Şimdi Ara

BUZDOLABIM BERBAT KOKUYOR YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tatildeyken apartmanımızda elektrik kesintisi olmuş ve evdeki şalterler atmış.Yaklaşık 10 gün boyunca çalışmayan buzdolabının içindeki tüm yiyecekler falan (özellikle buzluk kısmındakiler eriyerek) bozulmuş.Şimdi buzdolabının içinde kedi ölmüş gibi leş gibi bir koku var.Ne kadar silip temizlesemde koku bir türlü arınmadı.Lütfen yardım edin yoksa sapasağlam dolabı atıp yenisini almak zorunda kalıcam.
    Nasıl çıkartılır,geçirilir bu koku buzdolabından ????



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremege -- 2 Ağustos 2010; 1:36:53 >



  • Buzdolabınızın marka/modeli nedir? Motor üzerinde veya buzdolabının tabanında bulunan defrost buharlaştırma kabını mutlaka temizleyiniz. Eriyen buzun suları akarak defrost kabında toplanır. Muhtemelen defrost kabınız kirlidir. Bunun dışında yalıtım straforlarına koku geçtiyse işiniz biraz zor. Derin dondurucu bölmesini sökerek bir nebze temizlik yapabilirsiniz.
  • BOSCH KSU 5700 buzdobulabım defrost buharlaştırma kabını nasıl temizleyeceğim bilmiyorum tarif edebilrimisiniz ?
  • motoru üstündedir.muhtemelen kurtlanmıstır o kap.temzlıgını yapın.bol sirkeli suyla yıkayın sogutucu ve dondurucuyu.sonra dolap 1 gün kurusun elktrk çarpma tehlıkesı için.sonra 2 kasenin içine kahve ve pirinç koy bolca sogutucu ve dondurucuya yerlştr.1- 2 gün kapalı tut boyle.sonra değistir kahve ve pirinci.ayrıca kömur,limon dılımleri de koy.birde dondurucu ve sogutucuya su dolu kaplarda koy.buşekil 20 gün çalıstır.sonuç alamasan fabrıkayı ara degıstırırler 500 veya 600 tl indirimle.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: efemertmetin

    BOSCH KSU 5700 buzdobulabım defrost buharlaştırma kabını nasıl temizleyeceğim bilmiyorum tarif edebilrimisiniz ?

    Yanılmıyorsam bu modelde buharlaştırma kabı cihazın tabanında. Temizlemek için ön-alttaki tamponu sökün, buharlaştırma kabını göreceksiniz, çekmece gibi çekip çıkarın ve yıkayıp yerine takın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.