Şimdi Ara

Bütçeye Göre Cihaz Tavsiyeleri [MART 2022] (229. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.608
Cevap
74
Favori
267.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • High Sierra kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler hocam dün S21 Plus aldım bende. Avantajix kullanarak 10,500-600 civarına denk gelmiş oldu.

  • High Sierra kullanıcısına yanıt
    Önerdiğiniz telefonlara baktım, aralarında en iyi telefon GM 21 pro sanki. Tabii GM 21 pronun herhangi bir kronik sorunu var mı onu bilmek istiyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @Cem Hocam genel deneyiminiz nasıl? Daha cihaz oturmamıştır tabi ama az çok fikir sahibi olmuşsunuzdur sanırım.


    @Lexco Hocam öyle, tek bir sorun olabilir tam emin olamasam da. GM cihazların pil kalitesi akranlarının seviyesinin bir tık gerisinde. 2 yıl olmadan pil değişikliğini garanti kapsamında yapması mantıklı olacaktır alacak kişinin. Eğer GM21 Pro size uygun değilse başka seçeneklere yönelebilirsiniz. Performans odaklı seçenek GM21 Pro ama. GPU kısmında Helio G90'da bulunan Mali G76 MC4 kaymağını yiyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Sierra -- 8 Mayıs 2022; 18:10:30 >
  • High Sierra kullanıcısına yanıt

    Henüz cihaz gelmedi hocam, kargoda, yarın gelecek ama hemen kullanamayacağım bir süre beklemem gerekecek. Arkadaşımda s21 FE var, biraz inceledim, aslında elimdeki S8 şuan için gayet yeterli bir telefon aslında ama şirket hattı ve şahıs telefonumu ayırmam gerekiyordu ve ayrı ayrı telefonlarda olması gerekiyordu. Bu sebeple alıyorum. Arada bana vauv dedirtecek birşey olacağını zannetmiyorum. Bu arada kamerada geniş açı maalesef tatmin etmeyecek. Arkadaşımdaki S21FE bu konuda zayıf kalmış. Hız bakımından illaki fark olacaktır, sonuçta diğeri eski bir telefon. Ortalama telefon değiştirme sürem 6 yıldır. En uzun telefon kullanmam 7 yılla iphone 3 GS den S8 e geçmekle oldu.  

  • P40 lıte kullanıcısıyım 20 aydır ama artık Google olmaması ciddi anlamada sorun olmaya başladı. Bir şekilde 20 aydır idare ettim ama olmuyor artık. Bütçe 6 bin bu rakama ne alabilirim alabileceğim en iyi cihaz nedir bu rakama yardımcı olursanız sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oppo A74 ile GM22 pro arasında kaldım


    bilgisi olan yardımcı olabilir mi

    veya 3000-4000 arası daha iyi bir model tavsiyesi alırım




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilamuc -- 9 Mayıs 2022; 13:26:46 >
  • 6000 tl civarına ne önerirsiniz?

    Xiaomi Note 10 Pro alacaktım. Sitesinde 6400 tl olan fiyatı mağazada bulamayınca şu an alamadım. Bir yandan da alternatiflere bakıyorum. S20 FE önerilmiş, onu 6900 TL'ye buldum, SD 732G vs SD865 ciddi performans farkı var arada. Bunu mu önerirsiniz yoksa başka bir telefonu mu?

    İyi video ve fotoğraf çekimi, performans, vs telefonun tüm özelliklerini büyük oranda kullanacağım. Note 10 Pro'da tek hoşuma gitmeyen OIS olmaması oldu bu da benim için önemli, diğer bir çok yönden olumlu bakıyorum Xiaomi kullananlardan genelde olumlu dönüş alıyorum, ama bu fiyatlara çok ciddi performans avantajı olan başka bir telefon varsa tabii ki onu tercih ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar Poco X3 GT ve Samsung M52 arasında kalmış bulunmaktayım. Poco'nun fiyatı 1000 TL daha fazla şuan, bu farka değer bir özellik sunuyor mu M52'ye karşı ? Kullanım amacım daha çok günlük kullanım olacak oyunla veya kamera ile çok işim olmuyor. Şarjının uzun gitmesi ve genel olarak 3-5 yıl arasında götürmesi önemli benim için.

  • @KacaKTV Carrefour Karta özel indirim var Anneler Günü'ne özel. Fiyat an koşulları ile normal duruyor 64GB size uygunsa. Değilse OMIX X500, GM 22 PLUS gibi modellere bakabilirsiniz.

    @yastik1 M52 mantıklı sizin durumunuzda. GPU kısmında 778G daha mantıklı bir konumda.

    @Prequel Note 10 Pro eski bir model. A52s, M52 cihazlarına baksaydınız mantıklı olabilirdi. S20 FE G versiyonunun rakibi bunlardır.

    @ilamuc GM 22 Pro donanım olarak üstün model. Fakat yazılım desteği olan normal bir telefon bakıyorsanız da A74'e bakmanız mantıklı.

    @Ekmek arası melemenAurora store kullanmayı denediniz mi? Youtube Vanced ya da? Sorunuza gelecek olursak A52s mantıklı.

  • High Sierra kullanıcısına yanıt

    Merhaba, 64gb uygundur. Garanti konusunda veya imei ile ilgili vs sorun yaşarmıyım acaba çekindim biraz? Carrefoursa'dan ilk defa bir şey alacağım

    Edit. Samsung Türkiye garantili mi bu cihaz? Alırken neleri kontrol etmeliyim




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KacaKTV -- 10 Mayıs 2022; 22:5:37 >
  • KacaKTV kullanıcısına yanıt

    Üstündeki bandrol Samsung TR mi yoksa başka firma mı yazıyor? Bir de IMEI kutusu üstünde yazıyorsa hemen e-Devlet üzerinden sorgu yapıp nasıl kayıtlı bir cihaz görürsünüz.

  • Merhabalar,


    9-11.000 Bandında Android olarak sadece S21 ve alternatiflerini mi önerirdiniz ?


    Hafıza kartı olmamasından ötürü A73'e kaydım biraz.


    Ekleme: Sorumun cevabını konuda buldum, teşekkürler:)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetcan_34 -- 11 Mayıs 2022; 2:9:22 >
  • High Sierra kullanıcısına yanıt

    Hocam vazgeçtim bütçe sağlık için harcandı p40 lıte ile yola devam.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar. Eşim için bi telefon arayışındayım, 5000 civarı bütçe var. Oyun oynamaz, sosyal medya için filan kullanır, standart kullanıcı yani çok büyük beklenti yok telefondan. Takılma kasma olmasın, kamerası da iyi olsun kafi.. Ben de uzun süreli en azından 3-4 yıl sorunsuz, donma takılma olmadan kullanabileceği bi telefon olsun istiyorum. Benim aklımda Samsung Galaxy M52 var ama dün mediamarkt mağazasında gezerken sormuş, "M52 mağazalarda satışı yok sadece internetten satılıyor, Hindistan için üretildi o telefon güncelleme almayacak" filan demişler eşime. Nalaka dedim. Samsung A33 ve A52 de bu fiyat bandında dikkatimi çeken diğer telefonlar. Ama M52 daha çok içime siniyor gibi benim şu anki fiyatı ve özellikleriyle.


    Bu şartlarda önerileriniz neler olur?

  • @ahmetcan_34 Hocam neye karar verdiniz? Hayırlı olsun.


    @Ekmek arası melemen Geçmiş olsun hocam. Dediğim uygulamalara bakabilirsiniz diye düşünüyorum GMS desteği olmayan cihzlar için.


    @das motivHocam A52 es geçin. Güncelleme alacak M52, resmen korkutma taktiği. Bu M22 M32 olsa kısmen anlarım ki A22 A32 de aynı Helio G80 çipi ile geliyor. Bunun sebebi de Helio G80'de bulunan Mali G52 MC2 Mali GPU'nun yeni Android sürümü için uyumlu olup olmadığı konusunda bir dilemma yaşanıyordu.


    Guncelmiyiz.com Samsung cihazları için gelecek Android sürümlerinin habercisi gibi bir şeydir. A33 5G ile M52 5G cihazlarını sizin için kıyaslayalım.


    A33 5G 4 yıl OS, 5 yıl güvenlik güncellemesi alacak ; M52 2 yıl OS ve belki 3 yıl güvenlik güncellemesi alacak. Samsung güncelleme konusunda M serisini geride bıraktığı doğru.


    A33 5G Exynos 1280 ile geliyor. İleri dönük performansı bakımından 750-765 çipsetlerine yakın bir çipset. GPU kısmında yer yer geri bile kalıyor olabilir Mali G68 MC4 GPU'su ile. Ayrıca eski Exynos çipsetleri ileri dönük uygulamalarda uyumluluk sorunu yaşayabiliyor. Snapdragon 778G 5G içinde yıllarca uygulamalarda uyumsuzluk sorunu yaşama ihtimaliniz düşük. Hâlâ Snapdragon 625 cihazlarla hizmet alan kullanıcılar mevcutken. Size kalmış yani. Uzun süre güncellemeye sahip kamerası çok daha ileride A33 5G mi yoksa her özelliği orta-alt seviye ama çipseti konusunda çok üstün M52 5G m? İki cihazın da kulvarları gerçekten farklı.





  • High Sierra kullanıcısına yanıt

    Hocam işte benim belirttiğim şartlarda sizce bu ikisinden hangisi peki? Ben çok teknik detay bilmiyorum sizin kadar. Beklentimiz; en az 3-4 yıl sorunsuz götürsün donma kasma olmadan. Eşimin telefon kullanımı dediğim gibi sosyal medya (en çok instagram) + görüntülü konuşma, biraz da kameradan iyi performans ama öyle profesyonel bir şey de değil aradığı. Şu anda kullandığı telefon Lenovo P2 5 yıllık.


    Bana dedikleriniz sonrası hala M52 daha mantıklı geliyor Ram'inin de 8 gb olması nedeniyle. 2 yıl sonra güncelleme almayacak olması büyük bir sorun mu?


    Bir de amazon'dan almayı düşünüyordum ama hepsiburada'da 340 liralık smart tag gps takip cihazı hediyesi var yanında.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi das motiv -- 11 Mayıs 2022; 15:30:43 >
  • High Sierra kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler sağol hocam.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acil yardım lütfen.
    Kur yükselişinden dolayı belki de bu akşam telefon alacağım. İphone 8’imi değiştirmek istiyorum artık. Eskisini ver kampanyasıyla 5 bin falan verecekler sanırım.

    Günde 2-3 saat oyun oynuyorum. Batarya ve performans önemli benim için.

    İphone 13 mü yoksa 13pro mu önerirsiniz? Yoksa başka bir telefon mu? İphone’lar Biraz düşer diye bekliyordum ama bu gidişle daha da yükselecek, geç kalmadan telefonu değiştirmek istiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahbap_ -- 11 Mayıs 2022; 17:21:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahbap_ A kullanıcısına yanıt

    5bin vereceklerse hemen sat bekleme hatta bana haber ver bende se2020var bende satim 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.