Şimdi Ara

Bursu alabilmenin umuduyla

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba,


    Burası artık benim dijital günlüğüm gibi bir şey. Ama istiyorum ki etkileşimli bir günlük olsun. Farklı sesler, farklı yorumlar olsun. Bazen çok boşboğaz bir insan olup herkese hedeflerimi, hayallerimi söylüyorum. Sanırım birilerinden bunlarla ilgili bir şeyler duyma ihtiyacından. Ama sonu hep hüsran oluyor, ya senin yaptığının taklitçisi oluyorlar ya da bir şekilde seni mıknatıs gibi kendi karanlık çöplüklerine çekiyorlar.


    Neyse işte geçenlerde GANO'mu çok yakın 2 arkadaşım sordu, söyledim ama nasıl pişman oldum. Çünkü hedef seçilmek istemiyordum. Aramızda o kadar fazla fark olduğunu düşünmeden gevşek ağızlılıkla söyleyiverdim. Tamam devlet sırrı değil ama yine de hiçbir stratejim birbirini tutmuyor. Ders seçimlerinde 45 ects hakkıma rağmen 33 seçtim, çünkü bu saatten sonra fazla ders yükü yüklenip düşük harf notuyla geçme lüksüm kalmadı. 2 haftadır yüz tane plan yaptım. Bir hocanın strateji değiştirmesinden dolayı A planım da B planım da suya düştü. C planım işeyecek, yani öyle umuyorum.


    Gelelim neyin kaydını burada tutacağıma. ALES, YDS, YÖKDİL ve parasına kıyamadığım ama bir şekilde girmek zorunda olduğum TOEFL. Bu sınavlara çalışma sürecimdeki ilerleyişi buraya yazıcam. Bu arada aynı anda 2 bölüm okuyorum, birisi açıktan. O bölümden derslerin de ilerleyiş aşamasını kaydedicem. Bitirme projem için yaptığım araştırmalardaki ilerleyişimi de buraya yazmayı planlıyorum.


    Başlıktaki burs işi de her şeyin balı, kaymağı. Umarım olur. Olduğunda burası benim için dönüp dönüp okuyacağım bir anı defteri olacak.


    Şimdi, Erkan hocamla YDS soru-çözüm videosu izliycem 2 tane (37 dk + 1 saat 14 dk)

    Sonra, James Watson DNA kitabını aldım kütüphaneden bugün en fazla 5 sayfa filan okuycam çünkü ingilicce ve finally yatış. Akşam bir ara uyuduğum için bu vakitte ayaktayım. Tabi bir de uyanınca videolar izledim vs., neyse düzelicez, o da olucak, makine gibi çalışıcaz.

    Bunları yapınca güncelleme gelicek.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.