Şimdi Ara

Bütçeye Göre Cihaz Tavsiyeleri [MART 2022] (230. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.608
Cevap
74
Favori
267.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • @das motiv Bence de mantıklı.
    @ahbap_ Eğer arada çok fazla fiyat farkı yoksa kamera özellikleri yüzünden bile 13 Pro daha mantıklı. RAM kapasitesi bile 13 Pro ile mantıklı bir seçenek oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KacaKTV kullanıcısına yanıt

    G80 işlemcili olan bu cihazı tercih etmeyin işlemci eskidi bende daha üst model olan M32 var oyun oynamadığım halde günlük uygulamalar da anlık takılmalar oluyor samsung'un donanım seçimi hatalı hala 5000-6000 bandında ki cihazlar da bile emmc eski tip depolama birimi kullanıyor bu da yavaşlık demek.

  • High Sierra kullanıcısına yanıt

    Biraz bekleyeceğim sanırım, aradığım özellikleri tek bir yerde toplamış bir model pek yok :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetcan_34 -- 12 Mayıs 2022; 16:49:42 >
  • drejtc kullanıcısına yanıt

    5 yıldır LG stylus3 kullanıyordum. Kalemli telefondu çok işime yarıyordu. Üzerine çocukların baloncuk yaptığı köpüklü su döküldü ve mecburen 3 gün önce oppo A74 aldım. Yorumlara bakarak karar vermiştim. Ben LG STYLUS3 cihazına göre olumsuz yanlarını yazayım;

    1 ram kapasitesine göre biraz yavaş geldi.

    2 ekranı ikiye bölüp önce YouTube açıp sonra chromedan internette gezeyim dedim Google aramasını bile açamadı. Yavaşladı. YouTube'a sıkıntı olmadı.

    3 takvim, notlar... gibi basit uygulamalar LG de telefona aitti. Bunda ise hep android Google üzerinden kayıtlı uygulamalar var. Eskiden yürürken bile takvime not girebiliyordum. Google takvime alışamadım. Notlar da yine Google hesap üzerinden kaydediliyor.

    4 S3 mini ve LG kullandım. İkisinde de widget olarak yakınlarımı ana ekrana hızlı arama olarak kaydetmiştim. Bunda ise ara tara bulamadım. Eski Sony ericson w890i telefonumdaki gibi tuşlara hızlı arama kaydedebiliyorum. Çok saçma.

    5 birkaç uygulama indirdim sıkıntı yaşamadım. Ama son iki uygulama inerken yanında bir de android simgesi olan iki uygulama indi. Basıyorum, uygulama bulunamadı diyor. Silmeye çalışıyorum; silinmiyor. O yeşil simgeler için ayrı klasör oluşturdum.

    Teknolojiden geri kalmış olabilirim. Ama yeni teknolojiyi sevmedim. 5000 daha verip Samsung note 10 lite almalıydım ama malum; ekonomik nedenler. Stylus3 ün 32 GB olsa hiç düşünmeden alırdım. Bu izlenimlerim 3 günlük kullanım sonucudur. Belki ilerde görüşüm olumlu yönde değişebilir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 7500 TL'ye 8/256 versiyon S20 FE aldım, bugün gelecek. SD 865 işlemcisi var. Sizce doğru bir tercih oldu mu? Araştırdığım kadarıyla a52s ve m52'den iyi bir telefon. Başka da pek alternatif göremedim. Performans odaklı telefonlar var sanırım ama bu fiyata hem kamera hem performans hem diğer özellikler olarak daha iyi bir seçenek göremedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.P.E.C.I.A.L. -- 14 Mayıs 2022; 12:8:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun ancak a52s ve m52 daha fazla guncelleme alacak ayrica 5g destekleride var.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S modelleri sanıyorum 3 güncelleme alıyor. Snapdragon 11 ile çıktığı için sanıyorum 14 güncellemesini alacak.

    M serisi sanıyorum 2 güncelleme alacak oda 13 son olacak

    A serisi belki 3 güncelleme alacak oda 14 son sürümü oluyor bu durumda.


    Tek artısı sanıyorum 5G desteği olması

  • 8500 gibi bir bütceye telefon önerebilecek var mı ?


    neredeyse hiç oyun oynanmayacak, şarj süresi en azından 1 günü çıkartabilmeli. bu kriterlerle ne alınabilir ?


    poco x4, nova gözüme çarpan modeller ilk olarak.. sizce ne alınmalı ?

  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt

    Bence bu bütçede Honor 50 modeli bahsettiğin modellerden daha iyi bir seçenek.

  • Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt

    cevap için teşekürler hocam

  • mila12 M kullanıcısına yanıt

    ben de bu modeller arasında kaldım. kullanıcı deneyiminiz S 20 FE için nedir?

  • realme c25s mi yoksa gm 22 plus mı arkadaşlar? kağıt üzerinde gm daha iyi duruyor özellikle ekranı yüzünden ama siz ne düşünüyorsunuz?

  • Hocam merhaba


    10000₺ -13000₺ civarında f/p ürünü olan android cihaz arayışındayım. Son zamanlarda Poco X4 GT çok mantıklı gelmeye başladı. Özellikle telefonun chipseti, CPU, GPU, memory, bataryası ve bunlara bağlı olarak performansı ve antutu rankings puanı gayet başarılı. Listede S21 FE yi de geride bırakarak 30. sırada yer almış. Fakat telefonun kamerası, plastik dış tasarımı ve erkanı (IPS ekran) chipsetine göre epey kalitesiz gibi.


    Benim için kamera çok önemli değil. Mevcut redmi note 7 telefonun kamerası bile gayet yeterli. Plastik dış tasarımı da kılıf kullancağımdan çok sıkıntı çıkarmayacak gibi geliyor. Toza ve suya dayanıklı olmaması ise ciddi bir sorun teşkil etmez diye düşünüyorum. Aradığım telefon yüksek performanslı ama çok da pahalı olmayan bir telefon.


    Beni düşündüren ise Poco telefonların ya da Poco X4 GT nin ne kadar sağlam olduğu, ne kadar sağlıklı çalıştığı, işletim sisteminin ne kadar stabil olduğu, ne kadar uzun süre ciddi performans düşüklüğü göstermeden kullanılabileceği, kronik problemleri olup olmadığı, çıkan problemlerin güncellemeler ile giderilip giderilemediği ve gelen güncellemelerin beraberinde yeni sorunlar getirip getirmediği.


    Poco X4 GT 256GB şu anda mi resmi sitesinde redmi buds lite bluetooth kulaklık hediyesiyle beraber 13000₺ ye satılıyor. Kulaklığı düşersek 12550₺ gibi bir fiyata denk geliyor. Samsung Galaxy S20 FE 256GB en ucuz 12000₺ ve Samsung Galaxy S21 FE 256GB 14100₺. Poco X4 GT performans testleri S20 FE den çok çok daha iyi gözüküyor, S21 FE den bir tık iyi olmakla beraber hemen hemen aynı gözüküyor.


    Yukarıda yazdıklarımı göz önüne alarak Poco X4 GT almak mantıklı bir tercih midir? Verilen paraya değer mi? Uzun vadede üzmeyecek güvenilir bir marka mıdır?


    Poco X4 GT yanlış bir tercihtir, bu parayı hak etmiyor diyorsanız tavsiye edeceğiniz telefonlar nelerdir? Şimdiden teşekkürler.





  • Hiçbir şekilde telefondan oyun oynamıyorum, sadece bataryanın uzun gitmesi benim için önemli, maksimum 7000-8000 liraya önerileriniz nelerdir?

  • Fiyatlar uçmuş vaziyette. Orta sınıf 778gli realme gt master editionu 2. El 1 aylık 7500 civarı alma arifesindeyim. Sizce iyi mi? Kullanan var mı? A52s çok övülmüş fakat şarj süresi çok uzun geldi. Kamera olarak daha iyi diyorlar ama bu da pek kötü değil gibi. Başka öneriniz var mı bu fiyat aralığına? Yurt dışı ürünler kapanıyor mu bu fiyatlara anca onları alabiliyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • realme 8 öneririm

  • Arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var burada telefoncudan redmi note 11 pro 5g almıştım eve geldim kutuyu açtım cihaz Almanya versiyon 64 GB hafıza ve 6 GB RAM işlemci Snapdragon 695 , fakat cihaz sorunlu çıktı kurcalanmış vs neyse iade ettim , şimdi diğer global versiyon 8 RAM 128 note 11 pro vereyim dedi veya başka model istiyor musun dedi yurt dışı olacak şekilde 5 bin fiyat ne önerirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quatrros kullanıcısına yanıt

    standart note 11 pro da helio g96 var biliyorsunuz, snapdragon işlemci tercih ederdim ben olsam. 5000 e telefoncunun alternatifleri de yazarsanız ona göre yazarız

  • 
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.