ara

burakkulcu@hotmail.com

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar Tera ya geçte olsa başlamayı düşünüyorum şu an oyun indiriyorum.oyun hakkında tecrübem olmadığı için size bazı sorular soracağım.

    Arkadaşlar oyunlarda daha çok ,sağlam,ve güçlü,heybetli,kısacası geldiğini belli eden karakterleri seviyorum bunun için Lancer karakteri çok hoşuma gitti ama forumlarda okuduğum üzere Lancer hakkında pek olumlu yorumlar yok daha çok warior,sorcerer üzerine yüklenmişler


    1)Lancer karakteri açarsam pvpde çokmu sıkıntı çekerim?.okadar lwl ve item kasıp ilerde sönük kalan bi karakter istemiyorum
    2)EUda hangi serverde türklerin sayısı fazla
    3)Lancera cidden emek göstermiş tarafsız arkadaşlar biraz bahsedebilirlermi +ve -yönlerinden



  • Deneyimli olanlardan kimse cevap vermemiş. ben kendimce bişi yazayım

    solo oynamayı seven biri olduğum için yorumlardan yola çıkarak lancer açmıştım. çok oynayamadım lvl 18-20 e anca geldim.

    Neydi o öyle ya, az daha oyunu bırakıyodum. Nasıl oynuyorlar anlamıyorum. Muhtemelen hantal olmasından dolayı çok sıkıntı çektim.


    geldiğini belli eden bir karakter varmı bilmiyorum valla

    açıkçası aha geldi dediğim bir karakter olmadı hiç : pp

    Oyunun daha çok kişisel oyun tarzı üzerine kurulmuş bir sistemi var. Sen ne tarz oynayabiliyorsan veya hangi tarz oynamayı seviyorsan ona uygun bir karakter seçmeni gerektiriyor. Çok uçan kaçan seri oynayan hızlı bir karakter istiyorsan lancer sana hantal kalacaktır yani. Ama ileride sönük kalan bir karakter yok bu oyunda onu biliyorum. Yani keşke şu karakteri kasmasaydım pişmanım diyeceğin bir karakter yok sadece şu karakterden daha çok zevk aldım oynarken diyeceğin karakterler olabilir. mesela ben lancer açtım ilk, sarmadı beni, sonra warrior açtım çok keyif verdi vs..

    Deneyimli arkadaşlar daha iyi bilir. bende yeni sayılırım.

    ben eu da oynamıyorum ama türklerin en çok olduğu server veritas diye biliyorum. Ama genel oyuncu sayısı az sanırım. bilmiyorum senin için önemli mi değil mi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xnc -- 26 Ocak 2015; 11:32:52 >




  • mrb. öncelikle nasıl bir oyun tarzına yatıkınsın ? Lancer çok ağırdır. bence classların videosunu izle ona göre karar ver. dersin ki bn pvp ypıam solo takılcam okçu veyA WARRİOR aç. warrior çok zordur ama
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.