Şimdi Ara

C4 vts hakkında yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhabalar.

    Arkadaşlar C4 Vts sahibi olanlardan veya kullananlardan nasıl bir araba olduğu hakkında bilgi almak istiyorum. Kısmetse bi tane alacağım. Ancak 180 Hp lik motorunun sıkıntılı olduguna dair bi kaç yazı okudum. aracı uzun süre kullanmak istiyorum. Ayrıca öle çok süratli kullanacam ne biliyim modifiye yapacam falan filan gibi iddialarım yok. araba fabrika çıkışı düzgün mü? daha önceki aracım fiat stilo 3d idi. şimdi C4 almak istiyorum. Tip olarak çok çekici ancak diğer özellikleri hakkında bilgi sahibi değilim. Alayım mı ne dersiniz?

    Bilgi verenlere şimdiden teşekkür ederim.



  • Kardeş c4 vts anlat anlat bitmeyecek bir araba. Dolayısıyla genellemeden ziyade spesifik sorular sorarsan ; ben sana yardımcı olayım. Bende de 2006 model vts var ve çok memnunum.

    Motoru da sıkıntılı falan değil. Şehir efsanelerine inanma.
  • Mesela normal kullanımla karma tüketim 100 km de kaç litredir?performansı nasıldır?araç sorunlu mudur?
  • Şehir içi 10 litre civarı yakar. Şehirlerarası yolda 90-100 arası gidersen 6.5 - 7 litre arası yakar. Tabi kullanım alışkanlıkları,yol ve rüzgar durumuna göre değişebiliyor. Ben son birkaç ayda gittiğim uzun yollarda hep 6.7 litre ortalamayı tutturdum. Tabi bu arabayla 90 km hızla gitmek herkesin harcı değil. Dayanmak zor ama malum benzin fiyatları.

    Performans olarak ürün gamı çok geniş. Neyle kıyasladığına bağlı kardeş. Bmw nin 1.20 , 3.20 veya 5.20 serilerinin hiçbiri vts ten kuvvetli değil mesela. Sonra alfa GT ler 147,156 2.0 twinsparklar vs..

    Mini cooper s (2006 ve sonrası) ve 207 rc de bulunan 1.6 turbo motor rollingde geçiyor. Ancak 220 den sonra devir bitiriyorlar. Stok vts nin 240 a kadar yolu var.

    golf tsi 170 likler le başabaş. (stoklarla)

    Benim deneyerek gördüklerim bunlar kardeş. Ama emin ol çok keyifli kullanması. Benim bir de custom CAI im var sesi süper.

    Daha dün antalya dan ankaraya geldim. Yolda dişime göre rakip yoktu malesef. Ancak bilindik bir araba olmadığı için insanlar altındaki arabaya bakmadan diklenebiliyorlar Çok adil olmasa da onlarla oynamak keyifli oluyor.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.