Şimdi Ara

Buzdolabı tavsiyesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
3
Favori
63.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Vestel PUZZLE NF655 X buzdolabı kullanan veya hakkında bilgisi olanlardan fikir almak istiyorum.
    2999 ilâ 3300 arası fiyat değişiyor.
    Benzeri Arçelikte de var ama fiyat 4binlere çıkıyor.
    Foruma biraz göz gezdirdim, bunlardan ziyade Sharp, Liebbher vsden bahsedilmiş.

    Gardrop tipi, alt bölmeleri soğutucu/dondurucu seçilebilen bu tip dolaplar için fikirlerinizi alabilir miyim, teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Proxy1

    Vestel PUZZLE NF655 X buzdolabı kullanan veya hakkında bilgisi olanlardan fikir almak istiyorum.
    2999 ilâ 3300 arası fiyat değişiyor.
    Benzeri Arçelikte de var ama fiyat 4binlere çıkıyor.
    Foruma biraz göz gezdirdim, bunlardan ziyade Sharp, Liebbher vsden bahsedilmiş.

    Gardrop tipi, alt bölmeleri soğutucu/dondurucu seçilebilen bu tip dolaplar için fikirlerinizi alabilir miyim, teşekkürler.

    gardrop tipi dolaplarla ilgili kendi çapımda yaptığım araştırmanın özetini yukarda belirttim.

    Bunun haricinde vestele özel şöyle bir bilgi verebilirim. arkadaşım kullanıyor genel olarak memnun sesi bazen çok çıkıyor (gece sessiz ortamlarda bu belirgin hale geliyor) ortamda ses varsa rahatsız eden bir sesi yok. kapı olayı önce biri sonra biri kapanma muhabbeti gıcık. bu iki konuya takınılmıyorsa bence güzel dolap. ben bu iki konuya taktığım için eledim.


    sharpın gardrop modeli 810VST iz bırakan ve çizilen çelik mi onu merak ediyorum bende.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: paries
    gardrop tipi dolaplarla ilgili kendi çapımda yaptığım araştırmanın özetini yukarda belirttim.

    Bunun haricinde vestele özel şöyle bir bilgi verebilirim. arkadaşım kullanıyor genel olarak memnun sesi bazen çok çıkıyor (gece sessiz ortamlarda bu belirgin hale geliyor) ortamda ses varsa rahatsız eden bir sesi yok. kapı olayı önce biri sonra biri kapanma muhabbeti gıcık. bu iki konuya takınılmıyorsa bence güzel dolap. ben bu iki konuya taktığım için eledim.


    sharpın gardrop modeli 810VST iz bırakan ve çizilen çelik mi onu merak ediyorum bende.

    Teşekkürler verdiğiniz bilgiler için.
    Sharp vestelden neredeyse 2 kat pahalı.
    Siz aldınız mı, hangisini?
  • yok daha almadım araştırma aşamasındayım gönlüm sharpın dört kapılısından yana dolabı daha canlı bile göremedim. Bir de para mevzusu var tabi o kadar vermeye değer mi tam da kani olamadım.

    araştırıyorum bakalım. (Keşke bizim arçelik vestel daha sessiz üretebilseler veya deseler ki bu sharpın 37 desibeli gerçek değil o zaman yerliye döndürürdüm işi)
  • Aşşağıdaki buz dolabı fiyat/performans olarak nasıldır acaba?

    http://www.teknosa.com/urunler/115010510/lg-gr-b802gspw-600-lt-buzdolabi
  • Bir de aristonun bu aşşağıdaki modeli çarptı gözüme.Ariston markasını daha önce hiç kullanmadığım için hiç bir fikrim yok.Fiyat olarak uygun gibi gözüküyor.

    http://www.teknosa.com/urunler/115010530/hotpoint-ariston-e2byh-19223-f-o3tk-buzdolabi
  • bir de beko'nun ürünleri var.

    http://www.beko.com.tr/no-frost-buzdolabi-D-9575-NEX-Buzdolabi.html

    Diğer modellerde pek göremediğim bir kaç özellik var.Belki de vardı benim gözümden kaçtı.İyonizer ve mavi ışık teknolojisi.Ayrıca İz Bırakmayan İnoks.

    Arkadaşlar Beko konusunda görüşlerinizi de sorsam umarım çok şey istemiş olmam.Üretim yeri yazmıyor ama sanırım Türkiye.
  • PETERSBURG kullanıcısına yanıt
    arkadaşım bekonun D 9485 NEXK modelini kullanıyor genel olarak memnun, iyi soğutuyor, kullanışlı, sesi çok düşük sayılmayan servis ve marka desteği olan bir ürün olduğunu söylüyor. özellikle bulunulan şehir küçük bir şehirse beko tercih edilebilir bir marka buzdolabında.
  • sharp 810 vst modelini canlı görme fırsatım oldu. güzel görünüyor genel olarak. çeliği falan da şıkmış ilk fırsatta alacam bu gidişle alırsam ön tecrübe ve detaylı tecrübelerimi de paylaşırım
  • Arkadaşlar LG nin SP802 (idi sanırım ) modelini alacaktık.Dolap 2900 tl idi.Daha sonra bir miktar daha araştırma yaptık Arçelik 2486 CEI modelinde karar kıldık.Normalde 3100 tl ancak mağazalar mağazadan mağazaya göre farklı fiyat verebiliyor.ama 2800 tl ye alınabilir.Bunun dışında ürün aynı zamanda bonus'a ütü hediye ediyor.

    LG den alacağımız modeli beğenmiştik ancak arçelik modelini görünce aynı fiyata görsel açıdan daha güzel ve zevkli ve teknik açıdan daha donanımlı bir dolap olduğunu görünce fikrimizi değiştirdik.dondurucu alt tarafta.hacim olarak gayet iyi geldi gözümüze.
  • vestel puzzle nf655 x media markt'tan 22/06/2014 tarihinde 3.150,00(internette bile daha ucuzu yoktu) aldım.servis bugun geldi acılıs yaptı.Bir kac gun ön izleme ve özelliklerini okudukca size bilgi vericem.Ön arastırmalarımda cok ovulen bir dolap tabi kullanıcı arastırması gibisi yoktur.Bir kac gun sonra size detaylı bilgi veririm.
  • Vestel Puzzle ile ilgili araştırma yaparken bu konuya denk geldim. Henüz ne alacağıma karar vermedim ama Puzzle ile ilgili bir bilgi vereyim, üstteki kapıların kapanma önceliği yok! İstediğinizi önce kapatabiliyorsunuz, aradaki parça her şekilde kızakta yolunu buluyor.
    Saygılarımla,
  • kanderas K kullanıcısına yanıt
    kardes 3150 tl vestele verilirmi ya
    3150 ye ne dolaplar alırdın . vestel benim çok canımı yaktı umarım aynısı sana olmaz

    ben sharpın SJ-GC700VSL modelini 1.5 ay kadar önce aldım . yeminle 1 ay önce aldıgım mandalina ve elma hala ilk günkü gibi duruyor. eski dolabım vesteldi 4 gün dolapda bekleyen yogurt'un tadı değişirdi. . şimdi sharp a bakıyorumda tek kelimeyle gavur işi biliyor yapmış azizim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyma1972 -- 26 Ekim 2014; 10:37:34 >
  • Buzdolabı almadan nette baya araştırma yaptım, markaların genel müşteri memnuniyetleri, kronik sorunlarını hatta fabrika testlerine kadar inceledim. Liebherr marka olarak bilmediğim bir markaydı. Marka olarak öğrendiğim buzdolabında çok başarılılar ve ürünlerin arkasında kesinlikle duruyorlar. Müşteri memnuniyeti yüksek, fabrika testleri miele gibi 20 yıllık kullanıma göre yapılıyor ve sadece 2 şey üretiyorlar biri buzdolabı. Yine de smartfrost çok bilinmedik oldugundan no-frost bakınıyordum.

    Sharp buzdolabı ailemde var çok memnunlar ve baya bir yıldır hiç sorun çıkartmadı. Nette yine sharp buzdolablarının çok iyi olduğu heryerde vurgulanıyor. Ama sharp gezdiğim yerlerde karşıma çıkmadı, birebir yeni ürünlerini inceleyemedim.

    Lg de begendiğim modeller benim mutfaktaki yerime sıgmıyordu ama onu kullanan yakın akrabalarım çok memnunlar. Nette kullanıcı memnuniyeti lg buzdolapları için oldukça fazla zaten.

    Siemens no frost baktım ama sebebini bilmediğim bir şekilde içime sinmiyordu.

    Neyse neticede Liebherr cpest4613 aldım. Beni ikna eden 2 şey oldu. Birincisi ürün; Bir kere diğer markalardaki o plastik kokusu yok, ürün her parcasıyla kaliteli. İkincisi marka; Nette karşılaştığım ürünle ilgili sorunları %100 müşteri memnuniyeti ile çözdüklerini gözlemledim.

    Eksileri yok mu var tabi; buzdolabı digerlerine oranla küçük sogutucu hacmine sahip. led ışık yok. Daha büyük modelleri vs var tabi ama yüksek fiyatlı.

    Daha büyük bir buzdolabı alacak olsaydım tercihim kesinlikle Sharp olurdu.




  • buzdolaplarında kampanya var mı bu ara arkadaşlar ? eskisini getir yenisini götür gibi birşeyler ? 1.80cm yükseklik siemens,bosch,samsung,aeg gibi yabancı markaların standart özellikli no-frost buzdolapları 1000tl'ye bulunur mu ?
  • http://www.n11.com/profilo-bd-2556-w3in-no-frost-buzdolabi-P24471311
    http://www.n11.com/samsung-rt53h6360ww-buzdolabi-samsung-turkiye-garantili-P22584803

    arkadaşlar 311 tl indirimim var şu iki buzdolabından birini alacam yarın 23:59 a kadar lütfen yardımcı olabilirmisiniz..
    buzdolabının gireceği yerin ölçüsü 1,90x80 samsung tam oturuyor..(1,86x79) + 10 yıl komp garantili bana 1926 tl ye mal olacak + 88tl +4yıl garanti ile toplam 2014 tl
    profilo 1,86x70cm ölçüler fakat fiyatı uygun enerji sarfiyatları hemen hemen aynı.. fiyatı bana 1405 tl ye gelecek +150 tl +4 yıl garanti toplam 1555tl

    garanti benim için önemli 5 yılda bosh buzdolabım 5.yılda bozuldu lütfen bana bosh buzdolabından bahsetmeyin. motoru değişti, ağustos ayında 20 günlük tatilde elektirik faturam 98 tl geldi.. kan beynime sıçradı değiştirmeye karar verdim. sadece şu iki buzdolabı arasında kaldım .. değerli yorumlarınızı bekliyorum.. bu arada bütçem 2000tl civarı... samsung ile profilo arasında 500 tl fark var samsung pahalı sizce aradaki bu farka değermi?
    şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkürler....




  • http://www.n11.com/profilo-bd-2056-w2-nn-no-frost-buzdolabi-P19793985 birde bu var bu buzdolabını alrırsam 1001 tl ye geliyor
  • tuğberk23 T kullanıcısına yanıt
    Arçelik-beko gibi Bosch-siemens ve profilo aynı firma oldu. Bosch almak istemiyorum derseniz, profiloya hiç bakmayın :) Samsung yerine de Lg yada sharp bakabilirsiniz. Buzdolabında samsungdan çok daha iyiler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karub77 -- 27 Ekim 2014; 17:37:46 >
  • BENDE PROFİLONUN AYNI MODELİNİ DÜŞÜNÜYORUM TUGBERK ALDINIZMI BUZDOLABINI YORUM LARINIZ NELERDİR
    MEMNUNMUSUNUZZ
  • BEN PROF 2556 W39N MODELİNİ DÜŞÜNÜYORUMMM
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.