Şimdi Ara

büyüme hormonu ile ilgili yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • abilerim ablalarım 14 yaşındayım boyum 1.65 kilo 47 spor yapıyorum vücudum şekilli fakat çok yemek yememe rağmen hem kilo alamıyorum hemde kemiklerim yaşıtlarıma göre ince ve çok zayıf gözüküyorum büyüme hormunu ve dier hormonlarda bi sıkıntı olabileciğeni düşünüyorum hormonlarıma baktırmak için hastanede hangi bölüme gitmeliyim lütfen yardım edin soruma cevap verin



  • Dahiliye bölümünden randevu al git anlat derdini.O yaşta o boy normal değerler içinde.Sen bol bol muz,brokoli, tahinli pekmez ye uzar boyun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciclista -- 13 Mart 2016; 20:34:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ciclista

    Dahiliye bölümünden randevu al git anlat derdini.O yaşta o boy normal değerler içinde.Sen bol bol muz,brokoli, tahinli pekmez ye uzar boyun.

    yalnız benim sorunum boy deil kilo alamama ve kemiklerin ince olması
  • O zaman kuruyemiş tavsiye ederim hem kalori oranları yüksek hem de birçok vitamin ve mineral içerdikleri için kemikleri de toparlamaya yardımcı olur.Senin kemiklerin ince değil zayıf olduğun için öyle geliyordur 50 küsür kiloya çıkınca normal gelir.Dediğim gibi yer fıstığı,ceviz,fındık,kaju gibi yemişlerden günde 2-3 avuç gibi yemeğe çalış.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkesin bir vucud yapısı vardır. aile büyüklerinin küçüklük resimlerine bak . hemsi kalıplı sen böyleysen sorun olabilir. ama zaten hepsi senin gibiyse bence sorun yoktur. ayrıca o yaşta çok gelişmeye çalışma. besin uzamanına git verdigi diet listesi ile saglıklı beslen .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.